פורסם 2003 במאי 3122 שנים אם כן, בהצלחה! מקווה שזה יהיה מהיר כמו המגן ויקח גם פחות מ10 דקות ;D (מה שלא נראה לי כי זה בוחנת אחת גם לכל טכ"מ וגם לכל מדעי המחשב מה שיאיט את הבחינה בעל פה :-\)
פורסם 2003 במאי 3122 שנים הרבה פחות מ10 דקות !בגרות ממש שטותיתהוצאתי בה 86 96 ו100אבל מה איכפת לי עוד 3 נקודות לתעודה :asthanos:
פורסם 2003 במאי 3122 שנים מחבר הרבה פחות מ10 דקות ! בגרות ממש שטותית הוצאתי בה 86 96 ו100 אבל מה איכפת לי עוד 3 נקודות לתעודה :asthanos: יה :ylsuper: 1 מ5 במדעי המחשב? למה לא עשית תכנות בסביבת האינטרנט? לא נתנו לנו ממש אפשרות בחירה
פורסם 2003 במאי 3122 שנים חבל...אנחנו היינו המחזור הראישון שעשה תכנות בסביבת האינטרנטהבוחנת נתנה לי 100 והיה לי מגן 98 כי איחרתי בהגשת אחת העבודותזה היה כל כך קל... הבוחנת לא ידעה כלום, לפי ההוראות שהיא קיבלה (המורה שלי הראה לנו אותם) חצי מהדברים היא חייבת לתת לך את כלהנק' אם עשית משהו שונה ממה שהיה רשום שם...חבל שאין את זה אצלכם
פורסם 2003 ביוני 122 שנים מחבר חבל...אנחנו היינו המחזור הראישון שעשה תכנות בסביבת האינטרנטהבוחנת נתנה לי 100 והיה לי מגן 98 כי איחרתי בהגשת אחת העבודותזה היה כל כך קל... הבוחנת לא ידעה כלום, לפי ההוראות שהיא קיבלה (המורה שלי הראה לנו אותם) חצי מהדברים היא חייבת לתת לך את כלהנק' אם עשית משהו שונה ממה שהיה רשום שם...חבל שאין את זה אצלכםאותי הגישו על מאה (נה נה ונה נה עברתי אותך ;D ) ונראה כמה הבוחנת תיתן... (היום היה)היום דיברתי עם המורה שלי לטכ"מ ואז היא סיפרה לי באמת על הפיתוח בסביבת אינטרנט, אבל היא אמרה שלמרות שזה יותר מעניין מאקסס (מה שנכון IMO) יש למורים בעיה עם זה כי לכלל התלמידים לוקח יותר זמן לשלוט בזה מאשר בaccess
פורסם 2003 ביוני 122 שנים עשיתי את הפרוייקט העלוב הזה בשנה שעברה. עבדתי קשה על הפרוייקט, אבל זה היה מתוק בסוף.הבוחנת ישבה איתי, הראתי לה כמה דברים שאני עשיתי ובמקום לתת לי כמה דברים להוסיף או משימה כל שהיא היא שאלה אותי "אתה חושב שמגיע לך 100?" אני אמרתי לה "כן" היא אמרה "קבלת". קמתי והלכתי. ישבה איתי לא יותר מ3 דקות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.