עבור לתוכן

מסך עד 1200¤

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,כמו שאתם רואים אני קצת חדש בפורום אז שלום!

טוב אני מעונין לקנות מסך עד 1200 שח חשוב לי האיכות נטו,פחות האינצ'ים זה יכול להיות 17 או 19 או 56 אינץ העיקר האיכות כמובן 56 אינץ לא כי יש לי 1200 אבל בסדר..

עכשיו יש לי עוד כמה שאלות

שאלה ראשונה,מה אתם אומרים מסך זה דבר שצריך לקנות ממקום קרוב לבית כמו מחשב נייח?או שזה לא מהדברים האלה?

שאלה שניה,מה אתם אומרים על החנות KSP לקנית מסכים ועל איזה חנות אתם ממליצים לי כמה שיותר קרוב לטבריה

תודה רבה

מעודד

פורסם

ב-1200 ש"ח גם איכות גבוהה אתה לא ממש הולך לקבל. אתה יכול ללכת על ה-943B של סמסונג שהוא מסך "19 טוב יחסית.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון איזה פאנל יש למסך הזה?

ועוד משהו יש לו 5MS זמן תגובה זה לא יחסית איטי אני ירגיש את זה?,זה דבר ששווה להתמקד עליו?(יותר גלישה ועבודות אבל לפעמים גם קצת משחקים,אלו המטרות)

דבר שני אתם יכולים לענות לי על שאר השאלות?

שבוע טוב ויום טוב

מעודד=]

פורסם

מדובר בפאנל TN (ואין שום דבר אחר ב-1200 ש"ח). זמן התגובה על הנייר הוא לא מדד טוב להתאמה של המסך למשחקים, לא תהיה כל בעיה עם המסך הזה במשחקים.

פורסם
  • מחבר

טוב,עכשיו פאנל TN זה נשמע משהו ששווה להשקיע קצת יותר ולקבל תמורה יותר טובה

בא ננסה לחרוג ככמה שפחות מהתקציב(במקרה שאי-איפשר לחרוג קצת,אז תגיד כמה עולה)מסך עם פאנל יותר טוב מהTN

ואם איפשר 'להתפרע' כביכול כמה יעלה לי המסך העם הIPS ואיכותי לא צריך 27 אינץ 19-22 זה מספיק.

אם אם איפשר ככה עוד סוגים של מסכים ובערך מחירם

בתודה עודד.

פורסם

המסך הכי זול עם פאנל שהוא לא TN הוא ה-971P של סמסונג (פאנל S-PVA).

פורסם
  • מחבר

איך הוא נחשב שווה את ההשקעה של מאות שקלים יותר מ943B?

פורסם

איכות התמונה שלו גבוהה בהרבה, אבל הוא לא מתאים למשחקים בהם מריחות מהוות בעיה. אם אתה משחק במשחקי ספורט\FPS, הוא לא כל כך יתאים.

פורסם

יש מסך של LG L2000CP הוא 20" והוא עם פאנל S-IPS הוא יתאים להרבה שימושים כולל משחקים, המסך לא רחב(רגיל 4:3)

והמחיר שלו 1850 שקל בערך, הוא הכי טוב מבחינת מחיר-גודל-פאנל.

פורסם
  • מחבר

אוקי אני יחשוב על מה שאתם אומרים כאן

עכשיו על השאר השאלות,מסך זה דבר שאיפשר לקנות כמעט מכל חנות לא?הרי במה הם יכולים ''לשקר''

ואם אני קונה,מה אני צריך לבדוק,אחריות וכו'וכו'

ועוד משהו מה אתם אומרים על KSP And Pandas Computers

ועל איזה חנויות אתם ממליצים באיזור הצפון

פורסם

פנדה מעולים.

KSP לא בלשון המעטה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים