פורסם 2008 ביולי 2017 שנים שלום! מותקנת לי ויסטה על המחשב ורציתי להתקין אותה שוב בגלל וירוס ולפני ההתקנה מחקתי בטעות את תקייה windows בכונן C ובגלל זה אני לא יכולה להתקין את הויסטה שוב, הוא מראה הודעת שגיאה בגלל שחסרים קבצים בתקייה של windows בכונן C !השאלה שלי האם אני יכולה לשחזר את הקבצים שמחקתי בתקיית windows בכונן C למרות שהקבצים לא עברו אפילו לסל מחזור?יש לי רק 72MB בתקייה של הwindows בגלל שמחקתי.מה עושים?יש פיתרון לבעיה?תודה!
פורסם 2008 ביולי 2017 שנים אם כבר הגעת למצב כזה תגבי את מה שצריך למקום חיצוני כמו מחיצה נפרדת או מדיה אופטית ותבצעי פירמוט לכובן ואז תתקיני הכל על ריק.
פורסם 2008 ביולי 2017 שנים את מעלה את המחשב מדיסק ההתקנה של הויסטה ומגיעה לשלב שבו את צריכה לבחור מחיצה להתקנה שם את לוחצת למטה על "אפשרויות כונן" מסמנת את כונן C ואומרת לו מחק הוא מוחק את המחיצה ואז את לוחצת על חדש הוא יייצר את המחיצה מחדש ואז את מתחילה את ההתקנה עליה כמובן שכל החומר שבכונן C הולך לעזאזל. בהצלחה
פורסם 2008 ביולי 2017 שנים מחבר הבעיה היא שהמחשב לא מוכן להתקין לי את הויסטה הוא מראה לי הודעת שגיאה כשאני מנסה להפעיל את הדיסק:{תמונה פגומה}c:\users\shimrit\desktop\sources\SPWIZENG.DL Lאינו מיועד לפעול ב-windows אושהוא מכיל שגיאה.נסה להתקין אתהתוכניתשוב באמצעות אמצעי ההתקנה המקורי או פנה אל מנהלהמערכת או אל ספק התוכנה לקבלת תמיכה.הודעה שניה אחריה:thefile a'utorun.dll' coould not loaded or is corrupt. setup cannotcontinue. error code is [0xc1]
פורסם 2008 ביולי 2017 שנים את צריכה "לעלות" את המחשב מהדיסק, כלומר לעשות בוט ממנו.בביוס יש לך אפשרות של סדר בו מתבצע הבוט boot device order שבו את קובעת שהכונן האופטי יהיה הראשון כדי שהמחשב "יעלה" ממנו.
פורסם 2008 ביולי 2017 שנים מחבר אוקי אבל איך עושים את זה יש לך תמונת מצב כדי שאני יבין בבקשה[br]פורסם בתאריך: 21.07.2008 בשעה 01:12:39 בבקשה תסביר לי איך אני משנה את זה שהכונן האופטי יהיה הראשון כדי שהמחשב "יעלה" ממנו?תודה!
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים להיכנס לביוס אתה יודעת?שם יש את האפשרות שהיא בסיסית בכל ביוס (המיקום והניסוח משתנה בהתאם ללוח אם).
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים אין כזה דבר ביוס של ויסטה. לביוס אין שום קשר למערכת ההפעלה. הביוס פועל עוד לפני שמערכת ההפעלה עולה.כדי להגיע לביוס צריך ללחוץ DEL באתחול של המחשב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.