עבור לתוכן

כדורגל מושחת - בפעם המיליון.

Featured Replies

פורסם

לקח לי קצת זמן להבין את המשמעות של העברת המשחק של פ"ת לאיצטדיון רמת גן (אני לא בקי בהפועל או מכבי) אבל לאחר ששמעתי את דבריו של ארי שמאי- עורך דין וחובב כדור רגל מושבע הבנתי שהפרשה כל כך מסריחה עד כדי כך שהוא החליט שהוא מסיים את תחביבו העיקרי והוא אהדת קבוצות כדור רגל בארץ. בהתבטאות חריפה מאוד גינה את העסקנים הקשורים בהתאחדות והשתמש במילים קשות במיוחד.

הוא לדעתי מייצג את האוהדים המושבעים הקשורים בכדורגל הישראלי. גם אריה מלינאק התבטא בצורה קשה ביותר נגד ההליך המוזר והבעייתי.

לדעתי צריך לבצע הפיכה במוסד הזה הקשור בכדורגל הישראלי. כמעט כל דבר מסריח שם בהתאחדות ובקבוצות. שלומאליות, וחבורת נמושות קשורים בכל העסק הזה. אם נתחיל למנות את כל הפאשלות ואת כל הבאלגן שהם גורמים, נגיע לגבול של בסיס הנתונים של MySQL והפורום לא יחזיק מעמד.

פורסם

אני חושב שזה עניין של רחמים. הרי מכבי ת"א בכדורגל לא לקחה אליפות איזה 7 או 8 שנים אז החליטו לגאול אותם מייסורן. חוץ מזה אני יכול להבין את הראש של פ"ת שרוצים לעשות קופה מהמשחק. לא ספורטיבי אבל במציאות הכלכלית של היום אני יכול להבין אותם.

פורסם

או'קי , עם כל הכבוד אני רואה שאתם לא כל כך בעיניני כדורגל...

אז אתם צודקים מצב אחד , לא מהלך הכי חכם , אבל אתם שוכחים כמה דברים

עונת האליפות של מכבי חיפה , מלפני שנתיים , קרה אותו מקרה , היה לחץ אדיר לכרטיסים , לא הצליחו להשתלט על הקהל כמו שצריך

מעל 50 פצועים , וילד שעד היום לא התעורר , ולא נראה שזה יקרה.

עונת האליפות של ביתר , שנה או שנתיים לפני האליפות של חיפה , שוב פעם , בשכונת התקווה , אותו מקרה בדיוק

קרוב ל80 פצועים , 90 אחוז מהם באורח קל , אבל בכל זאת.

אני בטוח שהדיינים שהחליטו את ההחטלה הזאת , ידעו מה עם עושים קצת יותר טוב ממני וממכם.

ושוב פעם , אתם צודקים ש70 אחוז מכך שפתח תקווה ביקשה להעביר את המשחק , היא מבחינה כלכלית , כי אין ספק

שברמת גן , ימכרו קרוב ל40 אלף כרטיסים , וזה יכפיל פי 8 את מה שהם יעשו באיצטדיון שלהם.

ועוד דבר , מכבי חיפה לא התלוננה , והדיינים אמרו בהצהרה שלהם , שלא היתה שום התנגדות מהקבוצות

(ו'קבוצות' = חיפה + הפועל תל אביב )

ומבריק , אני חושב שהדיון הזה נפתח בקשר להעברת המשחק , ולא למלחמה בין האוהדים , כי לדעתי

אם תכתוב עוד הודעות מהסוג הזה , אנשים יתחילו לריב כאן בין הקבוצות. אתה מבין על מה אני מדבר , ואתה יודע שזה לא המקום.

פורסם

אם מכבי ת"א תיקח את האליפות ואמן היא תיקח אותה האוהדים יפרצו למגרשים! ובמגרש של פ"ת אם יקרה דבר כזה יקרו אבדות בנפש! אין שום שיחטות או משהו כזה.

עכשיו כל אוהדי מכבי חיפה עצבנים על זה כי הם לוקחים לפ"ת את היתרון הבתיות. יש לי משהו אחד להגיד לאוהדי חיפה מי שמשחד זה אתם! איך פתאום פ"ת חטפה מחיפה5 בקלות הם פתחו להם את הרגליים והפועל עשו 1-1! זה שהפועל גרועים זה משהו אחד אבל למה היא לא פתחה את הרגליים גם לת"א. ועוד משהו נגד כפ"ס. אני רוצה שאוהד של חיפה יקום ויגיד שהשופט לא היה משוחד! שי שטרית קיבל שוחד רציני!

אין אפשרות שהוא היה אומר דברים כאלו אחרי שהוא רואה בבירור מה שקרה.

זה שמכבי ת"א חושבת על איך למנוע אבדות בנפש זה משהו אחד! אבל להאשים בשיחוד! זה בולשיט! וחיפה תסתכלי על עצמך קודם לפני שאת מדברת על שיחוד! והפועל טוב מי שם עליכם סתם קבוצה שלא יודעת לשחק חוץ ממשחק בונקר מגעיל!

אליפות צהובה! :jump:

פורסם

אני מסכים עם Miyota בכל מילה ואני רוצה להוסיף שרמת גן זה לא האצ' הביתי של מכבי תל אביב כבר כמה שנים וחוץ ממשחקי גביע הם בקושי שיחקו שם אז תפסיקו לבלבל מוח על אצ' ביתי העובדה היא שמכבי הפסידו שם לרמת גן מהליכה השניה למרות שהיו 20 אלף אוהדים ביציעים

חיפה כבר קיבלה תמתנה שלה מפתח תקווה הרי הם בחיים לא היו מכניסים חמישיה אם פתח תקווה היו נלחמים כמו שהם עשו בבלומפילד מול הפועל ומול כפר סבא היתה להם יותר מקצת עזרה מהשופט

ועוד משהו אחד לגבי עורך דין שמאי

הוא פרובוקטור שתמיד כשלקבוצה שלו (הפועל) לא הולך מאשים את כל העולם אבל כשנותנים משהו לקבוצה שלו העולם נקי

וחיפה לא יכולים לדבר על הגינות אחרי שהם שיחקו עם 6 זרים בזכות גברי לוי (יעקובו) ואפילו דחו בשבלם במיוחד את מועד העברות (שוב יעקובו)

פורסם

או'קי , עם כל הכבוד אני רואה שאתם לא כל כך בעיניני כדורגל...

אז אתם צודקים מצב אחד , לא מהלך הכי חכם , אבל אתם שוכחים כמה דברים

עונת האליפות של מכבי חיפה , מלפני שנתיים , קרה אותו מקרה , היה לחץ אדיר לכרטיסים , לא הצליחו להשתלט על הקהל כמו שצריך

מעל 50 פצועים , וילד שעד היום לא התעורר , ולא נראה שזה יקרה.

עונת האליפות של ביתר , שנה או שנתיים לפני האליפות של חיפה , שוב פעם , בשכונת התקווה , אותו מקרה בדיוק

קרוב ל80 פצועים , 90 אחוז מהם באורח קל , אבל בכל זאת.

אני בטוח שהדיינים שהחליטו את ההחטלה הזאת , ידעו מה עם עושים קצת יותר טוב ממני וממכם.

ושוב פעם , אתם צודקים ש70 אחוז מכך שפתח תקווה ביקשה להעביר את המשחק , היא מבחינה כלכלית , כי אין ספק

שברמת גן , ימכרו קרוב ל40 אלף כרטיסים , וזה יכפיל פי 8 את מה שהם יעשו באיצטדיון שלהם.

ועוד דבר , מכבי חיפה לא התלוננה , והדיינים אמרו בהצהרה שלהם , שלא היתה שום התנגדות מהקבוצות

(ו'קבוצות' = חיפה + הפועל תל אביב )

ומבריק , אני חושב שהדיון הזה נפתח בקשר להעברת המשחק , ולא למלחמה בין האוהדים , כי לדעתי

אם תכתוב עוד הודעות מהסוג הזה , אנשים יתחילו לריב כאן בין הקבוצות. אתה מבין על מה אני מדבר , ואתה יודע שזה לא המקום.

אז למה להעביר לר"ג, שידוע גם כבית של מכבי ת"א? מה יש בטדי, או בקרית אליעזר?

לא נשבר להם משרוכים/שופטים באדום/ישראל כהנים?

פורסם

אז למה להעביר לר"ג, שידוע גם כבית של מכבי ת"א? מה יש בטדי, או בקרית אליעזר?

לא נשבר להם משרוכים/שופטים באדום/ישראל כהנים?

הם טוענים שבאיצטדיונים האלו אין למשטרה מספיק זמן להתכונן לאבטחה.

פורסם

אם מכבי ת"א תיקח את האליפות ואמן היא תיקח אותה האוהדים יפרצו למגרשים! ובמגרש של פ"ת אם יקרה דבר כזה יקרו אבדות בנפש! אין שום שיחטות או משהו כזה.

