פורסם 2008 ביולי 2817 שנים לא מזמן, עבדתי על המחשב, ולפתע הופיע לי מסך כחול.. עשיתי הפעלה מחשב, והופיעה לי הודעת DISK FAILURE, אז ניתקתי את כבל החשמל והסטה מהדיסק קשיח, והפעלתי מחדש, ואז הופיעה לי הודעה חדשה, שהקובץ הבא לא קיים או לא תקין: windows\system32\config\systemיש לכם פיתרון לבעיה?בעיקרון נסיתי לעשות בוט דרך הדיסק של הווינדווס, וב-recovery console ניסיתי כל מני פקודות שמצאתי בגוגל כפיתרון לבעיה זאת, אך קיבלתי הודעת ACCESS DENIED... לאחר הייאוש ניסיתי להתקין מחדש את הווינדווס... כאשר אמור לבחור כונן (יש לי שניים, C וD, על C מותקן הווינדווס), לא כתוב ליד כונן C שעליו מותקן הווינדווס ובעצם כתוב שאין עליו מידע בכלל (גודל הכונן זהה לגודל הפנוי על הכונן)... ניסיתי להתקין את הווינדווס על שני הכוננים, ובשניהם הוא מאלץ אותי לפרמט את כונן C...יש פיתרון כלשהו שבו לא אאבד מידע מן הכוננים?
פורסם 2008 ביולי 2817 שנים עשית סלט פשוט תעלה את המחשב דרך Live CD כלשהו (ERD וכד' ), תגבה את כל מה שאתה צריך (ע"י יצירת כונן נוסף או העברה ל-DOK). ואז תפרמט ותתקין מחדש.
פורסם 2008 ביולי 2817 שנים העלה את המחשב בבוט מדיסק ההתקנה של XP, וטען את הריקוברי קונסול (לחיצה על R במסך הראשון שאחרי טעינת הקבצים, יש הוראות על פני כל התהליך).בריקוברי קונסול הקלד fixboot ואנטר, ואחרי שזה מסתיים הקלד fixmbr ואנטר.כשהתהליך הזה מסתיים, נסה להעלות את המחשב כרגיל.
פורסם 2008 ביולי 2817 שנים מחבר הפקודה השניה אומרת לי שיש סיכוי שלא תהיה גישה לכוננים כתוצאה מזה, ואני די פרנואיד בקשר לאיבוד המידע על המחשב... זה בטוח?
פורסם 2008 ביולי 2817 שנים הפקודה השניה אומרת לי שיש סיכוי שלא תהיה גישה לכוננים כתוצאה מזה, ואני די פרנואיד בקשר לאיבוד המידע על המחשב... זה בטוח?זה בעיקר כיסוי תחת של מיקרוסופט. אתה יכול להמשיך.fixmbr בעצם כותבת מחדש את ה-MBR - Master Boot Recorde שיש לו חלק לא קטן בתהליך ה-BOOT של ה-Windows.
פורסם 2008 ביולי 2817 שנים תבדוק אם הHD עובד במחשב אחר במידה וכן והמידע ממש קריטי מבחינתך תשקול לקנות HD נוסףעליו תוכל להתקין את מערכת ההפעלה
פורסם 2008 ביולי 2817 שנים מחבר שקלתי את האופציה של קנייה של HD נוסף, ואם ההשקעה אומרת 100-200 שקל בשביל הסיכוי להציל את המידע אני מוכן לשלם... פשוט רציתי לבדוק בינתיים אם יש פיתרון פרקטי שיחסוך לי את ההוצאה?
פורסם 2008 ביולי 2817 שנים מחבר כך חששתי... לפי כל השגיאות זה נראה כך..בכל זאת יש למישהו פיתרון מהפכני?
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים כך חששתי... לפי כל השגיאות זה נראה כך..בכל זאת יש למישהו פיתרון מהפכני?פשוט תגבה את המידע על DOK כלשהו ותפרמט.
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים מחבר איך אני עושה את זה?[br]פורסם בתאריך: 29.07.2008 בשעה 22:37:44הבנתי, אבל זה בטוח כל העניין הזה?למען האמת קשה לי להאמין שזה יעבוד כי המחשב בכלל לא מזהה את כונן C, אבל אנסה בכל זאת..
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים אין לשלוח 2 פוסטים רצופים באותו התרד, אם יש לך מידע להוסיף אנא השתמש בכפתור העריכה.
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים מחבר מצטער...טוב בכל מקרה, הפעלתי את המחשב כמו ש-My_Name אמר... כאשר אני מנסה להכנס לכונן C, הוא אומר לי שיש בעיה בכונן או משהו... מה לעשות? יש דרך להציל את המידע בכונן זה?[br]פורסם בתאריך: 29.07.2008 בשעה 23:43:52לא תאמינו, אבל הבעיה נפתרה... ב-recovery commander כתבתי: chkdsk /p /r או משהו כזה, וזה פשוט נפתר! הכל חזר לקדמותו... בכל מקרה תודה רבה לכולם!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.