פורסם 2008 ביולי 2617 שנים שלום לכולםהיום אני דיברתי בסקייפ בשידור חי. זה נקרא skypecasts.בקיצור מי שלא יודע, זה שירות כזה, שיש בו מלא חדרים בכל העולם, שאפשר להיכנס ולדבר עם אנשים.הרבה ממדינות ערב פותחים חדרים ונכנסים לשיחות.אבל המצב הוא, שכאשר אני נכנס לחדרים ומדבר באנגלית, הרבה אנשים ממדינות ערב פשוט מקללים אותי רק בגלל שיש את הסמל של ישראל.איך המצב הגיע לזה, כך כך אנטישמים. אני רק נכנס לחדר באנגלית, ומדבר איתם בצורה יפה, welcome. והם יש מקללים אותי ואת המדינה.זה עצוב נורא, אני לא חושב שיהיה שלום איתם לאורך השנים, האנטישמיות שם כל כך חזקה.יש למישהו משהו להוסיףתודה
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים שאני יבין, אתה נכנסת אליהם ואמרת welcom? : אם היה לי מקום בחתימה, אולי זה היה שם.
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים כן, זה נוראי איך שהערבים האלו אנטישמיים. אבל גם אני שונא את עצמי מדי פעם, למה הם לא יכולים?
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים וואי נשמע טוב לשפר את האנגלית....אני אנסה לחבר את האוזנית BT שלי ולדבר עם אנשים :]
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים מחבר כן זה משפר את האנגלית.אני מדבר עם אנשים מהעולם. ביעקר עם אנשים מארוצ הברית, נחמדים.
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים בטח הוא נותן שם שרתים רק מהאזור... צריך לחפש מכל העולם...אני נכנס עכשיו לאיזה אחד ערבי נראה מה יהיה...---עריכה---לא מבין כלום...
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים מחבר אפשר גם להיכנס לאתר של skypecasts, ודרך שם לחפש חדרים מכל העולם.הנה האתר - https://skypecasts.skype.com/skypecasts/home
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים אכשיו דיברתי היה לנו וויכוח על איזה טנק יותר טוב הם אומרים של טי-55 יש תותח בקליבר 50 מ"מ אוטומאטי והוא מז*** תמרכבה 4 ואני מנהסה להסביר שזה מקלע 0.50 (12.7 מ"מ) שלא מזיז אפילו למרכבה 4
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.