פורסם 2008 ביולי 2717 שנים דבק מגע זה לא יעיל, שלא לדבר על מסוכן ברמות.לכל האמיצים בניכם,קחו ג'וק - כמה שיותר גדול.מצת טורבו עדיף, אך גם רגילה תספיק.מתאר אוויר בצורת ספריי \ AXE.הדליקו את המצת, ורססו לכיוון האויב.גם אתם תדהמו מהתוצאות.
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים רואים שרוב החברה פה לא התגייסו... תגיעו לבסיסים תראו שדברים כמו העקרבוט הזה שצילמתי בבסיס לפני חודשיים הם בשיגרה (= אחחח גם כן אני... ואחרי זה מתפלאים על אחוזי המשתמטים.... [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים רואים שרוב החברה פה לא התגייסו... תגיעו לבסיסים תראו שדברים כמו העקרבוט הזה שצילמתי בבסיס לפני חודשיים הם בשיגרה (= אחחח גם כן אני... ואחרי זה מתפלאים על אחוזי המשתמטים.... אז זה מה שנקרא עקרבוט...הרגתי איזה 30 כאלו אצלי במשרד ועד עכשיו לא ידעתי מה זו החיה המוזרה הזאת. ואני מדגיש חיה עם הגודל הזה אי אפשר לקרוא לזה חרק!!
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים תאמין לי כל דבר שעושה תססססססססססססססססס ומצית יעשו את העבודה מצויין ולא ישאירו שרידים....
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים ...one of the foulest creatures that walk this earth!אמנם אני חושב שכל המציתים פה למינהם הם משועממים חולי נפש... אבל ליצור הזה לא מגיע טיפת רחמים!
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים אז זה מה קוראים אותו ערקרבוט נאחו*בשבטהפגשתי נחשים צרעות עקרבים ועכבישים ועוד דברים לא מוגדרים ... אבל לא זהבדוק היינו טובלים אותו בסולר אם היינו מוצאים כזה מניאקואז מדליקים את הסולר שעתיים ואז שורפים אותו במשך 39 שניות או לוקחים מסיר שומנים מהמטבח בועחחעחעחעחע
פורסם 2008 ביולי 2817 שנים אני חושב שהת'רד הזה יכול לקבל ובצדק את הכינוי "ת'רד החרקים הגדול"... איזה יצצורים מוזאארים יאללה.. אני לא רוצה לתאר לעצמי מה היה קורה אם אשתי הייתה נפגשת עם עקרבוט כזה....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.