עבור לתוכן

Iphone Vs LCD32 מה הייתם לוקחים?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

קורס מכ"ים זה ממש לא כמו להיות בפלוגה שלך

בפלוגה שלך אתה יכול להשאיר שטר של 200 על המיטה ואף אחד לא יגע לך בו , לפחות ככה זה היה אצלנו

תכלס.

פלוגה זה אחים, קורס מכ''ים זה כמו תחרות לפי מה שהבנתי. צריך להיות הכי טוב ולהתבלט.

אני מדבר ממה ששמעתי ולא מניסיון.

PSP אני אקנה בזמן השירות, כנראה שאני אבחר בLCD.

• תגובות 33
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בתור אחד שיש לו מסך 37 משלו ולא 32 אני ממליץ לך שאלא אם כן אתה מתכנן חיבור למחשב תקנה טלוויזיה רגילה 25'\29' ב1000 שקל ובנוסף IPHONE\IPOD TOUCH. לקנות טלויזיה 32 זה מטומטם... היא קטנה מאוד ובקיצור זה דפוק. אל תעשה זאת.

בנוסף רציתי לשאול לאיזה יחידה אתה מתגייס? "יחידה מובחרת במרץ", נשמע לי כאילו אתה לפני מיונים או משהו בסגנון כי עוד לא יצא לי להכיר מישהו שהתקבל ליחידות מובחרות וידע על כך 8 חודשים לפני הגיוס שלו... אגב אני מחכה לגיבוש שלי.... (לא צנחנים למקרה שתהית..)

פורסם

לדעתי אל תקנה כלום עד שתסיים את האימון מתקדם, אתה לא תנצל לא את הPSP\אייפון בבסיס ולא את הטלוויזיה בבית.

פורסם

דיי קשה לי להגיד אם יש לך ביטחון עצמי מופרז במחשב או מחוץ לו ושמח שאתה כל כך בטוח שאתה עובר את הגיבוש ומתקבל כי כמו שאני רואה אתה כבר סגרת את המקום שלך ביחידה, בכל מיקרה יפה יפה ובהצלחה....

בכל מיקרה לא הייתי לוקח כלום משניהם, טיפשי לצאת לקרבי לקנות אותם כי אף אחד מהם לא יהיה לך מאוד שימושי, LCD32 יהיה לך בשימוש רק שאתה חוזר ונראה לי הדבר האחרון שמישהו חוזר זה להיות בבית חוץ משינה ושלא נדבר שיש לך כבר מסך 24 אינץ' מצויין...

אייפון לא ישרוד חודשים ואז תיקונים וזה מאוד טיפשי.

תקנה לעצמך איזה MP3 טוב, מומלץ שיהיה קטן וחסכוני בחשמל ותאמין לי שזה מה שיעזור לך ויעשה לך טוב בצבא בלי כל מיני שטויות ובשאר הכסף תקנה לדרמן איכותי.

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים