פורסם 2008 ביולי 2117 שנים אני צריך להכנס ל-BIOS כדי לשנות הגדרה מסויימת .במסך הבחירה (Intel Logo) רשום , בחר F2 כדי להכנס להגדרות BIOS ,אני לוחץ אך שום דבר לא קורא .מה הפיתרון ? דחוף!
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים יש לך מתאם PS\2 או מקלדת PS\2 בשביל לוודא שזה לא פשוט הגדרה לא טובה של ה-USB KEYBOARD ?מה הדגם המדוייק של הלוח אם שלך ?ניסית לאפס ביוס (בתקווה שה-USB KEYBOARD פעיל כברירת מחדל) ובתנאי שאתה יודע להחזיר את כל ההגדרות ביוס הנוכחיות אחרי האיפוס.
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים מחבר יש לך מתאם PS\2 או מקלדת PS\2 בשביל לוודא שזה לא פשוט הגדרה לא טובה של ה-USB KEYBOARD ?לא ,אתה מנסה להוציא לי כסף מהכיס?מה הדגם המדוייק של הלוח אם שלך ?p4p800-e deluxניסית לאפס ביוס (בתקווה שה-USB KEYBOARD פעיל כברירת מחדל) ובתנאי שאתה יודע להחזיר את כל ההגדרות ביוס הנוכחיות אחרי האיפוסכן ,לא עוזר.
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים איזה מקלדת יש לך ? (דגם, חברה) זאת מקלדת רגילה ? או מקלדת USB ?מקשים אחרים על המקלדת כן עובדים ? (למשל alt+ctrl+del)והכי חשוב, גבר, קראת את מדריך הטרמפיסט לגלאקסיה ? כתוב על הכריכה שלו : בלי פאניקה
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים מחבר כן זה usb והיא כן מגיבה למקשים אחרים. ולא קראתי את הספר... :kopfpatsch:
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים אם היא כן מגיבה למקשים אחרים זה טוב, זה אומר שהיא מזוהה. לפעמים צריך צריוף כגון SHIFT+F2 וכו'. הורדתי את המדריך שלך הלוח שלך והוא אומר שצריך ללחוץ DEL ולא F2 http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/sock478/P4P800-E%20DX/e1526_p4p800-e_deluxe.pdfתסתכל בעמוד 80 (זה פרק 4 דף 9)
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים סבבה. יש לך מקש בשם F-LOCK באמת, מצד ימין למעלה. שיש לו גם נורית חיווי (LED) שאומר אם הוא לחוץ או לא. תנסה את הצירופים הבאים : F-LOCK דולק + F2 או DEL(יש שני DEL במקלדת, אחד עם הספרות, ואז אם ה numlock לחוץ הוא לא יעבוד, תשתמש בשני או שתוודא שה numlock לא לחוץ)ותנסה אותו דבר כשה F-LOCK לא דולק. תעדכן מה קורה...
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים הרבה לוחות אם לא תומכים במקלדת אלחוטית בשלב הראשון של העליהפשוט תשיג מקקלדת PS/2 ממחשב אחר שיש בבית או משכן או מחבר.תחבר אותה ותעשה מה שאתה צריך, ותחזיר לו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.