עבור לתוכן

Iphone Vs LCD32 מה הייתם לוקחים?

Featured Replies

פורסם

עזוב אותך מה-Iphone

עדיף לך לקנות Itouch. יותר זול.

וכמו שאתה אמרת ב-LCD בקושי תצפה...

• תגובות 33
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תן לי לנחש, מג"ב? הנדסה קרבית?

בכל אופן, לבזבז משכורת על אייפון זה טיפשי לחלוטין, גם LCD לא יעזור לך הרבה כי אתה חייל קרבי, הייתי שומר את הכסף לאחרי צבא

אני מכבד כל חייל שמשרת ביחידה קרבית, בין אם זה בהנדסה קרבית, שאח של חברה שלי משרת שם, והוא קצין, והוא היה מצטיין בכיתה מדעית והוא ממש לא נראה כמו אחד כזה.

אז רק לידע כללי, אותם יחידות שומרות עליך ועל המשפחה שלך.

ועוד משהו קטן, לא מג''ב, ולא הנדסה קרבית, אלא יחידה מובחרת.

ובשבילי זה לא בזבוז משכורת, זה להנות מהחיים, טיול עם חברה, טיול עם חברים יהיה, ולמה לא לפנק את עצמי בהקשר לתחביב שיש לי.

בקשר למסך מגע של האייפון, לא חשבתי על זה שהמסך עדין, נקודה למחשבה.

LCD אני בקושי אצפה, אבל המשפחה שלי תוכל גם להכנס לראות בחדר סרטים. (אבל אין קשר)

פורסם

אל תשכח שאתה מקבל רק איזה 600 שקל בחודש מהצבא

אז תוכל להשתמש גם בכסף בשביל יציאות וכדומה

פורסם

לדעתי 2 הבחירות על הפנים...

iPhone די חרשנו... טלפון חלש ואפילו שהמחיר ירד, לא מוצדק. יש בחירות טובות יותר היום.

LCD32 אחלה רעיון, אבל יוצאות עכשיו טכנולוגיות חדשות ופשוט תפספס... למשל קראתי השבוע HDMI אלחוטי...

ממליץ על נגד וידאו/מוזיקה ייעודי Archos וכאלה או iTouch כמו שלפני המליצו... חבל לקנות טלפון שלא זול ולא תשתמש חצי ממנו וזה סתם גימיק.

יש לך גם אפשרות לקנות UMPC (מחשב זעיר) שייתן לך הכל (+חיבור לאינטרנט בעזרת הטלפון כ-מודם).

למה אני מתכוון ב-UMPC (כי יש כל מני ורובם לא ישרדו):

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708408

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692815

לטירונות לא ממליץ בכלל. לא הייתי קרבי, אבל הייתי בשטח די הרבה אז אלה לדעתי ישרדו אם תהיה זהיר. יש עוד בעיה, אבק... אם אתה בשטח, אתה לא יכול להתחמק מזה... עד כמה זה גרוע? מסך שיכול להשרט ומה לא... אני רואה את זה שורד חודש-חודשיים אם אתה לא זהיר.

בסופו של דבר זה ימות שם... אז קח בחשבון אם אתה לוקח משהו כזה לצבא - לקרבי.

פורסם
  • מחבר

לדעתי 2 הבחירות על הפנים...

iPhone די חרשנו... טלפון חלש ואפילו שהמחיר ירד, לא מוצדק. יש בחירות טובות יותר היום.

LCD32 אחלה רעיון, אבל יוצאות עכשיו טכנולוגיות חדשות ופשוט תפספס... למשל קראתי השבוע HDMI אלחוטי...

ממליץ על נגד וידאו/מוזיקה ייעודי Archos וכאלה או iTouch כמו שלפני המליצו... חבל לקנות טלפון שלא זול ולא תשתמש חצי ממנו וזה סתם גימיק.

יש לך גם אפשרות לקנות UMPC (מחשב זעיר) שייתן לך הכל (+חיבור לאינטרנט בעזרת הטלפון כ-מודם).

למה אני מתכוון ב-UMPC (כי יש כל מני ורובם לא ישרדו):

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708408

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692815

לטירונות לא ממליץ בכלל. לא הייתי קרבי, אבל הייתי בשטח די הרבה אז אלה לדעתי ישרדו אם תהיה זהיר. יש עוד בעיה, אבק... אם אתה בשטח, אתה לא יכול להתחמק מזה... עד כמה זה גרוע? מסך שיכול להשרט ומה לא... אני רואה את זה שורד חודש-חודשיים אם אתה לא זהיר.

בסופו של דבר זה ימות שם... אז קח בחשבון אם אתה לוקח משהו כזה לצבא - לקרבי.

