פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים יש לי Windows Vista Ultimate x64, ופתאום הגודל חלון של המדיה סנטר (אני לא צופה במסך מלא) השתנה מיחס של 16:9 ליחס של 4:3.אני לא יכול לשנות את גודל החלון ידנית, כי הוא זז באלכסון (אי אפשר לשנות את הרוחב בלי שהגובה ישתנה בהתאם).מה אפשר לעשות?
פורסם 2008 באוגוסט 317 שנים אתה צריך להיכנס להגדרות של המדיה סנטר ולבחור להגדיר רק את הצג שלך, באחד השלבים של האשף אתה בוחר את היחס.
פורסם 2008 באוגוסט 317 שנים מחבר לא הבנתי איך אני יכול לשחק עם הגודל של הוידאו. בחלון אני רואה יחס של 4:3, ובמסך מלא היחס הוא 16:10.אין לי מושג איך אני מגיע בהגדרות של המדיה סנטר להגדרות של היחס תצוגה. אתה יכול בבקשה להדריך אותי צעד-צעד?הכל היה בסדר גמור, עד שפתאום השטח תצוגה במסך שלי סטה ימינה (האייקונים על השולחן עבודה זזו איזה 200 פיקסלים ימינה, ואי-אפשר היה לגשת עם העכבר לשטח הזה). אחרי אתחול של המחשב הכל הסתדר, אבל החלון של המדיה סנטר שינה את היחס שלו מ-16:10 ל-4:3.עריכה:Settings --> General --> Windows Media Center Setup --> Configure Your TV or Monitor --> Flat Panel --> DVI, VGA, or HDMI --> Widescreen (16:9)זה לא עוזר. התצוגה במסך מלא היא, אמנם, 16:10. אבל, במצב חלון התצוגה היא 4:3, ואני לא יכול לשנות את הגודל של החלון כך שהוא יהיה 16:10, מכיוון שהוא נמתח רק באלכסון.
פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים מחבר עדיין לא הצלחתי לפתור את הבעיה. ??? אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. :
פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים אני מציע במקביל לשאול בפורומם תמיכה של מיקרוסופט (אני מאמין שבאמריקאי יותר מקצועיים מבמקומי שלנו)ניסיתי לבדוק אצלי את הנושא ואין לי כ"כ רעיון
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים מחבר נכנסתי לשם עם השם משתמש שלי במסנג'ר, אבל אני לא מצליח לרשום שם הודעה חדשה. אני לוחץ על New ועל Question, והוא פשוט מרענן את העמוד וזהו. יש לך מושג מה צריך לעשות שם?
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים אולי זה מקפיץ POPUP שנחסם אצלך? אם לא תבדוק שאתה מקליד כמו שצריך בכל שורת תוכן.במקרה הכי גרוע תאפס את הדפדפן ותבדוק שוב
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים מחבר ביטלתי את החסימת פופ-אפ, וזה לא עובד. אין לי מושג למה. אני גם לא יודע למה אתה מתכוון בשורת תוכן. אין לי מקום להקליד שום דבר. הפורום של מיקרוסופט ממש מעאפן!
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים מחבר הרזולוציה היא 1680X1050 (מסך "22).הנקודה היא שבהתחלה זה עבד בסדר גמור בחלון עם יחס של 16X10, ופתאום זה השתבש והפך להיות חלון ביחס של 4X3.למה הכוונה בלאפס את הדפדפן? זה לא עובד לא ב-Maxthon ולא ב-Firefox.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.