עבור לתוכן

לא מצליח להפוך את הויסטה לעברית...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, התקנתי היום ווינדוס ויסטה ויש כמה דברים שאני לא מבין אז ככה:

דבר ראשון אני רוצה להפוך את הויסטה לעברית, הורדתי mui לויסטה אולטיימת ולא הצלחתי להתקין אותו, נכנסתי לאפשרויות שפה, ואז התן שפה, ושמה שהוא כתב בחר תיקיה שהשפה נמצאת שם, אז לא מצאתי את התיקייה כי הקובץ לא היה בתיקייה אלה הוא סוג של קובץ מיוחד כזה, אז מה שאני שואל אי אני הופך את הויסטה לעברית, כי לא הצלחתי עם הmui והלכתי לפי כל מיני מדריכים ועדיים לא הצלחתי.

דבר שני:

התקנתי את הויסטה ואני רוצה להשים את השעון בצד כמו בכל מיני תמונות שראיתי, כאילו שהשעון יהיה על הדסקטופ.

תודה.

פורסם

אם יש לך VISTA ULTIMATE אתה פשוט הולך ל-WINDOWS UPDATE ויש שם את ההורדה הזאת, זה כבר יעשה בשבילך את ההתקנה, אחרי שאתה מתקין אתה הולך ל-LANGUAGE TOOLS ובוחר שם לשנות ל-MUI המתאים.

השעון וכל השאר זה ה-WINDOWS SIDEBAR, פשוט תפעיל אותו מ-START... יש שם בתוכו גם קישור לאתר שמכיל כל מיני GADGETS

פורסם
  • מחבר

נכנסתי לwindows updat ואני לא מוצא שם את העברית להורדה..

פורסם
  • מחבר

שליחה אני לא יודע איך לערוך:

הורדתי את הmui בעברית, וזה הוריד לי מין קובץ מיוחד כזה, הלכתי ללוח הבקרה בחרתי באפשרויות שפה, אחרי זה בחרתי הלהתקין שפה חדשה, והגעתי לקטע כאן:

תמונה זאת הוקטנה. אנא לחץ על הבאר על מנת לצפות בתמונה בגודלה המלא. גודלה האמיתי של התמונה הינו 632x466 ומשקלה 31 קילובייט.

והתחלתי לחפש איפה הקובץ שהורדתי, ולא מצאתי אותו, בגלל שהקובץ לא נמצא בתיקייה, חיפשתי שעה ולא מצאתי כלום, בגלל שהקובץ הוא לא בתיקייה או משהו כזה, אחרי זה שהתיאשתי ניסיתי דרך העידכונים להוריד עברית, וזה כל פעם עושה לי העידכון לא הושלם ואומר לי לילחוץ על נסה שנית, מה אני עושה?

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים