עבור לתוכן

היום אני הולך ליקנות מחשב צריך תשובה אחרונה

Featured Replies

פורסם

אני הולך ליקנות היום מחשב מסך 22" מעבד Q9300

אני צריך לוח אם שיתמוך CF של 4850

עכשיו לפי מה שראיתי X48 עדיף על P45 תמליצו לי פה מה כדאי

ועוד התלבטות זה לקחת כרטיס אחד בנתיים של 4870 (תלוי בהצעה של החנות) ולחכות עוד קצת וליקנות תשני או שעדיף לא לחכות לעתיד וליקנות 9800GX2 של leadtek שעכשיו הורידו מחירים.

תודה רבה

פורסם

לאיזה שימושים המחשב?

אתה עושה OC?

פורסם
  • מחבר

לא אני לא עושה OC

המחשב לשימוש משחקים הכי חדשים על האיכות הכי טובה שאפשר.

פורסם

אם אתה מחפש משחקים, המעבד מרובע ליבה ממש מיותר, אתה יכול לקחת את המעבד כפול ליבה 8400 בפחות כסף ולקבל ביצועים טובים יותר

אם אתה משחק עם מסך 22" אין טעם בשני כרטיסים, כרטיס 4870 אחד יכול להחזיק את המסך מעולה במשך לא מעט זמן

אם אתה מעוניין להשאיר את האפשרות להוספה של כרטיס נוסף בעתיד (לפי דעתי אין טעם כי כשתרצה לשפר את המחשב אז כבר יהיו כרטיסי מסך שיקחו שני כרטיסי 4870 בלי בעייה ויעלו פחות כסף, אבל זו בחירה שלך) אז עדיף את הX48 מכיוון שבP45 אתה תפסיד חלק מהביצועים

אם אתה לא מעוניין באפשרות זו, קח את הלוח P43, יותר זול ועובד מצויין

פורסם
  • מחבר

אם אתה מחפש משחקים, המעבד מרובע ליבה ממש מיותר, אתה יכול לקחת את המעבד כפול ליבה 8400 בפחות כסף ולקבל ביצועים טובים יותר

אם אתה משחק עם מסך 22" אין טעם בשני כרטיסים, כרטיס 4870 אחד יכול להחזיק את המסך מעולה במשך לא מעט זמן

אם אתה מעוניין להשאיר את האפשרות להוספה של כרטיס נוסף בעתיד (לפי דעתי אין טעם כי כשתרצה לשפר את המחשב אז כבר יהיו כרטיסי מסך שיקחו שני כרטיסי 4870 בלי בעייה ויעלו פחות כסף, אבל זו בחירה שלך) אז עדיף את הX48 מכיוון שבP45 אתה תפסיד חלק מהביצועים

תודה רבה מיכאל באמת תשובה לעיניין חיכיתי לאחד כמוך :]

אז עוד שאלה אחת באמת עדיך לקחת 4870 אחד מאשר 9800GX2 בתוספת של 400 שקל ?

פורסם

אני לא לגמרי מבין בעניין, אני בעיקר מצטט אחרים מהפורום שענו לאנשים אחרים עם שאלות כמו שלך :P

בקשר לשאלה: אם אתה עם מסך 22" אז כרטיס 4870 יחזיק אותו מצויין, ה9800GX2 פשוט יהיה יותר מדי ולא ינוצל במלואו

פורסם

אני חושב ששוה היום להוסיף 400 שקל ל 9800gx2 הוא ממש חיה רעה.....

נכון שהוא לא ינוצל עד הסוף על מסך 22 אך לטווח ארוך שיצאו משחקים חדשים בעתיד הוא

יהיה מנוצל מאוד.....החלטה שלך אם אתה מתכוון לשדרג בעתיד כך 4870 אם לא 9800gx2

פורסם

העניין הוא שזאת תוספת של בערך 30% מחיר, אבל אתה לא תקבל 30% תוספת בזמן שהכרטיס יחזיק מעמד על הגדרות גבוהות, נגיד ה4870 יחזיק שנה וחצי, אז ה9800GX2 יחזיק אולי שנה ו9 חודשים-שנתיים, זאת לא תוספת משתלמת כי בכל מקרה אתה תקנה בזמן ההוא כרטיס יותר חדש...

פורסם

בדיוק מה שהחבוב למעלה אמר.

כרטיס ה-9800GX2 ממש מיותר, יש היום כרטיסים כמעט מקבילים אליו יותר זולים (בהרבה).

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם אז כן אני יקנה 4870 בודד אם לא CF

תודה רבה לכולם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים