עבור לתוכן

מלון באילת? משו זול אבל לא מבאס מישו מכיר?

Featured Replies

פורסם

קיצר עשיתי חיפוש באינטרנט ומרוב חיפוש כבר כואב לי הראש... יש יותר מדי אתרים עם יותר מדי מידע שכבר אני מבולבל

אני רוצה לקחת את חברה שלי לסוף שבוע באילת להגיע בחמישי ולחזור בשבת בלילה בתאריכים 14-15-16 לאוגוסט או 21-22-23 לאוגוסט

כי ב10 לחודש אני מקבל משכורת וב25 לחודש היא מתגייסת... ככה שזה התאריכים היחידים שבהם אפשר להנות

מישהו יכול להמצליץ על משהו לא יקר... אבל נחמד?

פורסם

תנסה מלון ספורט...

הייתי שם לפני משהו כמו חמש שנים, היה יחסית זול, ומלון מעולה.

מצד שני זה היה לפני חמש שנים אז מי יודע מה השתנה שם...

פורסם
  • מחבר

אה... זה לא בישבילי כזה דבר

יש עוד הצעות?

תודה בכל זאת

פורסם

מה זאת אומרת כזה דבר?

פורסם
  • מחבר

מלון ספורט חחח

ראיתי תמונות....

פורסם

אני לא יודע מה אתה ראית, אבל כשאני הייתי שם, הוא היה מלון מעולה, עם בריכה שלא נופלת משאר המלונות הגדולים (לא כולל הרודס מלכת שווה ודן), חדר אוכל מפואר עם אחלה אוכל, חדר ברמה של מלון הנסיכה פחות או יותר, ושטח אדמה הכי גדול שראיתי במלון באילת, כולל מגרשי ספורט וחדר כושר. גם אני חושב שזאת טעות שלהם לקרוא לו מלון ספורט ולשווק אותו בתור דבר כזה במקום בתור המלון הכל כלול המגניב והזול יחסית שהוא באמת, אבל בחירה שלך.

פורסם

אל תתקמצן, לך על מלון טוב. זה שווה את זה.

פורסם

אני גם ממליץ לא לחסוך כלכך על מלון. צא ותהנה.

המלצה שלי מלון הנסיכה (מלון כיפי, איכותי ושקט) - קצת יקר אבל אפשר למצוא דילים מטורפים באינטרנט ובעיתון בסופ"ש שלא יקרים ממלון פשוט.

פורסם

הבעיה בנסיכה היא שהוא נמצא רחוק מהעיר = הרבה מוניות = הרבה כסף שבאמת אפשר היה לחסוך.

פורסם

צודק. אבל בגלל זה אני אוהב את המלון

רחוק מהעיר=שקט=חוף שקט בלי בלגן(הוא הרי נוסע עם חברה לא חברים).

רוב הזמן בחדר..... :jump: :jump1: :spermat:.........קצת בבריכה :smile1: וקצת בים :cool2:

מקסימום פעמיים גיחה לעיר לאכול המבורגר :lol:

פורסם
  • מחבר

לא לא... אני מחפש משהו כמו אמריקנה.... לא צריך שום נסיכות...

יש לי שם חבר שגר באילת והוא יהיה המדריך שלי ל3 ימים האלה.... ככה שאני בקושי יראה את המלון

הרבה מה לעשות

פורסם

מדריך? אפשר לחשוב שאתה נוסע לחול :-X מה כבר יש להדריך באילת?

הנסיכה מלון מעולה אני מאד אוהב אותו, והחוף שמולו ממש טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים