עבור לתוכן

מחפש מסך 19 - 20 אינצ' תקציב 2100

Featured Replies

פורסם

אני צריך מסך 19 או 20 אינצ' לא רחב.

חשבתי על 971P של סמסונג אבל הוא לא נמצא במלאי באף חנות שבדקתי.

חשבתי על דגם HP שנמכר על ידי NEXTOP אבל זה לא נראה לי שרק הוא מוכר אותו אפילו אם הדגם טוב, אני לא אוהב את הרעיון.

חשבתי על L2000CP של LG אבל אני לא מוצא ביקורות עליו וחלק מהאנשים אומרים שהוא בעייתי ולא נמצא אצל יבואנים רשמיים.

אז לסיכום, יש המלצות למסכים טובים?

והכי חשוב חנויות אמינות עם שם.

תקציב 2100 שקלים, פאנל מומלץ IPS אבל לא TN ובלי ציפויים למסך.

TNX

יבגני

פורסם

ב-2100 אלו מסכי 20" שיש בשוק עם אפשרות לפאנל S-IPS, וגם ה-Dell 2007FP. לגבי שירות ואחריות אלו אמנם סיכונים מחושבים, שיש לקחת בחשבון, אבל לדעתי זה שווה. אם אחריות ושירות נמצאים אצלך במקום ראשון ואתה לא רוצה להפסיד איכות תמונה, תוסיף תקציב ל-Eizo S1932 ב-IQPC. ההבדל בין S-IPS ל-S-PVA דווקא לרוב מכריע לטובת ה-S-PVA למשתמש בבית בגלל סרטים. אם אתה לא גרפיקאי ו/או גיימר בלתי מתפשר ה-Dell 2408WFP יותר ישתלם לך מהאיזו.

פורסם
  • מחבר

אני מכיר את החנות, קניתי משם שני מחשבים כבר.

אנשים מדהימים, ישרים פשוט אין מילים...

האיזו יקר מידי בשבילי, רציתי לקחת משם את ה - 971P אבל הם הודיעו לי שאין כבר.

בכיף הייתי קונה מהם עוד, הבעיה שאין להם את הדגמים שאני רוצה.

יש עוד דגמים שיש ביבואן עם פאנלים ואיכות סבירה במחירים נורמליים?

יבגני

פורסם

לסמסונג יש דגם מחליף ל-940T, ה-943T לשימושי טקסט. אבל הוא לא מיובא, ומאחר ואין לו RTC שיפצה על זמן תגובה של 25ms הוא לא מיטבי למשחקים או סרטים - בדומה ל-Lenovo L192p שגם כבר לא מיוצר עוד. בגלל חוסר ההתאמה שלו לגיימינג נראה לי שבגלל זה הייבוא שלו עד כה לא מומש. הדגם האיכותי הבא של סמסונג מבחינת מידרוג מחירים אחרי 971P אשר מיובא הנו ה-245T שדי דומה ל-2408WFP, אבל יותר יקר ממנו. גם הוא לא מתאים כל כך למשחקים מהירים ולעוסקים בגרפיקת sRGB. לשימושי טקסט, ריבוי משימות וסרטי HD ה-Dell נשאר משתלם יותר בגלל שהוא זול יותר.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, 2008WFP, אני חושב שהוא יותר מידי גדול כי זה זה פחות או יותר 50 - 60 סנט' ממני.

אני יבדוק עוד אופציות לייבוא 2007FP אולי, או שכדאי לי לחשוב על L2000CP?

(לא אמרת מה אתה חושב עליו).

יבגני

פורסם

DELL SP2008WFP (וגם 2009W או בשמו האחר 2009WFP) מבוססי TN.

LG L2000CP הוא מסך מבוסס S-IPS ולכן טוב לשימושי טקסט. אני לא יודע מה טיבו מבחינות אחרות. בכל מקרה הצבעים שלו יהיו עדיפים על פני מסכי TN אחרים. אם אתה לא עוסק בתחום הצילום וגרפיקה מבוססת על דיוק בצבעים, הוא נראה לי בחירה טובה. לתחום הצילום בגלל שאין ביקורות מקצועיות עליו אעדיף להמליץ על ה-Dell 2007FP או HP LP2065 וכן Eizo S1932.

פורסם

ראיתי את 971 בתצוגת באופיס דיפו, לא זוכר כבר באיזה סניף.

אבל אבל, המחיר שם לא היה כל כך מדהים, בסביבות 1700-1800 אם אני לא טועה.

תבדוק איתם.

לגבי הHP, אומרים שהוא יובא לארץ גם ע"י היבואן הראשי אך ורק לשוק העסקי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים