עבור לתוכן

מפלצת נשטפה לחוף בלונג איילנד

Featured Replies

פורסם

באונה לצ'רנובל יש יציאה לים??? איך זה הגיעה? וזה אשקרה דיי דומה לרקון מת פשוט מרוב שהייה במים ירדו לו השערות והעור התרכח כמו כן גם עצם לכן נפלו השיניים מהלסת העליונה והצמיד זה טפיל הכל הגיוני זה לא פוטושופ...

• תגובות 36
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה נראה כמו יצור משר הטבעות

פורסם

באונה לצ'רנובל יש יציאה לים??? איך זה הגיעה? וזה אשקרה דיי דומה לרקון מת פשוט מרוב שהייה במים ירדו לו השערות והעור התרכח כמו כן גם עצם לכן נפלו השיניים מהלסת העליונה והצמיד זה טפיל הכל הגיוני זה לא פוטושופ...

באמת נראה כמו הייצורים של STALKER...

פורסם

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=347857.msg3006876#msg3006876

ומי טען שזה מקור "אמין". למי בכלל איכפת מהיסטוריית האמינות של Fox News.

זאת כתבה מעניינת.

כתבה מעניינת אבל 99 אחוז שהיא מפוברקת ואין שום סיבה שהיא תהיה במרכז החדשות של ערוץ טלוויזיה כלשהו, במקרה הזה לא מפתיע ש-FOX NEWS פירסמו את הכתבה הנ"ל כאשר אף אתר או ערוץ חדשות שמכבדים את עצמם פירסמו זאת. שים לב לעוד כמה דברים:

1. הבחורות שדיווחו על היצור הזה צילמו אותו רק פעם אחת משום מה.האם אדם שמגלה מפלצת בלתי מזוהה נשאר אדיש ומצלם פריים עלוב אחד או שהוא קורא לעיתונות ונשאר במקום עד שיגיעו העיתונאים?

2. לפי טענתם של אותן בחורות, "המפלצת" נעלמה מהחול לאחר זמן קצר ואף אחד לא יודע איפה היא.

3. אין עדים נוספים לתקרית הזאת, מה שמחזק את ההשערה שמדובר בעריכה דיגיטלית כלשהי או שאולי אפילו מדובר במסע פרסום למוצר כלשהו.

פורסם
  • מחבר

אם היא מפוברקת או לא Time will tell, לעניות דעתי מדובר ברקון כמו בתמונה שפירסמתי כמה פוסטים מעל. מרכז החדשות? לא נראה לי.. סתם כתבה צדדית של FOX. בדיוק על אותו משקל שבחדשות של ערוץ 10 יש פינה שנקראת הצינור בה מטומטם מראה לי חתולים על סקטבורד ותיש על טרמפולינה.. מתאים לחדשות המכובדות של ערוץ 10? לא, אבל לשם הגענו.

לגבי איפה "המפלצת" עכשיו, לא ידוע.. בכתבה פירסמו ש:

"They say an old guy came and carted it away," Navitski told New York magazine. "He said, 'I'm going to mount it on my wall.'"

בקשר לעדים, הבחורה שצילמה את החיה ושתי חברות שלה אמורות להתראיין היום ב Juice

The photographer, Jenna Hewitt of Montauk, and two companions who also saw the animal, will appear this Friday on "

The juice"

אם זה פרסום סמוי של מוצר, שיחקו אותה בגדול.

פורסם

כתבה מעניינת אבל 99 אחוז שהיא מפוברקת ואין שום סיבה שהיא תהיה במרכז החדשות של ערוץ טלוויזיה כלשהו, במקרה הזה לא מפתיע ש-FOX NEWS פירסמו את הכתבה הנ"ל כאשר אף אתר או ערוץ חדשות שמכבדים את עצמם פירסמו זאת. שים לב לעוד כמה דברים:

1. הבחורות שדיווחו על היצור הזה צילמו אותו רק פעם אחת משום מה.האם אדם שמגלה מפלצת בלתי מזוהה נשאר אדיש ומצלם פריים עלוב אחד או שהוא קורא לעיתונות ונשאר במקום עד שיגיעו העיתונאים?

2. לפי טענתם של אותן בחורות, "המפלצת" נעלמה מהחול לאחר זמן קצר ואף אחד לא יודע איפה היא.

3. אין עדים נוספים לתקרית הזאת, מה שמחזק את ההשערה שמדובר בעריכה דיגיטלית כלשהי או שאולי אפילו מדובר במסע פרסום למוצר כלשהו.

פורסמה גם השנה כתבה בפוקס ניוז שבין לאדן נתפס חי.

אמנם זה היה ב1 באפריל אבל זה עדיין מראה משהו עליהם.

פורסם

אויויוי זה חומי שלי, חיפשתי אותך כל כך הרבה

פורסם

אוי מצאו תמונה שלי מכשנחתי פעם על החוף... איי, איזה תינוק יפה הייתי.

אני שמח שעשו עלי עבודה טובה בפוטושופ :smile1:

פורסם
  • מחבר

עוד תמונה:

41361961.jpg

פורסם

או שהזיזו אותו, או שלא מדובר באותו היצור. יש יותר פרווה, והתנוחה של הרגליים הקדמיות שונה.

ניחוש שלי: פוטושופ

פורסם

עוד תמונה:

41361961.jpg

זה בן זכר! :yelclap:

פורסם

זה רק אני או שזה נראה כמו חזיר כחול?

אלוהים צריך להמציא חיה חמודה וכחולה, הדבר הכי קרוב שהיה אי פעם נראה לי זה דוב סגול

(וגם זה נעלם אחרי כמה זמן, זה קרה בגלל איזו תרופה שנתנו לו)

פורסם

זה סגול רקבון הצבע הכי חם של העונה...

כולה כלב גדול\יונק דומה אחר חצי רקוב שנשטף לחוף מה עושים מזה כזה סיפור?

פורסם

דומה למרוה שלי בספרות

פורסם

זה ישן רצח כבר אמרו שהדבר הזה נמצא ברוסיה

קיצר מפבורק על בטוח :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים