עבור לתוכן

וירוס חמור במחשב. צריך עזרה בלעשות REPAIR ללווינדוס

Featured Replies

פורסם

לפני איזה 10-15 דקות נכנס לי וירוס מאוד חמור במחשב ומנע ממני גישה כמעט לכל דבר אז אני לא יכול לעשות SYSTEM RESTORE למשל... יש לי אנטי וירוס נוד32 שזיהה אותו ואמר שמחק אותו אבל כל פעם החלון הקטן הזה שמזהיר מהוירוס נפתח מחדש... קיצר כנראה האנטי וירוס לא הצליח למחוק אותו לגמרי

ניסיתי להפעיל את המחשב בSAFE MODE והוא פשוט טוען כמה דברים ואז מתחיל מחדש... מכיוון שלא מזמן גם היה לי וירוס והיה איזה שבועיים-שלוש שהייתי בלי מחשב עד שהתקנתי מחדש את ווינדוס אני לא רוצה עכשיו להתקין מחדש את ווינדוס... ולכן אני רוצה לנסות את האופציה של הREPAIR. עכשיו שאני אומר למשחב שאני רוצה לעשות REPAIR הוא שואל אותי איזה מערכת... יש רק אופציה אחת ואני בוחר אותה ואז הוא מבקש ממני סיסמא של הADMINISTRATOR... עכשיו המחשב אף פעם לא ביקש ממני סיסמא ואין לי מושג מה הסיסמא הזאת יכולה להיות... ניסיתי ADMIN וADMINISTRATOR ואת הUSENAME שלי אבל אלה לא הסיסמא... למישהו יש מושג מה הסיסמא הזאת יכולה להיות? או דרך אחרת שבא אני יכול לתקן איכשהו את המחשב? אם רק אני אוכל להגיע לSYSTEM RESTORE אני אשחזר אותו לאתמול או משהו כזה... יש איזה דרך לעשות את זה חוץ מSTART-->SYSTEM TOOLS?

דרך אגב הוירוס הזה לא נתן לי לגשת לשום קובץ במחשב כלומר שהקלתי על משהו זה אמר "LOCATION NOT FOUND" או משהו כזה...

התחל-->תוכניות היה ריק (אז לא יכולתי לגשת לSYSTEM RESTORE כמו שאמרתי) ועכשיו שאני מנסה להפעיל אותו אחרי שיש את הסמל של ווינדוס עם הבר הירוק הזה זה פותח לי במסך כחול כזה של ווינדוס הודעה משהו כמו CANNOT PERFORM AUTOCHECK וליד זה כתוב SKIPPING AUTOCHECK ואז המחשב מתחיל מחדש..

למישהו יש מושג?

פורסם

תלך לפי השלבים הבאים:

1. תסרוק את הדיסק הקשיח או מבחוץ ע"י חיבור למחשב אחר או ע"י אנטיוירוס שהוא live cd, כלומר עולה בבוט ללא תלות במעכרת קיימת (יש המלצות בסטיקי פורום תוכנה).

2. תאפס את סיסמת האדמין המקומי (יש לך מדריך בסטיקי של הפורום הזה).

3. תבצע התקנת תיקון כרגיל ע"י repair כמו לפני זה.

פורסם
  • מחבר

עשיתי REPAIR עם הדיסק של וינדוס ועכשיו זה עלה לי... אבל אני לא רואה שיש לי RESTORE POINTS אז אני לא יכול לעשות SYSTEM RESTORE... אני מקווה שמה שעשיתי באמת העיף את הוירוס. אני אעשה מיד עכשיו סריקה עם נוד 32... אתה יודע איך אני יכול לעשות שווינדוס יצור RESTORE POINTS אוטומטית? כאילו שיעשה את זה פעם בשבוע או משהו...

פורסם

אם זה לא היה מוגדר לו לפני אתה צריך להגדיר לו את זה ידנית.

פורסם
  • מחבר

איך עושים את זה?

פורסם

לדעתי הכי טוב זה פשוט להשתמש בתוכנה Ghost שמבצעתשכפול של המערכת במדויק מאוד ומקבצת את הקובץ.

אח"כ אתה פשוט צורב אותו וככה יש לך רשת ביטחון אם משהו קרה (כמו וירוס) אתה מכניס את הדיסק וב BOOT הוא יזהה את הגוסט

וישחזר את המערכת עד אחרון קיצורי הדרך על הדסקטופ. אג"ב יש לך גם אופציה מאוד פשוטה של Last known good cofiguration

שגם ישחזר לך את המערכת למצב האחרון בו היא עבדה תקין, אני השמתשתי באופציה הזאת לפני מספר ימים כשקרסה לי המערכת.

פורסם

תאפשר system restore ותקצה לו אחוז כמה שיותר גבוהה שיהי מספיק ליצירת נקודות שוטפות (לא צריך להגזים בהקצעה כמובן).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים