פורסם 2008 ביולי 2317 שנים אמא ואבא שלי לא מרשים לי לאכול כל מיני דברים כמו חטיפים ופיצוחים, כי הם אומרים שזה משפיע מאוד על הפצעי בגרות שיש לי.שמעתי שזה לא נכון, אבל מישהו יכול לתת לי תשובה חד משמעית ועד כמה זה משפיע (אם זה משפיע)?דרך אגב, לא ידעתי איפה לפתוח את הנושא, אז פתחתי כאן כי הנחתי שאקבל תשובות מפורטות יותר.תודה מראש.
פורסם 2008 ביולי 2317 שנים גם ביולוגיה זה מדע, בסך הכל.פותח הת'רד - בצע חיפוש בפורום, היו לא מעט נושאים על זה. למיטב זכרוני, ההשפעה של אוכל על פצעי בגרות היא מועטה.http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=168037&sid=126
פורסם 2008 ביולי 2317 שנים מחבר אני הולך לרופא, והביאו לי משהו, זה לא קשור, המצב שלי פשוט לא כ"כ גרוע שצריך טיפול כדורי, אלא שטיפול עם נוזל שרובו אלכוהול שמורחים פעמיים ביום מאוד עוזר, פשוט רציתי להוכיח להורים שלי ושיפסיקו לשגע אותי לפני כל דבר שני שאני אוכל.תודה רבה.
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים אומרים ששוקולד ואוכל מטוגן עושה פיצעוניםממליצים על שום ותזונה נכונה עם ירקות ופירותהכי טוב משחה כמו FACEIT (יש לזה השפעה גדולה)
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים כאלה שמאמינים ששוקולד גורם לח'צקונים זה טמטום מוחלט,כבר הוכח כמה וכמה פעמים שזה תלוי בעיקר בהגיינה שלך,שזה נוצר מזיהום ולא מאוכל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.