פורסם 2003 ביוני 122 שנים מחבר הקורס הוא בחופש, ובחופש יש לי המון דברים לעשות על הראש, כמו לשפר את ה40 שלי במתמטיקהאני ב5 יחידות שנה הבאה י"ב, ככה שהקורס הזה תקוע באמצע ואני בטוח שלא יהיה לי סבלנות אליו.דרך אגב עדיף מבחינת תוצאות לעשות אותו אחרי צב"א ואני גם יכול ללמוד בלי קורס, זה לא כזה ביג דיל.
פורסם 2003 ביוני 122 שנים דרך אגב עדיף מבחינת תוצאות לעשות אותו אחרי צב"א ואני גם יכול ללמוד בלי קורס, זה לא כזה ביג דיל.לא נכון ולא נכון.
פורסם 2003 ביוני 122 שנים עסקה טלפונית ניתנת לביטול תוך 14 יום. אם תפנה לבית המשפט הוא כנראה ישלח אותך לפשרה ונדמה לי שלא תצטרך להוציא כסף אלא אם לא תגיעו לפשרה ותסימו בבית משפט(אם אני זוכר נכון כשבית משפט שולח לפשרה בתחילת המשפט לא צוריך לשלם אגרה, כדאי שתבדוק)
פורסם 2003 ביוני 122 שנים לפני צבא תקבל 90 נק' בממוצע יותרלא תוכל ללמוד בלי קורסספר לא מסביא את זה באותה מידהלא כדאי לזלזל בפסיכומטרי הוא לא הולך לשום מקום הוא יעזור לך יותרמאשר הציון שיהיה לך במתמ
פורסם 2003 ביוני 122 שנים לפני צבא תקבל 90 נק' בממוצע יותרלא תוכל ללמוד בלי קורסספר לא מסביא את זה באותה מידהלא כדאי לזלזל בפסיכומטרי הוא לא הולך לשום מקום הוא יעזור לך יותרמאשר הציון שיהיה לך במתמרוב האנשים שאני מכיר שעשו בלי קורס קיבלו יותר מחבריהם שעשו עם קורס והשקיעו חצי מהזמן.
פורסם 2003 ביוני 122 שנים לא נכון ולא נכון.מה לעשות, אתה תציא טיפש יותר מאשר כשנכנסת. הציון שלך יהיה נמוך יותר וחבל. אני אומר שתעשה את הפסיכומטרי. שווה את הניסיון, אפילו אם לא הצלחת.
פורסם 2003 ביוני 122 שנים בקשר לכסף....אין לך מה לעשות....וותר על זה...חוץ מזה אם אתה בונה על פסיכו ואוניברסיטאות... תתחיל להתרגל לעשיקת כסף... זה מה יש....ובקשר לקורס... דבר מיותר לגמרי... אתה מבזבז זמן בזמן שכל הכיתה יושבת ופותרת משהו שפתרת כבר...וכל ההסברים של המורה - לקוחים מהספר...
פורסם 2003 ביוני 122 שנים ובקשר לקורס... דבר מיותר לגמרי... אתה מבזבז זמן בזמן שכל הכיתה יושבת ופותרת משהו שפתרת כבר...זה רק בתרגול של האנגלית ;D
פורסם 2003 ביוני 222 שנים זה הרבה יותר קשה אחרי צבאורוב האנשים צריכים קורסתמיד יהיה את האלה שלא למדו בכלל ומוציאים 800אבל לשאר האנשים עדיך לקחת את הקורס
פורסם 2003 ביוני 222 שנים קמחי מציין, כי מתלונה שהגיעה למשרד התמ"ת עולה כי ניתן להזמין את הנופש גם באמצעות הטלפון, ובמקרים אלה מדובר בעסקת מכר מרחוק כהגדרתה בחוק הגנת הצרכן.עסקת מכר מרחוק זה הביטוי בחוק.הממונה על הגנת הצרכן מציין, כי חוק הגנת הצרכן מעניק לצרכן זכות בלתי מותנית לבטל עסקת מכר מרחוק בתוך 14 יום, בכפוף לכך שבמקרה של שירותי נסיעה, חופש או בילוי המועד שנקבע למתן השירות אינו חל בתוך שבעה ימים, ושאינם ימי מנוחה ממועד עשיית העסקה. בעקבות ביטול כאמור ניתן לגבות דמי ביטול שלא יעלו על 5% ממחיר העסקה או 100 שקל, לפי הנמוך מביניהם בהתאם להוראות סעיף 14ה' לחוק. סוף הפסקא מתייחס רק לשירותי נסיעה אני חושב, בכל אופן 5% זה סכום ביטול דיי קטן.עו"ד יצחק קמחי מדגיש בפנייתו, כי בהתאם להוראות סעיף 36 לחוק הגנת הצרכן, לא ניתן להתנות על הוראות החוק וזכות הביטול היא זכות שלא ניתן לוותר עליה גם לא "בהסכמה".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.