עבור לתוכן

חופים בחיפה והקריות .. דחוף !!

Featured Replies

פורסם

מחר אני וחברה שלי תכננו לנסוע לחוף אבל אין לנו מכונית ואנחנו צריכים להגיע לשם באוטובוס ..

איך אני מגיע לחוף כשלהו חינמי(כמו חוף דדו) באוטובוס ממרכזית המפרץ או ככר פאלמר ??

אנחנו מתכננים ללכת לקריון גם אולי אז אולי חוף בקריות שניתן לבגיע אליו ממרכזית המפרץ וממנו לקריון יהיה יותר נוח ..

או שאולי נלך לחוף דדו ומשם לקניון חיפה .. זה קרוב ??

זה למחר אז בבקשה תענו מהר זה דחוף !

או בכללי אני צריך דרך להגיע לחוף ואחרי זה קניון טוב בחיפה ממגדל העמק וחזרה כמובן

פורסם

אתה מיתכוון לינסוע מחר ועכשיו אתה ניזכר להתחיל לתכנן את זה?

אני לא יודע מה עם האוטובוסים כי אני לא גר באזור חיפה אבל משכן אני ממליץ לך על חוף דדו , תשבו ב "Camel" על החוף, יש שם שולחנות בישביל זוגות.

עוברים שם גם כימעט כל ערב נשים שמוכרות ורדים, 15 ש"ח לורד עם אני זוכר נכון.

פורסם
  • מחבר

זה היה אמור להיות ליום רביעי אבל היא התקשרה היום ואמרה שהיא יכולה רק מחר ... מה אני יעשה ...

אני יודע אבל אני צריך לדעת איך להגיע .....

פורסם

תגיע לתחנת רכבת כלשהי, קח רכבת לתחנת חוף הכרמל, משם זה 3 דקות ברגל (חוף דדו)

אין טעם לקחת אוטובוס אלא אם אתה גר בחיפה בכרמליה/חורב, כי מכל איזור אחר צריך להחליף אוטובוס בדרך. עדיף רכבת.

פורסם

אני לא מקיר שום חופים מעניינים בקריות , משכן אני כימעט בטוח שיש אוטובוס שמגיע מלב המפרץ לקריון.

וכן,ניראה לי שקניון חיפה קרוב לחוף דדו, לפחות בנסיעה. אף פעם לא הלכתי ביניהם אז אני לא יכול להגיד לך בוודאות.

פורסם

10-12 דקות ברגל, מנסיון.

פורסם

אני לא יודע מה עם האוטובוסים כי אני לא גר באזור חיפה אבל משכן אני ממליץ לך על חוף דדו , תשבו ב "Camel" על החוף, יש שם שולחנות בישביל זוגות.

עוברים שם גם כימעט כל ערב נשים שמוכרות ורדים, 15 ש"ח לורד עם אני זוכר נכון.

אתה רציני כאילו?

בכל הארץ יש קבוצות של אנשים שמתכננים להתנקש בכל האנשים שעושים את זה, ואתה ממליץ לו על מקום מסויים ונותן את זה בתור יתרון?

פורסם

אתה רציני כאילו?

בכל הארץ יש קבוצות של אנשים שמתכננים להתנקש בכל האנשים שעושים את זה, ואתה ממליץ לו על מקום מסויים ונותן את זה בתור יתרון?

על מה אתה מדבר ? :screwy:

פורסם

על זה שבאה פוסטמה, ומוכרת לך פרח לחברה שלך ב50 שקל, מה לא תקנה?

פורסם
  • מחבר

תגיע לתחנת רכבת כלשהי, קח רכבת לתחנת חוף הכרמל, משם זה 3 דקות ברגל (חוף דדו)

אין טעם לקחת אוטובוס אלא אם אתה גר בחיפה בכרמליה/חורב, כי מכל איזור אחר צריך להחליף אוטובוס בדרך. עדיף רכבת.

תודה נראה לי אני באמת יקח את הרכבת לחוף הכרמל אני רק לא סגור על איזה קניון ללכת אליו ..

קניון חיפה ממש קרוב ? כמה זמן ברגל מהתחנה המרכזית חוף הכרמל ? יש אולי דרך טובה להגיע מהתחנה המרכזית חוף הכרמל לקריון ?

ובקשר לפרח חברה שלי לא תתן לי לקנות לה פרח מגעיל יחיד ב 50 שקל שהיא יכולה לקבל זר ושוקולדים בכסף הזה ... לא משהו מיוחד אבל עדיף מאשר פרח יחיד ...

פורסם
  • מחבר

עזבו את הבחורה עם הפרחים שניה היא שם והיא לא תעלם ואני צריך עזרה דחוף ..

נראה לי אני באמת יקח את הרכבת לחוף הכרמל אני רק לא סגור על איזה קניון ללכת אליו ..

קניון חיפה ממש קרוב ? כמה זמן ברגל מהתחנה המרכזית חוף הכרמל ? יש אולי דרך טובה להגיע מהתחנה המרכזית חוף הכרמל לקריון ?

פורסם

על זה שבאה פוסטמה, ומוכרת לך פרח לחברה שלך ב50 שקל, מה לא תקנה?

נתחיל מזה שאמרתי לו מראש שהן עוברות שם, כך שהוא יכול לכחת את זה כאזהרה.

2. זה לא 50 שקל אלה 15 , עם לא 10, כפי שאמרתי אני לא כל כך בטוח כי לא ביקרתי שם בזמן האחרון. ולפי דעתי 10-15 שקל לורד בכזה מקום זה מחיר הגיוני, עוד כשה מגישים לך אותו ישר לשולחן.

3. בכל זאת אני יסכים איתך שכן, לחלק מהאנשים זה הורס , אבל במידה ואין לו בעייה עם תקציב אז להפך זאת דרך מעולה לסיים את הערב, או להתחיל אותו ;)

פורסם
  • מחבר

נראה לי אני באמת יקח את הרכבת לחוף הכרמל אני רק לא סגור על איזה קניון ללכת אליו ..

שוב !!!

תענו על השאלות שלי זה דחוף מאד מאד

פורסם

רכבת למרכזית המפרץ, אוטובוס לקריון (שכחתי איזה קו, יש 2-3 שעוברים ממש ליד הקריון, עולה איזה 6-7 שקלים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים