עבור לתוכן

טיסות זולות בערך סוף אוגוסט לרומא..איפה כדאי?

Featured Replies

פורסם

שלום,

חבר שלי גר ברומא והזמין אותי ועוד שני חברים לטוס אליו..

ראיתי באלעל שהמחירים הם בערך 350 דולר כל כיוון..

האם יש ביותר זול?

או שהמחירים עלו באיזה 50 דולר בגלל שזה סוף אוגוסט?

תודה !

פורסם

אני מתכנן לטוס לרומא או לברלין בספטמבר. אז מיוני אני בודק כל כמה ימים טיסות צ'רטר כדי לראות מה התדירות ומה העלויות. יש לי חדשות רעות: ביוני טיסות צ'רטר (הלוך-חזור כמובן) לרומא עלו בין 149-189 דולר (לפי דולר של כ-3.35). היום המחירים כפולים (לפחות 300 דולר, ובתקופה האחרונה המחיר הוא 400 דולר: http://www.tzabar.co.il/HE/main.asp?pi=407). טיסות סדירות עולות יותר מצ'רטר, אז אין הרבה סיבות לאופטימיות. אולי זה ירד, למרות שאני לא מאמין שביולי-אוגוסט יש סיבה לכך.

פורסם
  • מחבר

האמת,שאני לא מבין כלל בטיסות (פעם ראשונה שלי באוגוסט אני מקווה..)

אבל דרך האתר שהבאת מצאתי טיסות הלוך ושוב בין התאריכים 20-27 באוגוסט (בין 580$ ל-669$ )

נראה לי מוזר.

אז אתה אומר הלוך ושוב הכי זול שניתן למצוא זה בסביבות ה-650-750 דולר?

תודה.

פורסם

לא, הכי זול נכון לבדיוק עכשיו זה 429$, לפי האתר שהבאתי לך (חפש גם באתרים גוליבר, אשת טורס, וואלה טורס, הדקה ה-90 ויש עוד כמה).

"הבעיה" היחידה היא שזאת טיסת צ'רטר - כלומר כנראה שלא תקבל אוכל, שמיכה, אוזניות, לא יהיו סרטים בטיסה וכו'..בטיסות צ'רטר עושים הכל בשביל לחסוך בכל מקום שאפשר ומגלגלים הכל אל הלקוח, אז הטיסות יוצאות מאוד זולות. אני לא יודע מה איתך, אבל אני מעדיף לחסוך 700-1000 שקל בטיסה של 3.5 שעות (בערך הזמן שלוקח להגיע לרומא אני מניח) ולוותר על הסרט בטיסה ועל ארוחה קטנטנה (דומה למנת קרב). בדר"כ צ'רטר אפשר להזמין 3-4 ימים לפני, אבל פה אני רואה שגם אפשר שבוע וחצי לפני. אל תשלם על טיסה לרומא יותר מ-500 דולר, חבל על הכסף (אלא אם אתה ממש רוצה לטוס באל-על).

פורסם

אני טסטי בצ'רטר של ישראייר וקורסאייר ודווקה היו סרטים ואוכל (אוזניות בתשלום אצל ישראייר :pissed:, אבל התקע סטנדרטי, אפשר להתקוע אוזנית משלך ;D)

זמני הטיסה של צ'רטר נוטים להשתנות. צ'רטר זה זכיון שחברת תעופה נותנת לחברה אחרתי

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובות.

כנראה שאני אחפש איזה טיסת צ'רטר (אחרי הכל שלוש וחצי שעות אני לא יהיה רעב בשביל ארוחה במטוס .)

תודה על העזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים