פורסם 2008 ביולי 2217 שנים אז ככה - אני צריך להחליף את הנאט של הגיטרה שלי, אבל לא ממש יודע איפה(אני יודע על כלי זמר, אבל תמיד יש עוד אופציות). אם מישהו יודע על מקום שעושים בו עבודה טובה (והמחיר גם כן סבבה) תחלקו עם כולם תודה.
פורסם 2008 ביולי 2317 שנים איזו גיטרה יש לך ואיפה אתה גר? אני יודע שבכלי זמר יתנו לגיטרה שלך יחס מאוד טוב...(נתתי להם פנדר סטראטוקסטר אמריקאית חזרה אלי חדשה) יש עוד חנות אחת מרום ברמת גן אבל שם אחלה שירות אני לא יכול להבטיח לך.... אך המחיר יהיה נמוך בטיפה פחות... אז אין בררה הולכים לכלי זמר :-\
פורסם 2008 ביולי 2317 שנים ^^ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחלא.אל תתן לכלי זמר להרוס לך את הגיטרה.לך להרצל..אני מאמין שזה יעלה בסביבות 150-300 ש"ח וזה שווה את זה.החלפת גשר זה משהו רציני ..לא הייתי נותן לכלי זמר לגעת באפיפון שלי אפילו.
פורסם 2008 ביולי 2317 שנים אם אתה בדרום ולא יכול להגיע להרצל.לך למרום באר שבע יש שם בחור בשם רפי, מנהל החנות שהוא עושה עבודה מצוינת במחירים סביריםואתה תקבך אחלה אחלה אחלה של שירות.רק תיזהר להיכנס במקום למרום לחנות חלילית שהיא ממש ליד...כי שם אני לא ממליץ
פורסם 2008 ביולי 2317 שנים ואוו רגע רגע אני נתתי לכלי זמר לסטפ אפ מלא את הפנדר סטראטוקאסטר שלי שזו גיטרה יותר רצינית מאפיפון והיא חזרה אלי חדשה... מה רע שם? ואגב איפה החנות הרצל הזאת? אפשר כתובת? כי אני צריך להחליף לHIGH WAY 1 שלי פיקאפים....
פורסם 2008 ביולי 2317 שנים אני שלחתי את הגיטרה שלי לסטאפ בכלי זמר, ואחרי הסטאפ כל כמה זמן קרה משהו אחר לגשר,עד שהתעצבנתי וקיבלתי גיטרה חדשה. לא רק אני לא ממליץ להפקיד את הגיטרה בכלי זמר. להרבה היו מקרים כמו שלי , וחוץ מזה,יש הרבה יותר מקצועיים מהם. תעשה טובה לגיטרה שלך ולך להרצל
פורסם 2008 ביולי 2317 שנים הרחוב הראשונים 11 ברמת גן (מול הבורסה) טלפון03-6729150/6735987 ההה-נפלאות הגוגל בחיפוש הרצל גיטרה-תוצאה ראשונה http://www.playguitar.co.il/Herzel.aspx
פורסם 2008 ביולי 2417 שנים ^^ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחלא.אל תתן לכלי זמר להרוס לך את הגיטרה.לך להרצל..אני מאמין שזה יעלה בסביבות 150-300 ש"ח וזה שווה את זה.החלפת גשר זה משהו רציני ..לא הייתי נותן לכלי זמר לגעת באפיפון שלי אפילו.אני שלחתי את הג'אזז שלי לחלילית...בכלי זמר לא התנסיתי אישית אבל כל באנדם שאני מכיר עם פנדר ששלח אותה לשם היא חזרה כמו שצריך..
פורסם 2008 ביולי 2417 שנים אז הסטראט האמריקאית שלי מהכביש הראשי תיהיה בסדר בכלי זמר ופותח הנושא איזו גיטרה? סתם מגילוי עיניין...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.