עבור לתוכן

מי היה מאמין??? אחד הדברים המוזרים שקרו לי...

Featured Replies

פורסם

אז ככה, ביום שבת חברים הזמינו אותנו לשוט איתם ביאכטה (סירה עם מנוע ומפרשים לא גבוהה). יבקצה יש ירידה כזאת עם מדרגות למים ואפשר לשבת שם ולשים את הרגלים במים.

ואכן ירדתי למים, ואחרי כמה דקות של ישיבה קמתי והפלאפון שהיה לי בכיס עף למים :o זה היה ברוחק איזה 200-300 מטר מהחוף איפה שהעומק זה 40 מטר... בקיצור הוצאתי את החליפת סופרמן שלי וקפצתי אחריו למים (טוב נו, בלי החליפה...), לקח לי כמה שניות לפתוס אותו לפני שהוא כבר היה עמוק מדי (הייתי צריך לצלול איזה מטר). ישר הוצאתי אותו, פירקתי את הסוללה ושחיתי ליאכטה...

בערך שעה-שעתיים אחי השיט (שלאורכו הפלאפון היה בשמש) החזרתי את הסוללה, וזה לא עבד... והייתה לי הרגשה שזהו, הפלאפון היפה והטוב שליווה אותי לאורך כמה שנים הלך לעולמו :'( אבל לא איבדתי תקווה!

למחרת בבוקר אבא שלי אמר לי שהוא שם אותו קצת בטוסטר-אובן על 40 מעלות לאידוי, וכשהפעלתי אותו רוב הפעמים הוא לא פעל אבל פעם בבערך 10 פעמים נהיה לי ריבוע כזה באמצע המסך בלי אורות שרשום לי שם TEST MODE, ולא יכולתי לעשות כלום... יום אחרי זה (היום...) אבא שלי עוד פעם שם אותו באובן, ואחרי זה כשהדלקתי אותו האורות נדלקו ונכבו ישר.

אז החלטתי לשים אותו בשמש לשעתיים, החזרתי את הסוללה ו... זה עבד!!! הפלאפון שלי חזר לחיים מלאים!!!

ממה שקראתי באינטרנט הייתי צריך להגיד לו ביי ביי אבל הוא שרד... ועוד אחרי עשרות נפילות.. אני מת על הפלאפון הזה! בכל מקרה אני הייתי מעדיף iPhone :)).

למישהו קרה מקרה דומה בעבר?? למה אתם חושבים בכלל שזה קרה?

נ.ב: הפלאפון הוא Nokia 3510i :xyxthumbs: (מצורפת תמונה).

[attachment deleted by admin]

• תגובות 40
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא, אף פעם לא הזמינו אותי לשוט ביאכטה.

פורסם

עכשיו במקום לטעון אותו עם המטען, תטען אותו בטוסטר ;D

פורסם

עכשיו במקום לטעון אותו עם המטען, תטען אותו בטוסטר ;D

LOL

פורסם

קרה לי באילת לפני איזה 6 שנים...

אני וחברים שכרנו דירה לשבוע ובין הבאלגנים והשטויות שעשינו איכשהו הפלאפון שלי נפל לאסלה.......

כמובן שגם אני הייתי בטוח שזהו, חסל סדר זכרונות/שיחות/אז לא היו מצלמות בטלפונים

אמרו לי לייבש עם פאן לשיער ולא הלך, ניסיתי איזה 20 דקות וחיברתי לסוללה ולא עבד.... באסה

למחר בבוקר שמתי את שניהם הפוכים (מגעים כלפי מעלה) על המעקה של המרפסת בדירה ויצאנו לעיר

כשחזרתי לא ניסיתי בכלל לבדוק כי לא חשבתי שזה יעבוד

עד שאחד החבר'ה שלי ראה שהשארתי אותם שם כשיצא לעשן סיגריה, חיבר, הדליק וצועק לי - ביטון ! הפלאפון שלך חזר לחיים !

כמובן שלא האמנתי לו עד שראיתי שזה נכון, מאז עד לפני שנתיים וחצי כשהחלפתי מכשיר הוא לא עשה שום בעיות.

כנראה שלשמש תכונות ייחודיות......

פורסם

אז ככה, ביום שבת חברים הזמינו אותנו לשוט איתם ביאכטה (סירה עם מנוע ומפרשים לא גבוהה). יבקצה יש ירידה כזאת עם מדרגות למים

מה זה יבקצה?

פורסם
  • מחבר

בקצה...

וזה גם מצויין כי כל האנשי קשר שלי נשמרו שם!

וואי הפלאפונים הישנים של NOKIA... משהו משהו.

פורסם

מה זה יבקצה?

זה כמו חנבץ ! - ומדהים שגם שלי היה נוקיה

ומזכיר לי עוד סיפור מצחיק לנושא הזה.

חבר בזמנו רצה לבדוק את העמידות של הנוקיה בפני נפילה של 7 קומות לדשא.

אז קודם הוא "הפיל" במהירות התחלתית גבוהה את המכשיר שלם וכשירדנו למטה הסוללה הייתה מתונקת הפאנל מנותק ושבור ולוח המקשים (אז גומי/סיליקון) הגיעו לאיזה מרחק של מטר מהמכשיר לתוך שיח

וכאשר הוא הפיל את המכשיר שוב בלי סוללה ובטריה הוא התנודד כעלה ברוח ונחת בעדינות על שיח

כמו כן חובת הציון שהמכשיר עדיין עבד !

מעניין איזה מבחני ריסוק נוקיה עושים - ואם יש להם פלאפונים כתומים כמו הבובות המתפרקות של המבחני ריסוק של המכוניות...? :silly:

פורסם

נרטב לך הפלאפון, התייבש, וחזר לפעול. אז יש אלוהים... :kopfpatsch:

פורסם

היה לי בדיוק אחד כזה שנפל לי לאסלה, וחזר לפעול בסופו של דבר כמו גדול. הפלאפונים האלה של נוקיה הם כמו ג'וקים, יכולים לשרוד שואה גרעינית!

פורסם

לאח שלי קרה משהו כזה... הפלאפון שרד עוד 6 שנים שבמהלכן הוא איבד אותו בשדה שהושקה, הפיל אותו מעשרות מקומות ופעם אפילו קצת דרס אותו, והפלאפון שרד את כל זה... עד שבסופו של דבר הוא שידרג לאחד שנדפק לו כשהוא נפל קצת :lol:

פורסם

אין על הטלפונים של פעם של נוקיה/מוטורולה

אני זוכר אלפי פעמים שמכשירים נפלו לאבא שלי בזמן שהוא על סולם ביד אחת עם הטלפון והשני פטישון

היה לו פעם LG שנפל פעם אחת והתרסק והוא הלך למוכר בפלאפון ואמר לו שלא יציעו לו יותר טלפונים רגישים כאלה. הוא צריך משהו עמיד.

ד"א מישהו יודע איך קוראים לדגם העתיק של מוטורולה - הבננה ? מה השם האמיתי שלו ?

פורסם

המתח בסוללה של הפלאפון לא מספיק בכדי לפגוע בו במקרה של קצר.

ז"א ברגע שהקצר נעלם(מים מתאדים) הפלאפון חוזר לפעול.(אם אתם ממש חייבים לבדוק זה פועל גם עם gameboyים למיניהם ושאר מכשירים אלקטרוניים שפועלים על סוללה)

פורסם

קרה לי משהו דומה עם נוקיה 3220 (זה עם האורות בצד?). היינו עם היחידה ביום כיף בווינגייגט בשטח פתוח ותוך 4 שניות התחיל מבול מטורף, אחרי ריצה של כמה דקות בגשם בחיפוש אחר מקום להסתתר מהגשם המכשיר עף לי לשלולית די עמוקה. אחרי התקרית הוא לא נדלק כמה שעות, אבל אחרי כמה ניסיונות הוא הצליח :)

אמנם היו כמה קצרים בנוריות וחלקן דלקו באופן רנדומלי אבל גם זה הסתדר אחרי כמה ימים.

מה שמצחיק שהוא עבר כל כך הרבה ובסוף שכחתי אותו על גג של רכב והתחלנו לנסוע ואז היה מאוחר מדי ..

פורסם

אהההה הנוקיה הענטיקות :D

יש לי גם בדיוק כזה. אנשים רואים אותי איתו וצוחקים .

. מאז קניתי פלאפון (אחרי שלכל העולם ואשתו כבר היו שניים לפחות ולכל עולל בן שנתיים יש גם אחד לפחות)

לפני איזה 6-7 שנים לא החלפתי אותו. לאחרונה כבר התחילו להיות לי מחשבות שניות אבל עזבתי.

הוא עובד (=אפשר לדבר) ואפשר לשלוח סמס. מה עוד צריך מפאלפון ??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים