עבור לתוכן

דיווח: טרקטור השתולל בירושלים, הנהג נהרג

Featured Replies

פורסם

תאר לי איך זה לדעתך אשמתם הגדולה והבלעדית...

מבחינה טכנית, איך אתה יכול למנוע מהבנאדם, שכנראה עבד באזור יום-יום עם תעודה כחולה, לעשות את זה?

מבחינה עקרונית, הרתעה גם בקושי עוזרת כשהמחבל יודע שהוא ימות בסופו של דבר, והוא בסך הכל רוצה לקחת כמה אנשים איתו

פורסם

חשבתי שעשו הקפצה נאי רואה שלא..

מצאו דרך נוספת להרוג עוד חפים מפשע

פורסם

וואי, בהתחלה חשבתי שמישהו הקפיץ את ההודעה מאז, לא יאמן...

גם אני :-X

מעניין ששוב זה קורה בירושלים, ואפילו באותו אופן, אז מה יהיה הפעם? ::)

פורסם

ימח שמם של הערבים המחבלים האלו!!!

פעם שנייה זה רק מראה שהממשלה חלשה, הצבא חלש והמדינה חלשה.

חולק על דעתך וחושב שרק הממשלה שלנו חלשה.

פורסם

אם הממשלה לא הייתה נרדמת ומחוקקת חוקים נגד המחבלים, כמו להרוס את הבית של אותו מחבל, לבטל את האזרחות שלו או להגלות את המשפחה מהארץ לא היו קורים דברים כאלו

+1

פורסם

פשוט עצוב...הצבא שלנו איפוטנט! בסרטון רואים חייל, לא יודע אפילו איך להכניס מכסנית לנשק שלו, כולו מבולבל ומלא בפחד...אחר כך בא מגבניק,ואיך שהוא יורה...פשוט בדיחה! טוב שלפחות כדור אחד מכל הצרור הזה פגע בחלון.

הצבא שלנו- בדיחה.

פורסם

כל המדינה הזאת בדיחה אחת מיזדיינית

לא קשור:

זה בכלל לא הגיוני שמתרוממים מכוערים חסרי עתיד ירו אל עבר מדינה כל יום רקטות במטרה ל"הוריד" אנשים והמדינה לא תגיב על כך .

אם זה היה במדינה אחרת מזמן היו מוחקים תהומוהים האלה.

זה משגע אותי

פורסם

זה בכלל לא הגיוני שמתרוממים מכוערים חסרי עתיד ירו אל עבר מדינה כל יום רקטות במטרה ל"הוריד" אנשים והמדינה לא תגיב על כך .

זה משגע אותי

:xyxthumbs:

You love school

..

לדעתי אי אפשר לעצור את השיטות הרצחניות שלהם כלפינו אך ישנו פתרון והוא בלההחחעע... ( :nixweiss: )

למישהו יש הצעה?

פורסם

יפה, צריך להוציא מיד חוק שאם מישהו עם תעודת זהות כחולה עושה פיגוע יש להרוס את הבית שלו ולשלול ממשפחתו תשלומי ביטוח לאומי. אי התגובה בפעם הקודמת רק הזיקה.

על פניו, אני מסכים איתך

אבל איך היית נוהג במקרה של אזרח יהודי שמבצע פיגוע

נניח תושב ראשון לציון?

אתה רואה שופלים מורידים שם בית? :)

פורסם

ואוו....

לא נראה לי שלוויקיפדיה יש מקום להכיל את רשימת כל המחבלים הערביים.

פורסם

ברור שמספר המחבלים היהודים בטל בשישים לעומת מספר המחבלים הערבים

ועדיין, אתה לא יכול לנהוג אחרת, מחבל זה מחבל-לא?

פורסם

כמו שכבר אמרתי, להפסיק לספק להם טרקטורים! שיחפרו עם כפיות (חד-פעמיות) או עם הידיים!

פורסם

כל המדינה הזאת בדיחה אחת מיזדיינית

לא קשור:

זה משגע אותי

!

+++ מוות לערבים לכולם מתינוק ועד קשיש.

פורסם

פשוט עצוב...הצבא שלנו איפוטנט! בסרטון רואים חייל, לא יודע אפילו איך להכניס מכסנית לנשק שלו, כולו מבולבל ומלא בפחד...אחר כך בא מגבניק,ואיך שהוא יורה...פשוט בדיחה! טוב שלפחות כדור אחד מכל הצרור הזה פגע בחלון.

הצבא שלנו- בדיחה.

זה נקרא רובאי 02. רובאי 02 נרכש בטירונות 02. הטירונות הומצאה ע"י הצבא כדי לחסוך כסף על כדורים והכשרה של חיילים כי הצבא מעריך שאותם חיילים ממילא לא ישתתפו בקרבות, אז אין טעם להשקיע בטירונות הארוכה. זה היה בתחילת שנות ה-90. (עד תחילת שנות ה-90 כולם, אפילו הג'ובניקים כי עלובים עברו טירונות קרבית) היום טירונות 02 הפכה לבדיחה גרועה, 90% מהחיילים מוציאים פטורים, "המפקדות" לא מצליחות להשתלט על עדר הערסים שבורח לטירונות 02 מקרבי, למרות שכל אחד ואחד מהם היה יכול להשתלב בקרבי והצבא הפך לבדיחה. כבר בתקופת השירות אמרתי שמדים זה כל ההבדל בין תיכוניסט לחייל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים