עבור לתוכן

כרטיסי מסך Gforce 8 פגומים

Featured Replies

פורסם

נראה לי שמי שמעדכן בקביעות ביוס יוכל אולי לדחות במעט את השפעות הבעיה הזו,עקב הפעלת המאווררים באופן תכוף יותר.נווידיה מודה שמדובר בעיקר בHP\דל,לא יודע מה לגבי אחרים.

צריך לנטר את הטמפ' בקביעות,ובמידה שיש משהו חריג אז יש מצב שמשהו פגום.(אם שוללים דברים אחרים כמובן).

צריך לשים לב גם לכל מיני תופעות משונות של הפרעות תמונה,יש לינק לבלוג של דל עם אבחנות בעניין זה.

לא חושב שזה תופס לגבי כולם,אם כן אני מניח שהיינו שומעים איזשהיא התרסקות המונית של מחשבים בארץ עקב כ.מסך ששרף את המחשב.

אולי בארץ מדובר על שבבים תקינים לעומת שאר העולם...

פורסם

מדובר בבעיה ידועה, ש-nvidia הודתה בה ואפילו הקציבה כסף לתיקונה, שפוגעת במחשבים בעיקר אחרי כמה חודשים עד שנה של שימוש. עד כה נראה כי מגיעות הכי הרבה תלונות בנושא מבעלי מחשבי XPS m1530 ו- m1330 אבל גם בדגמים אחרים הבעיה קיימת. Nvidia לא פרסמה עדיין הבהרה לגבי אילו כרטיסים בדיוק מאילו סדרות יצור הם פגועים ולכן כרגע אף אחד לא יודע בדיוק מה פגום ומה לא והאם מדובר בסדרות יצור מסויימות או בכל הליין. הבעיה אכן נוגעת לסדרות של 8400 ו-8600 כולל GS, סדרת 8800 כנראה אינה פגומה.

דל אכן מנסים להתמודד עם הבעיה על ידי עדכון הביוס מה שמרתיח, בצדק לטעמי, חלק נכבד מהלקוחות שלהם. אני לא הייתי רוצה לקנות מחשב חדש ולגלות בעיית חומרה כזו חמורה ועוד לשמוע שהפתרון לזה יהיה שהמאוורר שלי יעבוד 24/7, מה שככל הנראה רק ידחה את הקץ. כל הסיפור הזה יתפוצץ בשלב מסויים מן הסתם, קשה לי להאמין ש-Nvidia תצא מה בלי Recall אבל הכל יכול להיות.

בינתיים לאור חוסר המודעות וההתנהלות הלא ברורה של Nvidia לא הייתי קונה כרטיסים מהסדרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים