פורסם 2008 ביולי 3117 שנים מחבר מה הם לא יסתובבו ? אז אני ירים את הרובה ak של ויצעק "אללאה ואקבאר " חחחח סתם אני לא יעשה את זה ואני לא יתן לאף שוטר להחרים לי את הרובה ולתת לילד שלו .
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים תזהר יא גיבור... זה דורש קצת יותר אומץ וטיפשות (בעיקר טיפשות) בחיים האמיתיים...
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים מי אני שיגיד לך מה לעשות? אם אתה הולך לשנות את דעתך בגלל תגובה בפורום אז... האם האם... רק מראה כמה באמת רצית "לערוך קרבות".
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים מחבר את האמת אני הולך לשנות את הדעה שלי ביגלל פורום מסיבה אחת טובה:יש פה לא מעט אנשים עם רמת מישכל גבוה מישלי ולכן זה נחמד להיתיעץ מדיי פעם עם אנשים.
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים מחבר אגב נגיד אני באה לשם בתחבורה ציבורית (נגיד כן ) לא יעצרו אותי על זה שיש לי איזה כלי אירסופט בתיק ?
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים מחבר סבבה תודה אני חושב ללכת על הכלי cyma cm 0.36 מברזל עם עץ אמתי והוא עולה בסביבות ה 1000 ש"ח שזה נחמד לכלי כזה.
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים אין להם במלאי שם הכל (זה בוטיק קטן), ולפעמים העובד\ת לא מבינה.אז ממליץ לך להתקשר ותדבר עם הבעלים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.