עבור לתוכן

טלוויזיה בתור מסך מחשב???

Featured Replies

פורסם

קניתי השבוע טלוויזיה 32 של טושיבה וחיברתי אותה בHDMI למחשב... האיכות פשוט פצצה...

השאלה היא האם מישהו עובד מול מסך כזה בתור מסך למחשב לכל דבר???

האיכות ממש טובה ורואים ממש טוב כל אתר אינטרנט ובכלל העבודה טובה חוץ מאולי שהמסך טיפה גדול מדי..

הרזולוציה היא 768*1360 אבל הטקסט ממש חד ורואים הכל ברור, אפילו לא שיניתי שם הגדרה חוץ מלעבור למסך של הטלוויזיה במקום המחשב (אני עובד עם VISTA)

האם זה מומלץ??? מה אתם חושבים???

פורסם

זה כמו מסך מחשב LCD אבל עם רזולוציה נמוכה

פורסם

קניתי השבוע טלוויזיה 32 של טושיבה וחיברתי אותה בHDMI למחשב... האיכות פשוט פצצה...

השאלה היא האם מישהו עובד מול מסך כזה בתור מסך למחשב לכל דבר???

האיכות ממש טובה ורואים ממש טוב כל אתר אינטרנט ובכלל העבודה טובה חוץ מאולי שהמסך טיפה גדול מדי..

הרזולוציה היא 768*1360 אבל הטקסט ממש חד ורואים הכל ברור, אפילו לא שיניתי שם הגדרה חוץ מלעבור למסך של הטלוויזיה במקום המחשב (אני עובד עם VISTA)

האם זה מומלץ??? מה אתם חושבים???

איך חיברת את זה לכרטיס מסך?? דרך DVI ל HDMI?? או HDMI ל HDMI בגלל שהכרטיס שלך הוא HD?

פורסם

הרבה משתמשים בטלויזית lcd כצג ראשי, אם זה נוח ומתאים לך - אין סיבה שתחזור למסך רגיל.

תתחדש.

:)

פורסם
  • מחבר

DVI ל HDMI

האם זה טוב לעייניים? מסך כזה גדול... או שפשוט צריך להתרגל?

פורסם

אם אתה מסתדר עם הגודל אז בסדר, אבל תוריד את הבהירות אם אתה יושב קרוב למסך. בהירות גבוהה מדי אינה בריאה.

פורסם

מאיפה הבאת את זה ?

אתה מוזמן להוסיף את המילה "נראה לי" לפני המשפט וזה כבר יהיה יותר אויביקטיבי.

המרחק בין חוסר נוחות והצקה לפגיעה בבריאות הוא קצת גדול, אין מה להבהיל אנשים. במקרה הרע והנדיר זה עלול להביא לכאב ראש אבל אין מה להשוות את זה לסיגריות, שיזוף יתר או חיים בתוך תל אביב. וכדי שלא יובנו דברי בצורה לא נכונה, אז גם לדעתי בהחלט כדאי להוריד בהירות במצב כזה אם בהירות המסך מציקה לעיניים, מאמצת את הקריאה וההתבוננות ומסנוורת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים