עבור לתוכן

המלצה למסך 22 אינץ

Featured Replies

פורסם

צריך המלצה למסך 22 בתקציב של 1450 שקל אפשר לחרוג טיפה.....

המסך מיועד למשחקים.....

פורסם

יש הרבה אשכולות שדנים במסכי 22" במחיר כזה. תעבור עליהם.

יש שלושה דגמים טובים Dell E228WFP, Samsung 2243BW ו-ASUS MW221C בעל ציפוי מבריק. על האסוס וה-Dell יש ביקורת השוואתית בין דגמי 22" בנעוץ של הפורום. ה-2243BW הנו בחירה טובה, אם ברצונך לקבל אפשרות לשינוי גובה המסך.

פורסם
  • מחבר

אני לא ממש צריך לשנות גובה או להתעסק עם הזווית של המסך....

מסחינת דיוק צבעי וכאילו באיזה מסך רואים הכי טוב??

פורסם

אם היית קורא את הביקורת , היית מבין איזה דגם נותן דיוק צבעים טוב יותר מהשאר.

על פניו, המסך של DELL מדויק יותר מבחינת הצבעים בעוד שהמסך של ASUS מהיר יותר, אך שינוי קל ב-OSD של ה-MW221C מאפשר לנו לקבל מסך הרבה יותר מכויל, על ידי העברה של טמפרטורת הצבע הלבן ממצב Normal למצב sRGB, מה שמעלה משמעותית את רמת דיוק הצבעים שלו (לרמה של ממוצע dE94 של 1.82 בלבד).

http://hwzone.co.il/reviews/22inch/17/

אם לתחושתך הציפוי המבריק של האסוס לא יתאים מבחינת מיקום מקורות האור מאחורי הגב שלך אפשר לקחת את ה-E228WFP.

פורסם
  • מחבר

אבל יחס הניגודיות של ה dell יחסית קטן לאסוס ולסמסונג

תגיד מה עם ה samsung 2253bw שמעתי שיש לו אפשרות של 4:3

פורסם

אם אתה מתכוון ליחס ניגודיות דינמי של הסמסונג והאסוס זה סתם גימיק שלא מועיל בכלום. יחס הניגודיות הסטטי של מסכים הוא האמיתי, כפי שנמדד בביקורת.

על יחס ניגודיות אתה יכול לקרוא כאן:

http://hwzone.co.il/articles/lcd_guide_a/4/

אם אתה רוצה יחס ניגודיות סטטי מעולה ברמה שהיא מגיעה לערכים של 1500:1-1600:1 או 1200:1 מסכים מבוססי פאנל S-PVA כמו Eizo S2231W או Dell 2408WFP נותנים אותו, בהתאמה, אבל הם כמובן נמצאים ברמת תקציב אחרת ומאפשרים יכולות מיפוי של יחס תצוגה אמיתיות עבור רזולוציות נמוכות שונות (לדעתי שווים את ההשקעה הכספית).

לפי התרשמות של גיימר, בקטע שמתייחס ל-Stretching הוא מאשר את העובדה שה-2253BW תומך במיפוי אחרי ירידה לרזולוציות קטנות יותר:

http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1270456&page=12

פורסם
  • מחבר

סבבה הבנתי בשבילי זה או הסמסונג או dell

אני חושב שהסמסונג 2243 עדיף על ה dell אבל מה עם 2253 מבחינת דיוק צבעים וביצועים הוא יוצר טוב מ 2243?

פורסם

אין מידע מהימן לגבי דיוק בצבעים של ה-2253BW ביחס ל-2243BW או E228WFP. ידוע לי מכאן שהדיוק בצבעים של ה-E228WFP טוב יותר מזה של הסמסונג (Colors with factory settings). הכל כמובן יחסית בתוך הקטגוריה של TN.

פורסם
  • מחבר

אחי לא דיברנו על 2208WFPוDell

ראיתי שהוא ממש מדויק אבל הוא יותר טוב מה dell 228wfp או מסמסונג 2243?

פורסם

ה-2208WFP בעל יתרונות של ארגונומיה טובה ורכזת USB ובגלל זה הוא יקר יותר, אבל ה-E228WFP אמור להציג תמונה יותר מאוזנת ממנו - היות ויש ל-2208 מכלול צבעים מורחב (TrueColor כהגדרת החברה). בשביל להיווכח בכך תצטרך לחפש תצוגה שיש בה גם את ה-E228WFP והסמסונג המדובר ואז תחליט לבד איזה מסך מוצא חן בעיניך. צבעים במסכים הם הרבה פעמים עניין של טעם אישי, ולכל אחד יש את העיניים שלו. אני אישית שונא צבעים "חיים", כי הם בעצם לא מאוזנים עבור תמונות וסרטים.

פורסם
  • מחבר

אז מה אתה אומר ללכת לחנות שהמסכים בה פועלים ולראות באיזה מסך רואים יותר טוב?

ורואים יותר טוב dell 2208 או ב 228?

פורסם

יש לי שאלה, למה יש שם חיבור USB? הוא חיבור USB רגיל לכל דבר?

פורסם
  • מחבר

מקפיץ כדי לקבל דעה איזה מסך יותר טוב מבחינת דיוןק צעים ויותר איכותי

dell 2208 או dell228 אני רוצה מסך שיראו בו טוב למשחקים....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים