פורסם 2008 ביולי 2717 שנים אז ככה יש לי מחשב נייד ועליו הגרסא האחרונה של מסנג'ר אני וחברה שלי עושים שיחת ווידאו והווידאו זז ממש לאט עד כדי מצב שאם עושים תנועה אולי אחרי 20-30 שניות רואים אותה בווידאו..!יש לציין שכאשר שני הניידים היו על אותה רשת כלומר היינו אצלה או אצלי זה עבד מהר וראו טוב התנועות היו די אונליין די מציאותיות..!מדוע כאשר אנחנו מרוחקים קצב העברת הנתונים כה איטי עד כדי כך שממש אי אפשר לנהל שיחת ווידאו..!?אשמח לעזרה אני ממש צריך את זה.!!תודה רן
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים אתה צריך להבין שרוחב הפס וכמות הניתובים ממש שונים בין חיבור של שתי רשתות על גבי WAN לבין רשת פנימית.מה רוחב הפס שלך ושלה בחיבור והאם הם מנוצלים כמו שצריך?
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים מחבר לשנינו יש חיבור של 1.5 ומנוצלים כמו שצריך..!איך אני יכול לבדוק את זה?
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים המשת מהירות אתה יכול לעשות ב speedtest.netפינג ארוך אתה עושה לכתובת של הצד השני עם תוספת -t למשלping 212.212.212.2 -tנותן לו לרוץ כמה דקות ואחרי זה עוצר עם ctrl+c כדי לראות מה מראה לך הסטטיסטיקה.
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים אוקיי, תוצאות טובות.ניסית את הבדיקה השניה כדי לראות אם אין איבוד מידע בין שתי נקודות הקצה ברשת?
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים מחבר מצטער אבל את השני לא הבנתי איך עושים..מה בדיוק אני צריך לעשות לעצמי ומה במחשב של חברה שלי..!?תודה רן
פורסם 2008 ביולי 2817 שנים תגיד לה להיכנס ל noc.co.il כדי שתתן לך את כתובת הIP שלה ותן לכתובת פינג ארוך כמו שרשמתי לך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.