לא מדבר אליי הHDMI האלחוטי.

קראתי על זה.

פורסם

בכל מקרה זה לא משהו שהולך לצאת מחר ובטח זה לא יהיה זול...

פורסם
  • מחבר

הרוב אומר LCD.

אשמח לעוד תגובות.

פורסם

היה עדיף שלא תגיב.

אם בא לך, צור איתי קשר, נקבע איפשהו ותגיד לי את זה בפנים, ולא מאחורי המסך.

אבל לLCD יהיו שימושים של פעם בשבועיים, ואני מניח כשאני אחזור אני ארצה לצאת עם חברים להיות עם החברה ולהיות עם המשפחה, מאשר לראות לי סרטים בחדר.

4.5K על מסך שיהיה בו שימוש ללא סוף עד מרץ וממרץ הוא ישמש כתמונה בחדר, ופעם בשבועיים אשתמש בו :-\

למה לא אייפון, יהיה לי לנסיעות באוטובוס, לזמן שאפשר לשרוף כשלא עושים כלום, ועד לגיוס ..

אני כמובן מעדיף LCD, וכמובן זה מכסף שחסכתי כל השנה, וכרגע אני חוסך לטיול לפני צבא.

אם אתה רוצה תשובה רצינית תשאל שאלה רצינית.

אתה בא לפורום שואל מה עדיף ומחזק את עצמך ומנסה לשכנע אנשים לבחור באופציה של הIPHONE

רוצה IPHONE?

סע תקנה אייפון.

אידיוט.

פורסם
  • מחבר

רוק כבד.

שמח שהוצאת את העצבים על הת'רד שפתחתי.

אם כבר אני מנסה לשכנע לקנות LCD, אבל סתם, רציתי לראות מה אנשים אחרים היו בוחרים.

מעצבן אותך? לך תוציא את זה במקום אחר, לא פה.

פורסם

תשמע בטירנות קרבית זה באמת יכול לההרס אלא אם כן זה כל היום יהיה בארונית שלך

היתרון של הIPHONE שאני רואה שהוא גם נגן לנסיעות\שמירות + משחקים לשמירות בעיקר הרבה דברים שאפשר להעביר איתם את הזמן

שמירות בטירונות זה בולשיט אתה שומר בשביל לשמור לא בגלל שיש משהו מאיים רק תיזהר לא להיתפס

LCD באמת שהיא תאבד מהערך שלך אחרי שאתה חוזר מאיזה שבועיים טירונות או שבועיים (במקרה הטוב) באיזה קו אתה לא תרצה לשבת לראות טלוויזיה אלא ללכת לעשות משהו עם החבר'ה\חברה

בכל מקרה נראה לי נגן קטן ופשוט עם הרבה שעות נגינה יעשה את העבודה ואיזה PSP

פורסם

אם אתה באמת מחפש משהו לשמירות ונסיעות, אין על psp

העביר לי שנתיים של נסיעות ושמירות\מחסומים\סיורים

פורסם

אני צטרף לדעה של לאזה ולא זה, אלא איזה MP4 נחמד ואת שאר הכסף תשמור ליציאות בחופשות וכאלה...

דרך אגב כל אלה שהגיבו כל מיני שטויות על מה הוא בא לשאול פה, סתמו קצת ת'פה, זכותו לבוא לשאול, מעניין אותו מה הדעה של אחרים, וחוץ מזה זה יכול להתפתח לדיון נחמד על כמה אייפון זה דבר לא נחוץ :P (דעתי האישית xD)

בקיצור, קח איזה Ipod classic או איזה Iriver נחמד :)

פורסם

אם אתה באמת מחפש משהו לשמירות ונסיעות, אין על psp

העביר לי שנתיים של נסיעות ושמירות\מחסומים\סיורים

מסכים.. תקנה PSP ביחד עם פרו אבולושן יהיה הכי פרקטי לשימושים שלך...

פורסם

LCD. לצבא אל תקנה IPHONE. חץ מהעובדה שהוא עדין, אלא אם הוא יהיה עליך כל הזמן (דבר שכנראה לא יכול לקרות, וגם אם כן הוא בטוח ישבר) בטח יגנבו לך אותו. אמרת שאתה ביחידה מובחרת, תאמין לי, שגם שם גונבים.

אח שלי היה בקורס מכי"ם חשב שיש שם אנשים טובים, שלא יגנבו לו את הפלאפון, ותנחש מה קרה...

פורסם

קורס מכ"ים זה ממש לא כמו להיות בפלוגה שלך

בפלוגה שלך אתה יכול להשאיר שטר של 200 על המיטה ואף אחד לא יגע לך בו , לפחות ככה זה היה אצלנו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים