עבור לתוכן

בעיה מאוד מוזרה עם WINDOWS INSTALLER

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי מחשב עם ויסטה. לפני זמן מה ניסיתי להתקין תוכנה מסויימת (אנטי וירוס כלשהו אם אני זוכר נכון), וההתקנה נתקעה באמצע בגלל שגיאה כלשהי שאותה אני לא זוכר. נפטרתי מקובץ ההתקנה של התוכנה ולא ניסיתי להפעיל את ההתקנה מחדש.

החלק המוזר התחיל אח"כ: כל פעם קופצת לי בTASKBAR הודעה שאומרת "A Program can't display a message on your desktop" . כשאני לוחץ על "Show me the message", קופץ מסך ריק ברובו שכל מה שמופיע עליו זה הודעת שגיאה שאומרת "This MSI must be launched through setup". אני מאשר את ההודעה וההתראה בTASKBAR נעלמת, אך חוזרת על עצמה תוך זמן קצר.

ועכשיו הבעיה האמיתית: מאז שזה התחיל אני לא יכול להתקין שום תוכנה שמשתמשת בINSTALLER - אני מקבל הודעות שגיעה בנוסך "יש תהליך התקנה פתוח ברקע, חכה שהוא יסתיים" או דברים אחרים בסגנון.

מישהו יודע מה עושים?

פורסם

יש סיכוי שאתה עדיין משתמש בתוכנה שניסית להסיר?

במידה ולא תנסה להסיר את שאריות התוכנה ע"י Driver Cleaner / Driver Sweeper

פורסם
  • מחבר

לא ניסיתי להסיר אותה, ניסיתי להתקין אותה. ההתקנה מעולם לא הסתיימה, ולכן אין לי את התוכנה בשום רשימה שאני יכול לחשוב עליה. תוכנת ההתקנה עצמה היא חלק מוינדוס ולא נראה לי רעיון טוב להסיר אותה.

פורסם

אמרת שניסית להתקין אנטי וירוס(או לא חשוב מה) ולאחר מכן המחשב נתקע וההתקנה לא הושלמה.

לכן המלצתי להסיר את שאריות ההתקנה בעזרת driver cleaner\driver sweeper

פורסם
  • מחבר

רק שאת שניהן אני לא מצליח להתקין בגלל אותה בעיה בדיוק...

פורסם

תראה אם שבתהליכים לא רץ לך משהו שמתחיל ב MSI.

פורסם

מה קורה אם אתה מנסה להתחיל שוב את אותה ההתקנה (של האנטיוירוס)? אפשר גם לנסות להתקין את זה: http://support.microsoft.com/kb/290301/

אבל יכול להיות שתתקבל אותה הודעה כמו ההתקנות האחרות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים