פורסם 2008 ביולי 2717 שנים ננצל את הת'ראד כדי לשאול שאלה חשובה - אני מחפש כבר הרבה זמן את הקול תרועה הזה שיש במלחמות, זה הולך ככה : טוטום טוטום ( ), למישהו יש מושג? תודה רבה. אמנם אלה לא ממש טוטום טוטום אבל אלה דברים קלאסיים שמוכרים במלחמות The RIde of the Valkyries -Wagner http://www.youtube.com/watch?v=GSKL5E3zSjs 1812 overture Tchaikovsky הקטע המוכר מתחיל ב5:00 (הדקה ועשרים שניות אחרונות) אם תרצה לשמוע את היצירה המלאה תכתוב 1812 בחיפוש (הליק הוא לא היצירה המלאה) הרינגטון שלי בנתיים הוא Very saxily your - Dexter Gordon לא מצאתי לינק ליוטיוב (בקציר זה ג'אז בסגנון ביפופ שדקסטר גורדון הוא סקסופוניסט טנור)
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים בתור אחד שחולה על CKY אז אני מחליף פעם בחודשיים כרגע יש לי את 96 QUITE BITTER BEING
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים אמנם אלה לא ממש טוטום טוטום אבל אלה דברים קלאסיים שמוכרים במלחמות The RIde of the Valkyries -Wagner http://www.youtube.com/watch?v=GSKL5E3zSjs 1812 overture Tchaikovsky הקטע המוכר מתחיל ב5:00 (הדקה ועשרים שניות אחרונות) אם תרצה לשמוע את היצירה המלאה תכתוב 1812 בחיפוש (הליק הוא לא היצירה המלאה) הרינגטון שלי בנתיים הוא Very saxily your - Dexter Gordon לא מצאתי לינק ליוטיוב (בקציר זה ג'אז בסגנון ביפופ שדקסטר גורדון הוא סקסופוניסט טנור) תודה אבל לא עזר לי. אני ינסה להסביר את עצמי טוב יותר, אם ראית את הסרט שר הטבעות -אז מתי שיש קרב ובאה תגבורת למשל שומעים ברקע חצוצרה : טוטום טוטום. זה הצליל שאני מחפש. תודה בכל מקרה אבל.
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים תודה אבל לא עזר לי.אני ינסה להסביר את עצמי טוב יותר, אם ראית את הסרט שר הטבעות -אז מתי שיש קרב ובאה תגבורת למשל שומעים ברקע חצוצרה : טוטום טוטום.זה הצליל שאני מחפש.תודה בכל מקרה אבל.אאאאאאאאאה זה משנה את הכללשר הטבעות ולעוד סרטים יש מלחינים משלהם שחלקם זוכים לכבוד גדול מחוץ לקולנוע (פסי הקול של מלחמת הכוכבים, אינדיאנה ג'ונס, שר הטבעות, שודדי הקריבים וגם המלחין המפורסם של final fantesy :Nobuo Uematsu )אתה פשוט צריך להשיג את הפס קול של הסרט. אני אישית לא יודע איך הקטע נקרא או המלחין אבל לא נראה לי שזה יהיה בעיה.
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים אאאאאאאאאה זה משנה את הכללשר הטבעות ולעוד סרטים יש מלחינים משלהם שחלקם זוכים לכבוד גדול מחוץ לקולנוע (פסי הקול של מלחמת הכוכבים, אינדיאנה ג'ונס, שר הטבעות, שודדי הקריבים וגם המלחין המפורסם של final fantesy :Nobuo Uematsu )אתה פשוט צריך להשיג את הפס קול של הסרט. אני אישית לא יודע איך הקטע נקרא או המלחין אבל לא נראה לי שזה יהיה בעיה.יש לי את הפסקול ואין שם את זה..אני אנסה לחדד את זה כמה שאפשר:אני לא מחפש צילצול אני מחפש את צליל, מין תרועה כזאת שבאה להגיד "התגבורת הגיעה" - וזה הולך ככה - טוטום טוטום, זה אמור להיות קטע של שנייה שתיים לא יותר (בטוח זה מוכר לך.. שלפני הקרב מישהו שולף קרן (horn) שדומה לשופר בד"כ ותוקע קול תרועה כזה או אחר).עכשיו שאני חושב על זה, הסיכוי שאפשר למצוא את זה ברשת אפסי, אז עדיף כבר שאני אקליט ואחתוך את הקטע מהסרט \ משחק.
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים Battlefield Bad Company Theme (Orchestral Version)מהנקודה הרועשת של השיר, באמצע בערך. ממליץ בחום.
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים יש לי את הפסקול ואין שם את זה..אני אנסה לחדד את זה כמה שאפשר:אני לא מחפש צילצול אני מחפש את צליל, מין תרועה כזאת שבאה להגיד "התגבורת הגיעה" - וזה הולך ככה - טוטום טוטום, זה אמור להיות קטע של שנייה שתיים לא יותר (בטוח זה מוכר לך.. שלפני הקרב מישהו שולף קרן (horn) שדומה לשופר בד"כ ותוקע קול תרועה כזה או אחר).עכשיו שאני חושב על זה, הסיכוי שאפשר למצוא את זה ברשת אפסי, אז עדיף כבר שאני אקליט ואחתוך את הקטע מהסרט \ משחק.Behemoth שמו את הצליל בהתחלה של השיר Demigodאצלי:Dark Tranquility - The Wonders At Your Feet
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.