עבור לתוכן

צריך המלצה על מסך דק 19 עד 1200שח

Featured Replies

פורסם

מסכים של LG מתלבט בין הדגמים:

L1972H

L1972HR

1200 שקל

מיועד למשחקים ולשימוש יומיומי ביתי

מסכים טובים או שעדיף דגם אחר בכלל?

פורסם

שניהם מציעים ארגונומיה משוכללת. אחוז השגיאות ב-OverDrive על פי ביקורת שערך המבקר של Xbit Labs ב-Fcenter אינו מיטבי לפחות ב-L1972H. כלומר אתה עשוי לראות ארטיפקטים במשחקים. לשימוש משרדי הם בסדר אבל למשחקים עדיף שתלך על ה-L1953TR שמראה פחות ארטיפקטים.

פורסם
  • מחבר

שניהם מציעים ארגונומיה משוכללת. אחוז השגיאות ב-OverDrive על פי ביקורת שערך המבקר של Xbit Labs ב-Fcenter אינו מיטבי לפחות ב-L1972H. כלומר אתה עשוי לראות ארטיפקטים במשחקים. לשימוש משרדי הם בסדר אבל למשחקים עדיף שתלך על ה-L1953TR שמראה פחות ארטיפקטים.

המסך שהצעת עולה אלף שקל ולפי תגובות של אנשים אומרים שהוא לא נוח לכיוונון ונראה גם פחות יפה

אפשר המלצה למסך עד 1200 שקל למשחקים לא חייב של LG אבל גם חשוב שיראה טוב.

תודה

פורסם

יש את ה-Samsung 943BX עם ארגונומיה דומה. אין לו RTC אז לא תראה ארטיפקטים. לא תמיד RTC בא לתועלת.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=687017

אפשר גם לקחת בחשבון את ה-Samsung 2243BW אם אתה לא נעול על 19".

פורסם

דידוש, ערוך את הכותרת של הדיון ככה שתכיל את התקציב שלך.

פורסם
  • מחבר

22 גדול בישבילי אני מחפש 19אינצ'

אם אני יקח את הL1972HR יהיה הבדל משמעותי בישביל משחקים?

פורסם

יותר כדאי לך לרכוש 22", מכיוון שהגודל והאספקט הרחב מוסיפים לא מעט למקדם ההנאה במשחקים.

לגבי ה-LG אלו שתי גירסאות לאותו דגם. זה לא משנה מה תבחר. L1972H יכול להיות בחירה מוצלחת למשחקים מהירים לדברי הביקורת שקראתי עליו. הארטיפקטים לא בולטים בו עד כדי כך שהם יפסלו אותו למשחקים כאלו. קנה אותו אם בכל זאת לא תרצה ב-22" הנ"ל.

פורסם
  • מחבר

המסך הרחב יתאים יותר לסרטים ומולטימדיה

אני חושב שמשחקים לא יראו טוב במסך רחב וגם אין לי ממש מקום למסך כזה..

מה התמורה הכי טובה שאני יכול לקבל מ1200 שקל למסך 19?

תודה

פורסם

L1953TR, בלי שום ספק.

פורסם

המסך הרחב יתאים יותר לסרטים ומולטימדיה

אני חושב שמשחקים לא יראו טוב במסך רחב וגם אין לי ממש מקום למסך כזה..

תודה

אם יש לך כרטיס מסך מספיק הולם (ואתה יכול לבדוק את טיבו בפורום כרטיסי מסך) ותשחק ברזולוציה 1680X1050 לא יהיה שום עיוות של עצמים במשחקים. הראייה שלנו מנצלת טוב יותר שדה ראייה אופקי מאשר אנכי במשחקים כמו בסרטים, ולכן 22" עדיפים מ-19" לגיימינג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים