פורסם 2003 במאי 3122 שנים באילו קהילות בחו"ל אתם חברים ואיזו הכי איכותית ומרובת משתמשים ועונים שם מהר ויש תעבורה גבוהה כמו פה?מה הכי מומלץ?
פורסם 2003 במאי 3122 שנים מה זה ?? מה אני יעשה עם אתר רוסי? אין איזה פורום טוב באנגלית?זה לא אתר רוסי אלה איטלקי.
פורסם 2003 במאי 3122 שנים www.community.tomshardware.com/forum/categories.mלדעתי הקהילה באתר של טום ואני גם חבר שם.תסתכלו על הסטטיסטיקה של הפורום ותבינו על מה אני מדבר...
פורסם 2003 במאי 3122 שנים forums.overclockersclub.comהייתי פעיל מאוד בפורומיםוגם בfolding team של overclockersclub.com..אבל נמאס לי מהפורום הזה.... היה שם יותר מדי אנשים טיפשים שחושבים שהם מבינים בהכל וכל דבר שהם אומרים זה זהב...היה לי וויכוח ע-נ-ק עם איזה 5 חבר'ה שטענו ש A7N8X הוא הלוח הטוב ביותר בעולם ואיען לוןח שיכול עליו מכל הבחינות - OC, ביצועים ללא OC, פיצ'רים, מראה, הכל!!אני בתוקף טענתי ש8RDA+ טוב יותר(עוד לא היה אז NF7 1.2 או2.0..אבל לא...חוץ מזהפורום טוב ואוהב... ;D ;Dחוץ מכמה ספאמרים ואנשים מעצבנים שאפשר למנות אם האצבעות אחלה אנשים... עוזרים מאוד...
פורסם 2003 במאי 3122 שנים מחבר forums.overclockersclub.comהייתי פעיל מאוד בפורומיםוגם בfolding team של overclockersclub.com..אבל נמאס לי מהפורום הזה.... היה שם יותר מדי אנשים טיפשים שחושבים שהם מבינים בהכל וכל דבר שהם אומרים זה זהב...היה לי וויכוח ע-נ-ק עם איזה 5 חבר'ה שטענו ש A7N8X הוא הלוח הטוב ביותר בעולם ואיען לוןח שיכול עליו מכל הבחינות - OC, ביצועים ללא OC, פיצ'רים, מראה, הכל!!אני בתוקף טענתי ש8RDA+ טוב יותר(עוד לא היה אז NF7 1.2 או2.0..אבל לא...חוץ מזהפורום טוב ואוהב... ;D ;Dחוץ מכמה ספאמרים ואנשים מעצבנים שאפשר למנות אם האצבעות אחלה אנשים... עוזרים מאוד...תודה נראה טובבקשר לאתר של טום- יבש שם רצח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.