עבור לתוכן

2408WFP - מתי אפשר לקנות בביטחון?

Featured Replies

פורסם

הבנתי שהגרסא עם הקושחה המעודכנת כבר יצאה... כך שאמורים לשווק את המסכים עם הקושחה המעודכנת בארץ בקרוב. אני כבר נעול על המסך הזה ויש לי את הכסף במזומן ונשאר לי רק לחכות עד שימכרו את הגרסא החדשה בארץ.

האם יש חנויות שלדעתכם יסכימו להתחייב?

מה לגבי דרך לבדוק לאחר שאני קונה את המסך אם קיבלתי את הגרסא המעודכנת או לא? בOSD הSHARPNESS צריך להיות בקפיצות של 10 במקום של 25?

פורסם

לפי הקפיצות אפשר לדעת אם זה עדכני.

אני מתאר לעצמי שייקח איזה חודשיים עד שיגיע לארץ מלאי מעודכן.

פורסם
  • מחבר

טוב אני דיי מאבד את הסבלנות ורציתי שתביעו את דעתכם כמה הINPUT LAG הזה זה בעיה. חשבתי על זה, ואם יש בעצם INPUT LAG זה אומר שכל פעם שרואים סרט האודיו לא יהיה מסונכרן עם הוידאו בגלל הINPUT LAG? מה קורה במשחקים?

פורסם

אייי איייי איזו הגזמה..

מדובר על אלפיות שניה, זה לא משהו שתשים לב אליו בסנכרון של אודיו/וידאו...

בכל מקרה אני לא רואה סיבה הגיונית לקנות עכשיו את הדגם הקודם, זה יהיה חוסר סבלנות נוראי מצידך - הדגם החדש כבר נמצא שבוע שלם באוויר העולם..

צריך לברר את נושא המלאי בארץ, לדעתי אין בארץ בכלל מלאי של המסכים האלה (או שהם מעטים ביותר) ולכן לא צריך לקחת יותר מידי זמן עד שיגיעו הדגמים החדשים (למעשה זה בדיוק אותו דגם.. פשוט קושחה חדשה יותר).

פורסם
  • מחבר

האם באמת מדובר בחודשיים? דל אמרו בהודעה שלהם שצריך לחכות שבועיים... :s05:

פורסם

האם באמת מדובר בחודשיים? דל אמרו בהודעה שלהם שצריך לחכות שבועיים... :s05:

כשתהיה חברה שנקראת DELL ISRAEL אז אולי. כשיהיה מרכז שירות ומכירות אמיתי של דל אז אולי.

כיום יש כמה יבואנים/מפיצים רשמיים... חלק טובים יותר ונותנים שירות מעולה לעסקים, חלק טובים פחות, ועוד כמה יבואנים פחות רשמיים.

אני לא מנהל, אבל נראה לי שאפשר לאחד את כל השרשורים האלה או לנעול אותם.

ותירגעו, זה יגיע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים