עבור לתוכן

האם השילוב המוזר הבא יוכל לנגן HD720P?

Featured Replies

פורסם

האם השילוב הבא יוכל לנגן HD720P על הכרטיס מסך ?

P3 1GHZ

256 SDRAM 133MHZ

HD3650?

ואני מתכוון רק לצורך ניגון HD אם יש כרטיס מסך יותר זול שיש לו יכולת לנגן HD אשמח לשמוע עליו.

פורסם

לדעתי תיצטרך להוסיף עוד טיפה זיכרון...

פורסם

HD2400PRO זה הכרטיס מסך הכי זול שמסוגל לנגן HD. הכרטיס אגב לא כל כך חלש ולמעשה בהשוואה לכרטיסים מדורות קודמים הוא ברמה של 6800GS\6600GT. מה שאתה חשבת עליו כבר הרבה יותר חזק ומגיע לרמות של 8600GT ואפילו GTS.

פורסם

לדעתי לא בטוח

פורסם

הכרטיס מסוגל לנגן 720P, כמובן במידה והתוכנה שעליה אתה מריץ את הסרט תומכת בפריסה חומרתית של HD.

פורסם

לא הייתי מהמר על זה אם אתה מתכוון להשקיע סכום כסף בזה.

פורסם
  • מחבר

לדעתי תיצטרך להוסיף עוד טיפה זיכרון...

קצת קשה להשיג זיכרון מהסוג הזה.

HD2400PRO זה הכרטיס מסך הכי זול שמסוגל לנגן HD. הכרטיס אגב לא כל כך חלש ולמעשה בהשוואה לכרטיסים מדורות קודמים הוא ברמה של 6800GS\6600GT. מה שאתה חשבת עליו כבר הרבה יותר חזק ומגיע לרמות של 8600GT ואפילו GTS.

לגבי HD2400PRO לפי מה שהבנתי למרות שAMD אמרו שהם ישימו את תקן של עיבוד תוכנה על GPU שלו .. הם בסוף לא שמו (או שאני טועה והם לא שמו רק לכרטיסים הגבוהים בסדרה) וגם אם כן האפרש בינהם הוא זעיר במחיר אבל בביצועים לא.

בקשר להשוואה העשיתה לפי מה שהבנתי הוא דווקא יותר לכיוון בין 6600GT לבין 6800GS ולא 8600GT ובטח שלא GTS..

הכרטיס מסוגל לנגן 720P, כמובן במידה והתוכנה שעליה אתה מריץ את הסרט תומכת בפריסה חומרתית של HD.

יש לי כבר תוכנה מתאימה(:

לא הייתי מהמר על זה אם אתה מתכוון להשקיע סכום כסף בזה.

גם אני לא בגלל זה אני שואל, כי אני לא רוצה להעביר את המחשב שלי לסלון כול פעם שיש לי סרט לנגן (HD 720P) אז אמרתי אולי נהפוך תמחשב הישן למחשב סלון ונעביר אליו תסרט בדיסק קשיח נייד כול פעם.

האם עוד אנשים יכולים לתת את דעתם או האם למישהו יש תשובה חד משמעית? :hi:(זה יעזור לשיקול הדעת שלי אם לקנות ולנסות).

פורסם

עוד סטיק של 256MB SDRAM.. משהו כמו 150 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

מאיפה זה השאלה..

פורסם

יד שניה? תחפש פה ב TradeZone, בהומלס וב Yad2.

פורסם

תבינו משהו אחד, כרטיסי המסך שיודעים לטפל בhd, יעזרו רק במקרה שהסרט שאתם רואים הוא מקורי (ולא הורדתם אותו בפורמט mkv למשל).

לכן הפעלת הסרט תתבסס בעיקר על המעבד, p4 2ghz בקושי בקושי יכול להפעיל 720p, אז p3? - בקושי divx הוא יכול לנגן..

עם מחשב כזה ישן, קניית כרטיס המסך הזה תהיה טעות ענקית (מה גם שהספק לא יחזיק אותו).

תעשה לעצמך טובה, תחסוך עוד 500-600 ש"ח (בהנחה שהכרטיס הזה עולה לך 500 לערך) ותקנה מחשב חדש, שיריץ לך בכיף 1080p.

פורסם

אתה טועה, סרטי בלו ריי מגיעים בעיקרון ב VOB, זה קונטיינר כמעט זהה ל MKV, הפורמט עצמו זהה לחלוטין.

כרטיסי סדרה 3XXX ומעלה יודעים לטפל חומרתית גם בקבצים שנמצאים בקונטיינר MKV, לא יודע לגבי ה HD2400.

אני מנגן על המחשב שלי עם כרטיס של ATI תוכן HD ב MKV וצריכת המעבד אפסית.

פורסם

ירגיע אותו יותר אם תתן פה את המפרט שלך ;)

פורסם

הקשיש לא יתמודד עם זה, לא עם HD.

פורסם

היה לי HD2400PRO ב230 שקל קניתי שהוא עוד היה יחסית חדש. ניגן לי יופי FULL HD עם מעבד על 10-15 בויסטה. תפסיקו לבלבל תמוח. בקיצר קח 2400PRO. וכן - HD3650 מגיע לרמות של 8600GTS ואף יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים