פורסם 2008 ביולי 2617 שנים עוד מעט אני קונה מחשב למישחקים ורציתי לדעת איזה ויסטה כדאי?BASIC?ULTIMATE?או כל שאר הדגמים שלהם? אגב יהיה לי 2 ג'יגה זיכרון אז כניראה יספיק לי 32 BIT? (יש לי היום יום הולדת ;D ) תודה...
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים תוריד את זה אחי, פרוץ 100% בלי אקטיבציה!!!!!11 הורדה ישירה מאתר מהיר תהנה גבר@@$#!!
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים מחבר אתה לא מת לדעת מה כתוב שם?אני יודע מה כתוב שם...וזה לא קשור לנושא...אני לא מבקש פה הורדה אני רוצה פשוט לדעת איזה מהגירסאות תיהיה יותר מתאימה לא וזה הכל...
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים אפילו לא התאמצת לחפש, זו הנקודה השניה בחוקיםWarez, Hacking, Cracks, ותוכן לא חוקיות הם לא נושא לדיון בפורום ואין לפרסם דיונים או הודעות בעלי תוכן זה. הכוונה היא אפילו לא לציין שמות של קבצים מסוג זה, ובטח שלא הורדות ישירות או דרך כל תוכנה אחרת.פעם הבאה פשוט תנסה ביותר אלגנטיות וטאקט.
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים פשוט תערוך את הכותרת וההודעה ותוריד את המילה "להוריד".. בכל מקרה, תקנה את הultimate. תתחדש
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים מחבר אפילו לא התאמצת לחפש, זו הנקודה השניה בחוקים Warez, Hacking, Cracks, ותוכן לא חוקיות הם לא נושא לדיון בפורום ואין לפרסם דיונים או הודעות בעלי תוכן זה. הכוונה היא אפילו לא לציין שמות של קבצים מסוג זה, ובטח שלא הורדות ישירות או דרך כל תוכנה אחרת. פעם הבאה פשוט תנסה ביותר אלגנטיות וטאקט. קראתי את זה לא כתוב פה שאסור ליכתוב להוריד כתוב שאסור להביא לינקים להורדה... פשוט תערוך את הכותרת וההודעה ותוריד את המילה "להוריד".. בכל מקרה, תקנה את הultimate. תתחדש תודה...אגב מה ההבדל ביניהם?ולמה זה עדיף?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.