פורסם 2008 ביולי 2017 שנים היישיצא בטמן מתחיל היה מלא שטויות בחנויות ובקסטרו היה חולצות של בטמןרציתי לדעת אם מישהו כבר ראה בחנויות אם יש דברים כאלו? במיוחד חולצות..תודה
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים היישיצא בטמן מתחיל היה מלא שטויות בחנויות ובקסטרו היה חולצות של בטמןרציתי לדעת אם מישהו כבר ראה בחנויות אם יש דברים כאלו? במיוחד חולצות..תודהמה אתה ילד??רוצה חולצה גם של פאוור ריינגרס..!!
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים מה הקשר?!שיצא הסרט רובוטריקים castro הוציאו חולצות עם הדפסים של הרובוטרוקיםואם זו חולצה יפה למה לא?
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים מה הקשר?!שיצא הסרט רובוטריקים castro הוציאו חולצות עם הדפסים של הרובוטרוקיםואם זו חולצה יפה למה לא?שיבושם לך!!!
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים לי יש חולצות עם מיקי מאוס, וסופר מאריו. אז מניח שגם אני ילד.בכל מקרה, שבוע שעבר הייתי בקסטרו ולא שמתי לה למשהו עם בטמן.
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים מחבר מה שהיה טוב בחולצות בקסטרו זה שהם היו מקוריות וקסטרו רק הדביקו את הסמל שלהם עליוויש לי את החולצה הזו כבר 3 שנים בערך (ממתי שזה יצא) ואני לובש את החולצה הרבה והיא במצב חדש (ההדפסה והכל)
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים במחיר שקנית אותה יכולת לקנות 4 חולצות "פשוטות" או חולצה אחת איכותית שהיא קצת מעבר לטישרט עם הדפס
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים תחסוך את הכסף ולך תקנה לעצמך איזה שווארמה בלאפה. (או תחסוך לכרטיס מסך במושגי הZONE)
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים מחבר אני לא צריך לחסוך כלום, תודה.בקיצור אני מבין שלאף אחד פה לא יצא לראות חולצות של הסרט החדש?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.