עכשיו כל אוהדי מכבי חיפה עצבנים על זה כי הם לוקחים לפ"ת את היתרון הבתיות. יש לי משהו אחד להגיד לאוהדי חיפה מי שמשחד זה אתם! איך פתאום פ"ת חטפה מחיפה5 בקלות הם פתחו להם את הרגליים והפועל עשו 1-1! זה שהפועל גרועים זה משהו אחד אבל למה היא לא פתחה את הרגליים גם לת"א. ועוד משהו נגד כפ"ס. אני רוצה שאוהד של חיפה יקום ויגיד שהשופט לא היה משוחד! שי שטרית קיבל שוחד רציני!

אין אפשרות שהוא היה אומר דברים כאלו אחרי שהוא רואה בבירור מה שקרה.

זה שמכבי ת"א חושבת על איך למנוע אבדות בנפש זה משהו אחד! אבל להאשים בשיחוד! זה בולשיט! וחיפה תסתכלי על עצמך קודם לפני שאת מדברת על שיחוד! והפועל טוב מי שם עליכם סתם קבוצה שלא יודעת לשחק חוץ ממשחק בונקר מגעיל!

אליפות צהובה! :jump:

דבר ראשון אל תשווה אותנו להפועל ת"א. זה שהם זבלים ובונקריסטים זה משהו אחד והכדורגל שלהם לא מזכיר אותנו בשום מצב בעולם. זה שהפועל לא ניצחו את הפועל פ"ת בבית זה בעייה שלהם. אנחנו ניצחנו אותם בפ"ת כי באנו בטירוף למגרש בפ"ת ועשינו את שלנו וניצחנו 5-0.

דבר שני: אתה מדבר על השופט המושחת שי שיטרית??? סתכל יום אחורה, ביום שבת קיבלתם את השופט הכי מושחת בארץ!!!! מה אתה מדבר בכלל על שופט מושחת!!! אבי נמני עשה הצגה קיבל כדור חופשי ואין מצב בעולם שנמני ל א יבקיע מכזה מצב. אחרי השער, בשיא ההתלהבות של מכבי, אייל צור מרחיק את חזי שירזי. אולי תסביר לי איפה שיקול הדעת של שופט שמשאיר קבוצת תחתית ב-10 שחקנים במצב כזה רגיש??

ואל תגיד לי שמכבי ת"א מנסה למנוע אבידות בנפש. זה לא משחק בית של מכבי בכלל, תתחיל להיות מודע לפרטים ולמציאות. זה משחק בית של הפועל פ"ת, והיא משתמשת בטיעון שהיא לא רוצה שיהיה מקרה כמו שקרה במשחק האליפות של מכבי חיפה מול מכבי ת"א שניצחנו בכבוד 3-2 והראנו לכם מה זה אלופה אמיתית, לא אלופה ש"זוכה" באליפות בהתאחדות לכדורגל על שולחן הדיונים. הטיעון הזה של פ"ת הוא כדי להעביר את המשחק וכדי לעשות קופה גדולה על אוהדי מכבי ת"א שיבואו מן הסתם בהמוניהם.

בושה וחרפה לכדורגל שככה זוכים באליפות. תאמין לי שאם הייתם מנצחים בפ"ת וזוכים ביושר, לא היה לי מה להגיד חוץ מכל הכבוד, אבל אתמול מכבי ת"א זכתה באליפות על שולחן הדיונים וזה חבל מאוד לכדורגל, ואתם בטח תשמחו באליפות הזאת, אבל חבל שאחרי עונה כ"כ צמודה, הופכים את המחזור האחרון, שאמור היה להיות השיא, למחזור שכונתי, פשוט בושה לכדורגל!!! ביזיון שלא היה כמותו!!!

פורסם

שטויות. אם אני לא טועה בר"ג כרגע אין אפילו גדרות.

פורסם

דודי הסטלן! אל תדבר איתי על שיחוד! חזי שירזי הורחק בצדק!!!

הוא שיחק בעצבנות וקיבל את הצהוב. אחר כך שלא היה פנדל ולא היה פנדל! הוא רץ לשופט ותופס אותו! שזה בכלל אדום והוא מקבל את האדום! חזי שירזי הורחק בצדק! אתה לא יכול להתווכח עם זה. תראה שוב את הקלטת כל הפרשנים ובכלל רואים לא היה מגע והייתה הצגה ברורה!

שים לב כמה טעיות היו לשי שיטרית!

1.פנדל שהיה ולא נשרק לכפ"ס.

2.קייסי משחק עם הכדור ביד. השופט ממשיך! וגול ראשון לחיפה מהראש של עידן טל. גול שהיה צריך להיפסל ב100% אבל הוא אושר.

3.אדום לא מוצדק לשוער של כפ"ס! קבוצה שמפסידה 3-0 או אפילו יותר השופט צריך לגלות קצת רחמים והיה צריך לשלוף את הצהוב. לא נורא ניכנס שוער אחר.

4. 7 דקות תוספת זמן! למה מה קרה מישהו נפצע קשה על המגרש? היה הפסקת שתייה של 5 דקות או משהו! 7 דקות לא מוצדקות בכלל. 3 דקות מקסימום הוא היה צריך להוסיף.

5. הכי בושה! מביאים אותו מול מוניטור ומראים לו והוא משקר חופשי! אל תגיד שהוא לא משקר! כי ראו בבירור מה קרה! הפנדל היה מוצדק! הוא אומר לא נגע בו! בולשיט!! קייסי משחק עם הכדור ביד שריקה לנגיעת יד פתאום הופכת לחוק יתרון לחיפה וגול ראשון.

6.המשקיף נתן ציון טוב! כולם חשבו שהמשקיף יתן לו ציון שיגרום לו לפיטורים לאחר משחק כזה מכור. אבל כניראה שהמשקיף מכור איתו.

אז דודי אל תדבר איתי על שיחוד! הוא מכר לכם את המשחק! ביזיון שיש שופטים כאלו.

אני לא זוכר את מה גרם ואם באמת הייתה טעות בקשר לבעיטה של נימני! אבל אל תשווה בין פאוול שניכנס! לבין פנדל שלא נשרק או משחק ביד של קייסי וחוק ההיתרון שנתן את ה1-0. פאוול האחוזים נמוכים שיכנסו מתוך כמה בעיטות פאוול ניכנס! אבל פנדל! זה 50%-50%.

ועוד משהו חשוב! ראשי הקבוצות תאומים ושחר אישרו ולא היה איכפת להם באמת אם המשחק יועבר לרמת גן. פתאום איכפת להם.

ובוא לא נדבר על פתיחת הרגליים של פ"ת.

המלצה שלי לא משנה של איזה קבוצה אתה אוהד! שכל שופט לפני שהוא מגיע להכרעה מכרעת כמו אם גול חוקי פנדל או פאוול! הוא יהיה חייב להסתכל במוניטור. השופטים פשוט נותנים משחקים אם זה עם הטעיות שלהם ובמקרה של חיפה עם הצ'קים של שחר.

וכל קבוצה שנימצאה אשמה ירדו לה מספר של 10 נקודות! חיפה הייתה צריכה להיות היום במינוס.

פורסם

Miyota, נחמד שהזכרת את שירזי, שכמו ישראל כהן, מהדקה הראשונה חיפש שירחיקו אותו.

עודף מוטיבציה זה לא סיבה לעשות 2 עבירות ללא כדור, עבירה עם כדור שמצדיקה צהוב ומשיכה בחולצה של השופט תוך 30 דקות,

ובאמת לא משנה את מי אתה אוהד.

שי שטרית אכן, מושחת. אבל עובדה שלשתי הקבוצות האלה אין בעיה לקחת אליפות מושחתת והאוהדים שלה לא אומרים שהם לא רוצים אליפות כזאת.

פורסם

כדורגל זה גם כסף.

יודעים שאם עיבירו את זה לטדי\קריית אליעזר יבואו פחות אוהדי מכבי מן הסתם- משמע פחות רווחים.

זה עדיין נחשב למשחק ביתי של פ"ת, ככה שהם המרוויחים העיקריים.

ד"א, עם 150 ש"ח לכרטיס הכי זול אני אל חושב שיש סיכוי שהם יפסידו משהו..אבל אם הם יפסידו במשחק עצמו

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אני לא מאמין !!! יריב /יניב מעתוק הורשעה בעסקת טיעון והוא ביקש סליחה מול המצלמה על הטיית המשחקים!

אני פשוט לא יודע איך לעקל את זה.

אם אני אכתוב -"גועל נפש" , כבר נאמר עשרות אלפי פעמים!

אוף אין לי כוח.

שילכו קיביניימט כל השופטים המושחתים.

פורסם

עצם זה שהוא עשה עיסקת טיעון אומרת שהוא הודה באשמה (או לפחות בחלק). חוץ מזה היה צריך להקריב קורבן בשביל לקבל את האחרים.

פורסם

מה זה העונש השערוריתי הזה אבל? הוא חייב לשבת בכלא כמה שנים טובות בלי שום ויכוח...

הלוואי שכל פעם שהוא יצעד ברחוב ומישהו יזהה אותו, הוא ירק לו בפרצוף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים