פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים ועכשיו בנימה רצינית יותר, תשתמש ב Get data back for NTFS or Fatפעמיים הלך לי 100GB וזה הציל בקלות !
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים ממה שהבנתי לטורנדו יש חרא שירותהבנת לא נכון.אי אפשר לעשות הכללות. דווקא אני מכיר שכן וחבר עם מזגני טורנדו שמקבלים אחלה שירות.ובכלל המזגנים שלהם עושים אחלה עבודה.כמובן שמי שיש לו כסף שישקיע במזגן Inverter של אלקטרה, אבל יש לקחת בחשבון את העלות.חברה, תגידו יש הבדל בכלל בין חברות המזגנים השונות?ומי זה הTORNADO האלה שצצו כמו פטריות אחרי הגשם? לפני זמן קצר אף אחד לא שמע עליהם.הם קיימים כבר איזה 11 שנה, אבל עם פירסום מאסיבי איזה שנתיים.אם לא שמעת עליהם פשוט לא היית צריך אותם. גם חברת מיצובישי משווקים מזגנים וחברת דייקין היא החברה עם המזגנים הכי טובים בארץ
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים ועכשיו בנימה רצינית יותר, תשתמש ב Get data back for NTFS or Fatפעמיים הלך לי 100GB וזה הציל בקלות !לטעמי הגבת בט'רד הלא הנכון..
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים גם חברת מיצובישי משווקים מזגנים וחברת דייקין היא החברה עם המזגנים הכי טובים בארץהאם יצא לך להתקין מזגני דייקין?
פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים יש לכם ניסיון עם השירות של אלקטרה ?ומה ההבדל בין מזגן אלקטרה לבין מזגן ELCO ?http://air.electra-ecp.co.il/Index.asp?CategoryID=114
פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים לפי מה שידוע לי אלקו זו הסדרה היוקרתית של אלקטה. כמו נגיד אקורה של הונדה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.