עבור לתוכן

בעיה מעצבנת עם Windows Search

Featured Replies

פורסם

היי לכולם

יש לי win xp sp3 והוא עשה לי כמה עידכוני מערכת קטנים.

בלי ידעתי, הוא התקין לי את התוכנה Windows Search. והיא תופסת לי זיכרון בתהליך הנקרא- searchindexer.exe.

אני רוצה להסיר את הכלי הזא, ולכן נגשתי להוספה או הסרה של תוכניות ופשוט לחצתי על התוכנה בכדי למחוק אותה.

איך שאני בא למחוק, יש לי הודעת אזהרה שרשום שם את כל התוכנות שהתקנתי אחרי שהתקנתי את Windows Search, ומצויין שם שאם אני יסיר את Windows Search, אז כל התוכנות שהתקנתי אחרי Windows Search עלולות לא לעבוד בצורה תקינה.

מה אני אמור לעשות בכדי למחוק את הכלי המטופש הזא?

ואם אי אפשר, אז לפחות אפשר לעצור את הproces שלו לתמיד? איך?

תודה

פורסם

לא יודע, אבל SP3 לא מתקין Windows Search/

פורסם
  • מחבר

אחרי שהוא סיים להתקין לי את sp3, אז אחרי כמה דקות לאחר שאיתחלתי את המחשב, העידכונים הקטנים הופיעו

פורסם

שמע היה לי אותו סיפור , והסרתי את ה-search הזאת מ -"הוספה או הסרה של תוכניות" ולא היתה שום בעייה עם אף אחת מהתוכנות האחרות שהיו על המחשב.

אני לא מוכן להתחייב שלא יהיו לך בעיות , אבל לי זה נראה כמו עוד "כיסוי תחת " מבית מיקרוסופט.

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

אני כבר משתגע עם הwin הזא :s07: עושה לי חשק לחזור ללינוקס.

זה כאילו שהוא מאיים אלי שאני חייב להישאר עם התוכנה הזאת.

התוכנות שיש לי שם חשובות, ואני מפחד שהם יפגעו, אני מעדיף לנסות ולכבות את הprocess, מישהו יודע איך?

פורסם

אל תפחד, תיצור נקודת שחזור ותסיר אותו.

במידה ותצוץ איזושהי בעיה תוכל לחזור אחורה בשחזור מערכת.

פורסם

אל תפחד, תיצור נקודת שחזור ותסיר אותו.

במידה ותצוץ איזושהי בעיה תוכל לחזור אחורה בשחזור מערכת.

ובכל מקרה אני מניח שזה הודעת סרק...

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה.

תמיד כשאני מבצע נקודת שיחזור ואז אחרי כמה ימים פותח אותה דרך מצב בטוח ומשתמש בה, אז בסוף השיחזור הוא רושם לי שהוא לא הצליח לשחזר.

זה כבר קרה לי כמה פעמים, ועשיתי בדיוק נכון. שיחזרתי על נקודת השיחזור שמצוינת שם.

יש משהו אחר שאני צריך או לא צריך לבצע בזמן יצירת נקודת השיחזור?

פורסם

נסה לחפש ברשימת ה services במחדש משהו בשם windows search ולשים אותו על disabled.

פורסם
  • מחבר

חיפשתי כבר, לא מצאתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים