פורסם 2008 ביולי 2717 שנים :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: תמצא לי שיטה נוחה יותר לארגון בגדים בלי שהם יהיו צפופים מדי אחד לשני. אתה תגיע ל 2 צורות: 1- ריבוע/מלבן עם מספר מוטות שיוצאים ממנו ועליהם תלויים הבגדים 2- זה.
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים 3. זה סמל עתיק וקדוש בבודהיזם ובהינודאיזם.חוץ מזה, צריך לחפש את זה בכוח בשביל להיות מודע לזה. אני בטוח שחוץ מחבר שלך כמעט אף אחד לא שם לב לזה.
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים 3. זה סמל עתיק וקדוש בבודהיזם ובהינודאיזם.ידעתי שיהיה מישהו שיכתוב את זה.לא נראה לי שהאלה שבמשביר כיוונו שהמחזיק של החגורות בחנות יהיה הסמל העתיק של הבודהיזם שמסמל את ארבעת היסודות, אדמה אש מים ואוויר.יחד עם זאת, לא נראה לי גם שהם דוגלים בנאציזם.בכל מקרה, נחמד
פורסם 2008 ביולי 2817 שנים חבר שלי צילם את זה:ממתי גל ולריוס\600 ירושלמי (שכחתי מי מהם צילם) חברים שלך?
פורסם 2008 ביולי 2817 שנים מחבר ממתי גל ולריוס\600 ירושלמי (שכחתי מי מהם צילם) חברים שלך?לא שואלים דברים כאלה, חד וחלק. ;D
פורסם 2008 ביולי 2817 שנים ........הוא מסמל שלמות, לא את ארבעת היסודות X:בבודהיזם הסמל מסמל את ארבעת היסודות.
פורסם 2008 ביולי 2817 שנים איך זה שתמיד כשיש דברים שליליים ופליליים אתה זה שמביא אותם לכאן? לדעתי משהו בך חשוד מר פול גז.
פורסם 2008 ביולי 2817 שנים 3. זה סמל עתיק וקדוש בבודהיזם ובהינודאיזם. חוץ מזה, צריך לחפש את זה בכוח בשביל להיות מודע לזה. אני בטוח שחוץ מחבר שלך כמעט אף אחד לא שם לב לזה. השאלה היא האם מי שעיצב את זה, שם לב לזה.. :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.