עבור לתוכן

Project B.B.B :עדכון חדש!!! 5 לספטמבר (נראה לי:P) עמוד 10

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

חשבתי, לא יצא הרבה.. יש לך הצעות?

• תגובות 106
  • צפיות 17.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

עדכון : 5 באוגוסט

שלום חברים, היום בשעה טובה קיבלתי את הפלקסי קניתי את הדסקיות לדרימל ואיך שהוא בין לבין מצאתי קצת זמן להתעסק עם המיני מארז אז הרי ההתקדמות:

שייפתי את החלון צד צבעתי אותו, ובשושו ככה גם צבעתי את הפנל הקידמי בשחור (הצבע של הניקל נסתם ואין לי כוונה לקנות ספריי כזה חדש הוא עולה יקר והוא די חד פעמי)

למעשה פה אתם רואים את החלון צד הפוך, הפנאל הקדמי זכה לצביעה גרוע בתקווה מחר אני אשייף ואצבע את זה כראוי (הכל בר תיקון)

2utjel3.jpg

הנה פה "הפכתי אותו" בשבילכם שתוכלו לראות איך הוא אמור להראות :)

f2l9us.jpg

מפחד חמתו של המוטציה הנוגשת :D, הזדרזתי לחתוך מיד! את פתחי ה X3 שהבטחתי בתחילת הפרויקט, והרי התוצאה:

פתח ראשון

[glow=red,2,300]המארז: פתחו אותי! [/glow] :lol:

21nforc.jpg

הנה מאוור פוזיונר

2ecdiki.jpg

[glow=red,2,300]WTF?! של מי האצבע השמנה הזו :smile1:[/glow]

hsux7a.jpg

פה שייפתי שיידגמן לכם

51am2v.jpg

טוב עד כאן ההתקדמות במוד

0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-

בעזרת הדיקט הנ"ל אני הולך לבנות את הבסיס (היום לא הספקתי להכנס לזה)

abq9gh.jpg

והנה הפלקסי שקניתי :)

21jradv.jpg

זה לא וורוד :P זה כתום זוהר!

טוב אז זהו להכל היום חברים

עדכון הבא וואלה לא יודע מתי, אני מחר שוב סידורים וכנראה ככה עד הספ"ש ייתכן ואני גם יורד לאילת.. קיצר נדבר Panim:

:D

g0vner_x3

פורסם

חיתוך מדהים! :xyxthumbs:

פורסם

הדלת נראת עכשיו הרבה הרבה יותר טוב! כל הכבוד ובהצלחה בהמשך.

פורסם

:kopfpatsch: מאיפה הבאת לי את הכוורת הזו חח(אין מילה כזאת) ס*** >:(

המשושים מייצגים משהו קר חישובי (המחשב אם תרצה)

אני מקווה שאתה לא אמרת ברצינות "מאיפה הבאת לי את הכוורת הזו חח(אין מילה כזאת)"

כי אם כן אז קבל:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9B%D7%95%D7%95%D7%A8%D7%AA_%D7%93%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D

קבל גם חח על הפרוייקט. ממש יפה.

פורסם
  • מחבר

חיתוך מדהים! :xyxthumbs:

וואי איזה כיף לי איזה קומפלימנט ;D תודה לכולם על התגובות המחמיאות

ZAM לול, אריק צנזר אותי חחח הוא רשם אין מילה כזאת ס*** :P

g0v_x3

פורסם
  • מחבר

עדכון 9 באוגוסט

היום החלטתי לצלם את הפרויקט כאילו מסויים, כדי שתראו מה הייתה הכוונה הראשונית שלי, ואיפה קו הסיום המקורי אמור היה להיות בערך.

2jdhovl.jpg

2lo0h89.jpg

11gof4l.jpg

אז כפי שאתם רואים הפרוייקט היה אמור להיות לקראת סיום, ואז קרה משהו. (ארחיב תיכף בהמשך)

ניתן לראות שאת הפנאל הקדמי צבעתי בצבע שחור מבריק ואת הפנאל הצדדי בשחור מאט. לאמר את האמת בתמונות זה נראה פחות טוב, כנראה שהפלאש מבליט את הניגוד בין השחורים . במציאות זה נראה ממש טוב.

אז מה שקורה עכשיו זה דבר כזה, כל הפנאל הקדמי חוזר לאחור, אני אשייף את כל הצבע( ויש שם בוחטה של שכבות , ארבה עבודה הולכת לפח :( ) ואעצב אותו מחדש.

למה אני עושה את זה? אוקי, אז ככה :

2yxq255.jpg

34efhtx.jpg

היה ברשותי את המסך הזה די ממזמן, וקניתי אותו בתקופה שהייתי די עסוק, ושבדקתי אותו הוא לא עבד לי טוב, ואפילו ניסיתי למכור אותו פה. למזלי איש לא רצה אותו ושלשום אחי ואני סתם משעמום ניסינו להפעילו והוא עובד. זה מסך LCD קטן 4.5 שהוא גימיק לגמריי, לא ניתן לעבוד איתו בוינדוס, זוית הצפיה שלו היא בערך אפס אבל עדיין זה די מדליק. אני מתכוון לעשות עבודת בונדו כמו שצריך הפעם לפאנל הקדמי ולשבץ בתוכו את הLCD לעיל ועוד LCD גרפי קטן, אני עדיין מתלבט בקשר לעיצוב ולLCD הגרפי שאני אביא ולמיקומו, זה ייקח די הרבה זמן, כי יש מצב שאני אכנס להזמנות מחול וענייני אלקטרוניקה.

עד פה השינוי בתוכניות.

============================

היום זה פשוט מדהים עבדתי אולי איזה 4 שעות על הפרוייקט ולא היתה שום התקדמות ממשית, עוד יותר מתסכל שכל התמונות שלקחתי כמעט יצאו מטושטשות :kopfpatsch:, בינהן תמונות של קידוחים שעשיתי וסוגי מקדחים, אם זאת אני אשתמש בציוד הזה בהמשך אז לא אסון גדול..

התחלתי לעבוד על הבסיס והמגרה (המגרה לא סיימתי ומה שצילמתי יצא מטושטש.. )

התמונה הזו מצחיקה כי כאילו ידעתי שאני אוכל היום [glow=red,2,300]חצץ[/glow]

2djo553.jpg

nv5ts1.jpg

4zsyeg.jpg

dd0vgm.jpg

כפי שאתם רואים בתמונות לעיל יש שם פחי זבל, אני עובד בחדר אשפה של הבניין ולשכנים די נמאס לראות אותי שם :silly:

הממ המגרה של הפילטר של המאוררים של הבסיס התחלתי לבנות היום, ואני מקווה לסיים את הבסיס בזמן הקרוב.

g0vner_x3

פורסם

עבודה יפה.

רוב הצבעים שהם מבריקים,בד''כ מרכיבים גם לכה,כך שהייתי ממליץ לך להשאיר הפאנל כמו שהוא ולצבוע את הדלת בצבע המבריק.

(כמובן שזה תלוי בהבדלי המראה שבין השניים - לטעמך).

שאלות -

1: אולי יצא לי לדלג את השורה שרשמת את זה,אבל - למה עץ?

2: למה יצרת הפרדה של כמה סנטימטרים במאוורר השלישי (מימין)?

עד כה,נראה פרוייקט מצליח.

בהצלחה בהמשך,

MuTaTiOn.

פורסם
  • מחבר

עבודה יפה.

רוב הצבעים שהם מבריקים,בד''כ מרכיבים גם לכה,כך שהייתי ממליץ לך להשאיר הפאנל כמו שהוא ולצבוע את הדלת בצבע המבריק.

(כמובן שזה תלוי בהבדלי המראה שבין השניים - לטעמך).

שאלות -

1: אולי יצא לי לדלג את השורה שרשמת את זה,אבל - למה עץ?

2: למה יצרת הפרדה של כמה סנטימטרים במאוורר השלישי (מימין)?

עד כה,נראה פרוייקט מצליח.

בהצלחה בהמשך,

MuTaTiOn.

:)

תשובות:

1) לגביי העץ אין לי כל כך גישה לרתכת ככה שעץ זה דרך אחרת לאלתר. לאמר תאמת אני לא שבע רצון וייתכן ואני אנסה להשיג רתכת בכל זאת ( זה דיי מתסכל אני מרגיש שאני עושה צעד קדימה ושניים אחורה :\, כנראה ככה זה שאתה פדנט )

2) לגביי ההפרדה ציפיתי שהשאלה הזו תגיע במוקדם או במאוחר. התכנון הוא לגביי סירקולצית האוויר, שני השמאליים יכניסו אוויר השמאלי ביותר למארז, והאמצעי לכרטיס מסך, הימני זה שמופרד בכמה סנטימטר יוציא אוויר חם שהכרטיס מסך יפלוט. בין האמצעי לימני תהיה הפרדה או אולי אפילו שרוול. בנוסף יהיו כנראה עוד שני מאווררים קטנים ליד המעבד שגם יוציאו אוויר חם.

אם יש לך המלצה לגביי תכנון אלטרנטיבי לבסיס, זה הזמן, אני אשמח לשמוע. תודה על התגובה החמה :)

g0vner_x3

פורסם

אני לא מכיר דבק חזק כל כך (ועוד למתכת) שיחזיק כובד שכזה (ומה שלא תשים).

בכל מקרה,תעשה סקר שוק,לא מזמן ראיתי רתכות ב-200-300 שקל,

אני לא כל כך בטוח עד כמה הן יעילות,אבל לעתיד ייתכן שהן מאוד יועילו לך.

MuTaTiOn.

פורסם

מעולה...

פרויקט מעולה מההתחלה, וממש מתחילים כבר לראות את הסוף הטוב מתקרב.\

שיהיה המון בהצלחה, פורום אלקטרוניקה ומודינג מאחוריך בכל עזרה שתבקש :]

Aviko

פורסם

המארז פשוט פצצה!

אין החיתוך שלך מושלם :D

איך אתה מסוגל לעבוד בחדר זבל? זה לא מסריח לך תנשמה? אני בקושי מסוגל לעמוד ליד החדר זבל אצלנו בבנין

פורסם
  • מחבר

חחחח תודה (:

פרויקט מעולה מההתחלה, וממש מתחילים כבר לראות את הסוף הטוב מתקרב.\

זה כל כך רחוק מהאמת, אני צריך לתת עוד כל כך הרבה עבודה כל הפנאל הקדמי הולך לעבור עיבוד מחדש.

איך אתה מסוגל לעבוד בחדר זבל? זה לא מסריח לך תנשמה? אני בקושי מסוגל לעמוד ליד החדר זבל אצלנו בבנין

אין ברירה.. אין לי מקום אחר :\ ולאמר את אמת עם הסירחון אני יכול להתמודד, אבל היתושים שם קורעים לי את הרגליים E:

לא מזמן ראיתי רתכות ב-200-300 שקל,

אני לא כל כך בטוח עד כמה הן יעילות,אבל לעתיד ייתכן שהן מאוד יועילו לך

הן לא יעילות, וגם לזרוק אפילו 200 שקל בשביל כמה פיקים.. זה לא כל כך רציונלי בעיניי כי, אין סיכוי שאני אשתמש בה שוב אני מתחיל ללמוד בנובמבר ובמהלך הלימודים לא יהיה לי זמן לכלום, ובוודאי שלא למודינג.

אז אני אנסה להשאיל ממישהו, נראה נסתדר..

g0vner_x3

פורסם

תגיד ראיתי כיתוב אייבורי על המארז??? :nono:

פורסם
  • מחבר

ניסיתי היום פתרון חלופי ליצירת בסיס, השתמשתי במסלול של קירות גבס וחיברתי אותו בעזרת ניטים. זה עוד לא גמור, אבל בנתיים זה נראה יותר טוב מהדיקט שהיה פה מקודם :hat:

20j61hz.jpg

2mext05.jpg

24xf14g.jpg

296g1hi.jpg

אחי טוען שהתוספת של המסלול לתחתית המארז מגביהה אותו יותר מידי .. אולי מחר ננמיך אותו, או שאולי מחר נתחיל לעבוד על הפתח למסך LCD הקטן.. נראה ונחיה

Gnight

g0vner_x3

נ.ב.

T.P אנלדע על מה אתה שח L :screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים