פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים שלום לכם,כמו שאתם רואים אני קצת חדש בפורום אז שלום!טוב אני מעונין לקנות מסך עד 1200 שח חשוב לי האיכות נטו,פחות האינצ'ים זה יכול להיות 17 או 19 או 56 אינץ העיקר האיכות כמובן 56 אינץ לא כי יש לי 1200 אבל בסדר..עכשיו יש לי עוד כמה שאלותשאלה ראשונה,מה אתם אומרים מסך זה דבר שצריך לקנות ממקום קרוב לבית כמו מחשב נייח?או שזה לא מהדברים האלה?שאלה שניה,מה אתם אומרים על החנות KSP לקנית מסכים ועל איזה חנות אתם ממליצים לי כמה שיותר קרוב לטבריה תודה רבה מעודד
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים ב-1200 ש"ח גם איכות גבוהה אתה לא ממש הולך לקבל. אתה יכול ללכת על ה-943B של סמסונג שהוא מסך "19 טוב יחסית.
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים מחבר דבר ראשון איזה פאנל יש למסך הזה?ועוד משהו יש לו 5MS זמן תגובה זה לא יחסית איטי אני ירגיש את זה?,זה דבר ששווה להתמקד עליו?(יותר גלישה ועבודות אבל לפעמים גם קצת משחקים,אלו המטרות)דבר שני אתם יכולים לענות לי על שאר השאלות?שבוע טוב ויום טובמעודד=]
פורסם 2008 באוגוסט 317 שנים מדובר בפאנל TN (ואין שום דבר אחר ב-1200 ש"ח). זמן התגובה על הנייר הוא לא מדד טוב להתאמה של המסך למשחקים, לא תהיה כל בעיה עם המסך הזה במשחקים.
פורסם 2008 באוגוסט 317 שנים מחבר טוב,עכשיו פאנל TN זה נשמע משהו ששווה להשקיע קצת יותר ולקבל תמורה יותר טובהבא ננסה לחרוג ככמה שפחות מהתקציב(במקרה שאי-איפשר לחרוג קצת,אז תגיד כמה עולה)מסך עם פאנל יותר טוב מהTN ואם איפשר 'להתפרע' כביכול כמה יעלה לי המסך העם הIPS ואיכותי לא צריך 27 אינץ 19-22 זה מספיק.אם אם איפשר ככה עוד סוגים של מסכים ובערך מחירםבתודה עודד.
פורסם 2008 באוגוסט 317 שנים איכות התמונה שלו גבוהה בהרבה, אבל הוא לא מתאים למשחקים בהם מריחות מהוות בעיה. אם אתה משחק במשחקי ספורט\FPS, הוא לא כל כך יתאים.
פורסם 2008 באוגוסט 317 שנים יש מסך של LG L2000CP הוא 20" והוא עם פאנל S-IPS הוא יתאים להרבה שימושים כולל משחקים, המסך לא רחב(רגיל 4:3)והמחיר שלו 1850 שקל בערך, הוא הכי טוב מבחינת מחיר-גודל-פאנל.
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים מחבר אוקי אני יחשוב על מה שאתם אומרים כאןעכשיו על השאר השאלות,מסך זה דבר שאיפשר לקנות כמעט מכל חנות לא?הרי במה הם יכולים ''לשקר'' ואם אני קונה,מה אני צריך לבדוק,אחריות וכו'וכו'ועוד משהו מה אתם אומרים על KSP And Pandas Computers ועל איזה חנויות אתם ממליצים באיזור הצפון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.