פורסם 2003 ביוני 122 שנים בשבוע הבא אני קונה את המחשב החדש שליהשישי במספר בחיי הקצרים (ה286 הראישון שלי הלך לעולמו לפני זמן קצר :'()ותהיתי מה אתם עושים כשאתם קונים מחשב חדש?הראישון מתשניים שוכבים אצלי במקלטהרביעי אבא שלי עובד איתו החמישי הוא הנוכחיחבל לי לזרוק את המחשב אבל אף אחד לא יקנה את הגרוטאות האלה
פורסם 2003 ביוני 122 שנים תעשה שרת לרשת, תלמד לינוקס על אחד מהמחשבים, תריץ ווינדווס 95 ותעשה folding (כמובן לאחר שנרשמתה לקבוצה של האתר).אם אתה מתכוון לזרוק אז תזרוק רק ת'מארז. תארוז את הדברים החשובים כגון: מעבד, לוח אם, כ. מסך, כ. רשת, כונן קשיח וכו'. תשים את זה במקלט ותשכח מזה עד שתצטרך...
פורסם 2003 ביוני 122 שנים אם את לומד פסקל או C בבית הספר אתה יכול להפוך אותו ל-TP Machine (או איך שקוראים לקומפילר של C), בלי windows.
פורסם 2003 ביוני 122 שנים שרת הורדות+ Apache server + Ftp server +MySQL , להתאמן בכתיבת אפליקציות לרשת.
פורסם 2003 ביוני 122 שנים ראוטר פנטיום 1 133מה"צ עם 80מגה ראםאם אני לא מוכר את הפנטיום 3 450מה"צ שיש לי אני מוסיף לו 786מגה ראם שם גיפה2 400 והרד של 10גיגה ועושה ממנו ראוטר במקוםהגרוטאה שיש לי עכשיו... כמובן אני מריך וינדוז2000 םרו 3 ולינוקס מנדריק9 !עכשיו אני מריך רק לינקוס כי המחשב ימות עם אני שם וינדוז2000 (אני מדבר על פנטיום 133)
פורסם 2003 ביוני 122 שנים המחשב הישן שלי לא כל כך ישן, אז הוא משרת אותנו כרגע בתור שרת, לפני זה היה לי מחשב אחר שהבאתי לאח שלי הקטן ולהורים שלי, מאז הם הספיקו לשדרג אותו ולקנות עוד שלושה מחשבים...
פורסם 2003 ביוני 122 שנים אם את לומד פסקל או C בבית הספר אתה יכול להפוך אותו ל-TP Machine (או איך שקוראים לקומפילר של C), בלי windows. מה לכל הרוחות טוב בזה ??? בזבוז של מחשב שרת הורדות+ Apache server + Ftp server +MySQL , להתאמן בכתיבת אפליקציות לרשת. הכי שימושי
פורסם 2003 ביוני 122 שנים את השלושה הראשונים, מכרתי (כאילו, אחד התיישן, מכרתי, קניתי חדש, התיישן, מכרתי וכו').עכשיו יש את הרביעי, שממשיך לשרת אותי נאמנה.יש נייד (של אבא, אבל הוא השתמש בו אולי פעמיים...)ועוד אחד שולחני סביר (פנטיום 2 300-400 משהו בסגנון ומסך 17")שיושבים מתחת לשולחן ביחד עם עוד מקלדות ועכברים וספקים וחוטים = אוספים אבק.
פורסם 2003 ביוני 122 שנים ההורים לוקחים למפעל יענו יש לנו חברה אז כל פעם שמחליפים לי מחשב הישן הולך אליהם או אל אחותי.....
פורסם 2003 ביוני 122 שנים מה לכל הרוחות טוב בזה ??? בזבוז של מחשבלקחת איזה 486, להכניס אותו לקופסא קטנה, בלי windows, רק dos ו-tp. לצבוע קצת את הקופסא... מה לא נחמד?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.