עבור לתוכן

הארכות לכבלים של ספק כוח?

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה שהכבל של ה40P לא מגיע לחיבור שלו בלוח אם :nixweiss:.

הספק זה משהו ישן של 400W לא מצליח להבין מה החברה. (אולי סנשיין יש מצב? :s05:) לא קריטי. בתכלס השאלה הולכת ככה.

בספקים החדשים האורך של הכבלים יותר ארוך או שזה לא משתנה?.

ואם לא אז איך אני מאריך את הכבלים? נראה לי הרבה עבודה. אני ישמח אם תעזרו לי.

פורסם

חותך את החוטים, לוקח חוטים בשביל הארכה ומלחים בניהם. לא לשכוח שרינקים בשביל למנוע קצרים, ואזיקון או סליב בשביל שיראה טוב.

פורסם

על איזה חוט בדיוק מדובר ?

שהוא של 40 פינים (נראה לי... ,קיצור הגדול) או הקטן של ה4?

כי אם אתה מדבר על ה40 אז לא כדאי את השיטה שהוא הציע זה פאקינג מלא עבודה וזה גם יצא לך עובי של רגל אם באמת תשים שרינקים

פורסם
  • מחבר

כן כן לצערי מדובר ב40 פינים :kopfpatsch:. ןלא עניתם לי בקשר לשאלה האמיתית בספקים חדשים האורך הוא אותו דבר?

אין איזה מאריך כזה שאפשר לקנות?? ממש לא בא לי להלחים 40 חוטים. :jump: כנראה שבלי קשר אני קונה ספק רציני. יש המלצות?

פורסם

זה 20 פינים לא 40 :errrr:

אחלה הזדמנות להחליף ספק (סאנשיין - הספקים האלה תמיד מזכירים לי את חיים הכט חחח)

בכל מקרה יש הרבה ספקים מומלצים (Enermax, Corsair, Seasonic, Hec...), כל אחד לשימושים שלו, אז הייתי רושם את המפרט.

וכדאי שתפרט יותר על המארז שלך (הספק יושב למטה?) ועל הלוח (איפה בדיוק החיבור ATX שלו ממוקם) כדי שבאמת יביאו לך ספק עם צמות ארוכות מספיק..

פורסם

אחלה הזדמנות להחליף ספק (סאנשיין - הספקים האלה תמיד מזכירים לי את חיים הכט חחח)

אחד הגדולים! ;D

פורסם

אם יש לך סבלנות, אין שום בעיה להאריך את החוטים של הספק, עשיתי זאת לא פעם בעבר, ואם לך סבלנות, זה יצא לא רע, ולא ישפיע במיוחד על העובי של הצמה

אם תסליב את הצמה, לא יראו בכלל את העבודה שעשית

אם אתה רוצה "שלמות", תשיג צמה ארוכה מספיק, ופשוט תלחים אותה ללוח של הספק..

אבל כמו שכבר אמרו, אם המחשב יקר לך (והוא לא P2 לפני 100 שנה), מומלץ להחליף ספק..

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

העניין הוא כזה . הספק לא אמור לשמש אותי בקרוב. הכל זה הכנה לכשאני יסיים את המארז שאני בונה ולכן אין לי מפרט לתת לכם. אבל בעיקרון אני מתכנן מערכת חזקה למשחקים. אני עדיין לא קניתי את המערכת כי עד שאני יסיים את המארז יהיו הרבה שינויים במחיר ובנתיים אין לי מה לעשות איתה. אבל בגלל הצורה הלא קונבנציונלית של המארז הכבל לא מגיע ללוח אם. :xyxthumbs: :alcoholic:

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

יש הארכות לזה שאתה יכול לקנות מוכן

יש אפםשרות לחתוך ולהוסיף את הקטע הרצוי זה לא מסובך שיה אתה מסיים

תחתוך חוט תאירך אותו תחתוך חוט תאריך אותו אחד אחד לא את כולם כדי שלא תתבלבל יש צבעים בהים

ובקשר לספק חדש

אני קניתי ספק לא מזמן וקיבלתי איתון חוטים באורך חצי מטר כמעט חחחחחחח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים