עבור לתוכן

בעיה בגודל חלון של מדיה סנטר של ויסטה

Featured Replies

פורסם

יש לי Windows Vista Ultimate x64, ופתאום הגודל חלון של המדיה סנטר (אני לא צופה במסך מלא) השתנה מיחס של 16:9 ליחס של 4:3.

אני לא יכול לשנות את גודל החלון ידנית, כי הוא זז באלכסון (אי אפשר לשנות את הרוחב בלי שהגובה ישתנה בהתאם).

מה אפשר לעשות?

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור לי, בבקשה?

פורסם

ואם אתה משחק בגודל של הוידיאו מ50% למ100% למשל?

פורסם

אתה צריך להיכנס להגדרות של המדיה סנטר ולבחור להגדיר רק את הצג שלך, באחד השלבים של האשף אתה בוחר את היחס.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי איך אני יכול לשחק עם הגודל של הוידאו. בחלון אני רואה יחס של 4:3, ובמסך מלא היחס הוא 16:10.

אין לי מושג איך אני מגיע בהגדרות של המדיה סנטר להגדרות של היחס תצוגה. אתה יכול בבקשה להדריך אותי צעד-צעד?

הכל היה בסדר גמור, עד שפתאום השטח תצוגה במסך שלי סטה ימינה (האייקונים על השולחן עבודה זזו איזה 200 פיקסלים ימינה, ואי-אפשר היה לגשת עם העכבר לשטח הזה). אחרי אתחול של המחשב הכל הסתדר, אבל החלון של המדיה סנטר שינה את היחס שלו מ-16:10 ל-4:3.

עריכה:

Settings --> General --> Windows Media Center Setup --> Configure Your TV or Monitor --> Flat Panel --> DVI, VGA, or HDMI --> Widescreen (16:9)

זה לא עוזר. התצוגה במסך מלא היא, אמנם, 16:10. אבל, במצב חלון התצוגה היא 4:3, ואני לא יכול לשנות את הגודל של החלון כך שהוא יהיה 16:10, מכיוון שהוא נמתח רק באלכסון.

• 5 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

עדיין לא הצלחתי לפתור את הבעיה. ???

אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. ::)

פורסם

אני מציע במקביל לשאול בפורומם תמיכה של מיקרוסופט (אני מאמין שבאמריקאי יותר מקצועיים מבמקומי שלנו)

ניסיתי לבדוק אצלי את הנושא ואין לי כ"כ רעיון

פורסם
  • מחבר

אפשר בבקשה קישור לפורום מומלץ?

פורסם

לMS יש אתר מסובך בטירוף אבל מצאתי

Media Center PC

פורסם
  • מחבר

נכנסתי לשם עם השם משתמש שלי במסנג'ר, אבל אני לא מצליח לרשום שם הודעה חדשה. אני לוחץ על New ועל Question, והוא פשוט מרענן את העמוד וזהו. יש לך מושג מה צריך לעשות שם?

פורסם

אולי זה מקפיץ POPUP שנחסם אצלך? אם לא תבדוק שאתה מקליד כמו שצריך בכל שורת תוכן.

במקרה הכי גרוע תאפס את הדפדפן ותבדוק שוב

פורסם
  • מחבר

ביטלתי את החסימת פופ-אפ, וזה לא עובד. אין לי מושג למה.

אני גם לא יודע למה אתה מתכוון בשורת תוכן. אין לי מקום להקליד שום דבר.

הפורום של מיקרוסופט ממש מעאפן! :bash:

פורסם

תאפס את הדפדפן, מה יש להפסיד...

ממשק מעצבן אבל פורום מקצועי

פורסם

על איזו רזולוציה אתה עובד כרגע? (כאשר המדיה סנטר בחלון)

פורסם
  • מחבר

הרזולוציה היא 1680X1050 (מסך "22).

הנקודה היא שבהתחלה זה עבד בסדר גמור בחלון עם יחס של 16X10, ופתאום זה השתבש והפך להיות חלון ביחס של 4X3.

למה הכוונה בלאפס את הדפדפן? זה לא עובד לא ב-Maxthon ולא ב-Firefox.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים