עבור לתוכן

המלצות למסך "19, לא רחב, עד 2000 ש"ח לאינטרנט, טקסט וסרטים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ;D

בשעה טובה קניתי מחשב ועכשיו נותר רק המסך... השימושים שלי הם בעיקר קריאת טקסט (אינטרנט/ספרים) וצפיה בסרטים/טלויזיה (דרך כרטיס לכידה) ואני מעוניין במסך ריבועי, עדיף 19" (וכמובן חיבור DVI).

לפי כל החיפושים שעשיתי באתר, הגעתי למסקנה שמסך עם פאנל PVA יתאים לדרישות שלי ויעלה את רמת ההנאה מהישיבה מול המחשב.

הבעיה היחידה היא שאני לא מצליח למצוא מסכים כאלו.

את ה samsung 970p אין לאף אחת מהחנויות (פרט לאופיס דיפו, ב 1900 ש"ח כמעט) וגם לא אצל הספק (נכון להשבוע). את ה samsung 940T שהיה מצוטט פה כאילו הוא עולה פחות מ 2000 ש"ח אני לא מוצא בפחות (ולא ברור לי, ע"פ התיאורים, האם הוא כולל כניסת DVI).

בנושא של ה Philips 190P7EG לא ברור בכלל מה הפאנל שלו.

זהו פחות או יותר.

אני אשמח לשמוע האם מישהו יודע על מסכים איכותיים מתחת ל 2000 ש"ח שנמכרים נכון לעכשיו בארץ או שאמורים להגיע בטווח של השבוע/שבועיים הקרובים.

ועוד שאלה קטנה...

האם יש איפשהו מקום לראות מסכים בפעולה? בכל החנויות/רשתות שהייתי בהן, היה מבחר די קטן של מסכים שמחובר למרכזיה והאיכות של כולם נראתה על הפנים (גם ה 970p באופיס דיפו היה נראה זוועה). למישהו יש רעיון לאן ללכת (עדיף בחיפה)

הרבה תודה מראש!!!

פורסם

לגבי ה-940T הוא נשכח מזמן, לאחר שבדקו מה מצב הזמינות שלו:

לא הייתי אומר את זה, כמו שכתבתי קודם, תגובה מפנדה:

"המסך של PHILIPS הוא מדגם עם פאנל TN

דגם 940T יש עדיין בסניף הראשי, אבל זה האחרון אז רצוי לוודא טלפונית 04-6274005, ולא יהיה אותו יותר

ועוד דגם אחד עם פאנל VA זה 971P של סמסונג, אבל הוא יקר יותר מאחרים

חג שמח"

גם ה-190P7EG לא משווק עם פאנל VA (שהוא 190P7EG/00) אלא TN בגירסה 190P7EG/10.

נכון לעכשיו אין במבחר מסך 19" נפוץ עם פאנל VA מלבד ה-971P באופיס דיפו ודגם אחר שעולה יותר מהתקציב שלך, ה-Eizo S1932:

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3837

את האיזו אולי אפשר לראות בתצוגה של היבואן שלו, קרט, בצורה מיטבית.

במחיר של 2000-2100 יהיה כדאי יותר לרכוש Dell 2007FP (או HP LP2065 ב-Nextop) עם פאנל VA שהם טובים לסרטים (אפשר ללכת על IPS שנותן דיוק צבעים טוב כמו גם זוויות צפייה רחבות, אבל בעיקרון VA יותר טוב מבחינת ניגודיות עבור סרטים, בגלל שב-IPS הגביש הנוזלי נשאר פתוח, בעת שאינו עובר בו זרם חשמלי והפאנל IPS מצריך תאורה יותר חזקה כי בעת מעבר זרם הגביש הנוזלי נסגר.)

20" לא רחבים אלו נותנים עדיפות מבחינת שטח עבודה הגדול בכ-50% מ-19" ולכן יותר משתלמים. אם לא תצליח למצוא אותם או לא תרצה בהם מסיבה כלשהי, האיזו נשאר אופציה יחידה - אם אינך רוצה להשקיע יותר כסף ב-Dell 2408WFP.

פורסם

קניתי אתמול 2 מסכי 971P באופיס ב1475 ש"ח!

גם בTMS יש אם אני לא טועה

פורסם

התקשרתי היום ל-TMS והם אמרו שאין וגם לא יהיה :(

פורסם
  • מחבר

קניתי אתמול 2 מסכי 971P באופיס ב1475 ש"ח!

איך קונים בכזה מחיר? הנחה מיוחדת? :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים