פורסם 2008 ביולי 2617 שנים היייאני רוצה לפרק כמה חלקים מה מארז שיש לי אני רוצה להחליף את המאורר מה הפנאל הקדמי וגם את המגירה של 1.44GIGABYTE ALUMINIUM 3D AURORA 570 סתי היום לפרק ואני לא מצליח משהו יודע איך?תודה לעוזרים
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים אשמח אם תגדיר בדיוק מה אתה רוצה לפרק מהמארז משתמע מדבריך שאתה רוצה לפרק את הפנל הקדמי לרוב, מדובר בקליפסים שצריך לדחוף פנימה , בד"כ 3 בכל צד בחלק מהמארזים גם יש בנוסף ברגים, שים לב שלא לשבור את התושבות לברגים בעת המשיכה במידה ולא שחררת אותם אומנם לא יצצא לי לעבוד עם המארזים של החברה הזאת אבל אם תוכל להעלות תמונה מ"בפנים" אני אוכל להסביר לך איך עובד ה"מנגנון"
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים מחבר התמונות של המארז האם יש דרך שאפשר לשים את הקשיחם במקום של הCD כי במקום של 1.44 זה לא יושב בקצור במארז יש קליפסים 3 בצד שמאל ו2 בימין נסתי חזק וזה לא יוצא אני מפחד שזה יהרס
פורסם 2008 ביולי 2817 שנים בקשר לקליפסים אני כמעט בטוח שיש לך 3 בכל צדאם ה2 שיש לך בצד אחד, מקבילים לאלו שבצד השני, חפש את השלישיבכל אופן, לפעמים צריך לשחק עם זה קצת, רק שים לב לחוטים של הפנל הקדמי (לדים+ לחצנים), שלא תמשוך אותם ותקרע אותםאני לא מצליח לראות , אבל כנראה שיש לך גם ברגים בנוסף אם זה ממש לא זזבקשר למיקום הכונניםיש מתאמים שבעזרתם תוכל לחבר את הHDD במפרצי ה5.25"אני אפילו ממליץ ללכת על מגירה \ התקן קירור כלשהוא, כדי להאריך את ימי פעולת הדיסק, משום שבמיקום כזה, איך קירור ישיר לדיסק וזה יכול לפגוע בו עם הזמן.
פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים אם הצלחת מה טוב אם לא פנה אליי באיסייקיו 198825288ואם אתה גר קרוב תקפוץ אליי אני יפרק לך את המארז וירכיב לך מה שאתה רוצה בו בכייף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.