עבור לתוכן

כמה שאלות בשביל DUAL BOOT - שני מערכות על מחשב אחד.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

יש ברשותי עכשיו XP וגם Vista על מחשב אחד.

יש לי כמה שאלות/בעיות ואשמח אם תוכלו לעזור לי.

• איך אפשר לשנות את הטקסט של ה-BOOT.. שיהיה כתוב מה שאני רוצה.. וכמה זמן להמתנה.. ואיך אפשר לעשות שזה יהיה בברירת מחדל ל-XP ולא לויסטה.
  • בויסטה רציתי להשתמש בקבצים שנמצאים במסמכים שלי של ה-XP. אבל הוא ביקש שאני יגדיר הרשאות בשביל זה... אז הגדרתי הרשאות.. מתוצאה של זה, דרך ה-XP אי אפשר להכנס לתיקיות הללו. האם יש פתרון ככלי בשביל זה?

בינתיים אלו השאלות.. תודה לכם :)

פורסם

בקשר לשאלה הראשונה, יש אפשרות לערוף את הטקסט שהוא מציג ב-Dual Boot, רק תאתר את הקובץ Boot.ini ותערוך (רק תזהר, כי אם תמחק משהו קריטי אתה לא תוכל לעלות לא את זה ולא את זה).

את המערכת ברירת מחדל, ואת השניות שהוא נות לך אפשר לערוך דרך ה-msconfig (התחל - > הפעלה - > msconfig) שם אתה הולך לטאב boot.ini ומגדיר מה יהיה הברירת מחדל (Set as default).

בקשר לשאלה השנייה, תתן הרשאות ל-Everyone ותראה אם זה פתר את הבעיה. או שתויף את המשתמש גם של ה-XP וגם של הויסטה.

פורסם

שלום לכולם.

יש ברשותי עכשיו XP וגם Vista על מחשב אחד.

יש לי כמה שאלות/בעיות ואשמח אם תוכלו לעזור לי.

• איך אפשר לשנות את הטקסט של ה-BOOT.. שיהיה כתוב מה שאני רוצה.. וכמה זמן להמתנה.. ואיך אפשר לעשות שזה יהיה בברירת מחדל ל-XP ולא לויסטה.
  • בויסטה רציתי להשתמש בקבצים שנמצאים במסמכים שלי של ה-XP. אבל הוא ביקש שאני יגדיר הרשאות בשביל זה... אז הגדרתי הרשאות.. מתוצאה של זה, דרך ה-XP אי אפשר להכנס לתיקיות הללו. האם יש פתרון ככלי בשביל זה?

בינתיים אלו השאלות.. תודה לכם :)

תתקין את זה על הויסטה.

http://www.vistabootpro.org/

פורסם
  • מחבר

בקשר לשאלה השנייה, תתן הרשאות ל-Everyone ותראה אם זה פתר את הבעיה. או שתויף את המשתמש גם של ה-XP וגם של הויסטה.

איך בדיוק אפשר לתת גישה למשתמש של ה-XP או לעשות EVERYONE בכלל?

אני ממש טחנתי את זה..

בקשר לשאר התשובות.. אני יעדכן אותכם בהמשך :)

פורסם
  • מחבר

זה לא בדיוק עזר. :\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים