פורסם 2008 ביולי 2617 שנים איכס מזכיר לי: הייתי השבוע בקוקה קולה וילג' עם חברים קיצר בבקתת קש שלנו על הכרית של חבר שלי היה גם מפלצת דומה משהו מטורף הכלאה של ג'וק וחרגול או משהו הינה התמונה: http://www.2send.us/upload_download.php?id=50648f0e07fced6b4a03891865ef4723
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים חיחיחי איזה דברים ענקיים הייתי תופס אותו בצינצת ומרסס עליו קצת מסיר שומנים של סנט מוריץ (נמצא ברוב הבתים מתחת לכיור) זה אוכל לו את הנשמה .. הוא מתחיל להתפרכס כמו מטורף ;D סתם אם דבר כזה היה בא אילי למרפסת הייתי קופץ ממנה ומה זה המגה קרניים הפנאומתיות האלא
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים סתם אם דבר כזה היה בא אילי למרפסת הייתי קופץ ממנה ומה זה המגה קרניים הפנאומתיות האלא גם אני הוא נראה כמו משהו רשע שרוצה להשתלט על העולם.
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים אני גר בפ"ת, הוא בערך 5 ס"מ. 5 ס"מ זה גודל סטנדרטי לג'וק גדול. הוא נראה הרבה יותר גדול עם המחושים הענקיים האלה. נכון זה "קצת" סדיסטי, אבל זה הם התחילו. "זה הם התחילו" - LOL
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים היה לי אחד כזה ליד הבית, אני לא אגזים אם הוא היה קרוב ל8 סנטימטר ככה, בקושי זז, וכשהלך עשה פשוט קול כזה של פלסטיק חורק.
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים לפי מקורות סודיים צה"ל עורך ניסוי בגו'קים מעופפים למטרות ריגולבמהדורה החדשה עושים ניסויים סודיים בקבניסטים סופניים, רוץ להיבדק!
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים אותי יותר מרגיזים הזבובים הקטנים שעפים מהר וכל שניה נדפקים במסך, ואז מנסים לתפוס אותם, הם נעלמים אז חושבים "יש, תפסתי!", פותחים את היד ואין כלום. ומתי שבאמת תופסים אותם פותחים את היד והם עפים החוצה. משום מה גם אחרי שמחצתי אחד עם היד לקיר הוא המשיך לזוז
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים אפשר לחבר לו את המחושים למסילת 12Vבספק כוח עם אחוזי יעילות גבוהים לצלות אותו ולמכור לאיזו מסעדה תאילנדית
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים אותי יותר מרגיזים הזבובים הקטנים שעפים מהר וכל שניה נדפקים במסך, ואז מנסים לתפוס אותם, הם נעלמים אז חושבים "יש, תפסתי!", פותחים את היד ואין כלום. ומתי שבאמת תופסים אותם פותחים את היד והם עפים החוצה. משום מה גם אחרי שמחצתי אחד עם היד לקיר הוא המשיך לזוז לפי דעתי גם אותך ניתן לרפא... (אני מניח שהרוסים יצחקו מזה...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.