עבור לתוכן

המלצה למסך 22'' , תקציב 1500- ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

הייתי מעוניין לקבל המלצות למסך 22'' , שימוש עיקרי: משחקים (במיוחד FSX ). שמעתי טענה נפוצה במסכי ה-22'' לגבי הרזולוציה שלהם. האם אכן ישנה בעיה

מסוג זה או אחרת במסכים בקטגוריה זו?

תודה מראש למתייחסים

פורסם

אתה יכול ללכת על ה-2243BW של סמסונג שהוא האופציה המובילה בתקציב הזה. הרזולוציה היא 1680x1050, ואני לא מכיר תלונות לגביה.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שדובר כאן רבות על ההשוואות בין ASUS MW221C לבין הסמסונג , אך בכל זאת בהנחה שארגונומיה פחות חשובה לי אלא יותר הביצועים מי מבין השניים עדיף למשחקים ככלל ול-FSX (סימולטור של MS) בפרט. כיצד הפער בין יחס הניגודיות שהוא משמעותית טוב יותר (מבחינת מספרים) בסמסונג מגיע

לידי ביטוי, אם בכלל נתון זה רלוונטי במשחקים. בביקורת שפורסמה ראיתי שההמלצה היא דווקא ל-ASUS .

אודה לכם מאוד לעזרה, אני חייב להחליט מי מבין השניים

תודה מראש

פורסם

ליחס הניגודיות של הסמסונג אין משמעות מכיוון שמדובר ביחס דינמי. מכיוון שלא ראית בדיקה של יחס הניגודיות הסטטי של הסמסונג עם ציוד בדיקה מקצועי, קשה להגיד מי מהמסכים באמת מציג ניגודיות יותר גבוהה. מה שכן, הציפוי המבריק של ה-ASUS נותן תחושה של ניגודיות גבוהה יותר, אם ההשתקפויות לא מפריעות לך.

פורסם
  • מחבר

ראשית, תודה רבה על ההתייחסות, אם אני מסכם עפ"י הבנתי בהנחה אני מזניח את נושא הארגונומיה וציפוי המסך, עדיף דווקא ללכת על ASUS בכל הקשור לביצועים

על-פני ה-סמסונג האם נכון הדבר או שבכל מקרה עדיף להיצמד להמלצה הראשונה של הסמסונג?

פורסם

מסך 19", LG1960TR מומלץ

ואם אתה מתעקש על 22" יש לך את זה ASUS LCD 22" VW222U 2ms WIDE שהוא סבבה עד כמה שאני יודע..

פורסם

syclla, אל תמליץ סתם.

פורסם

ראשית, תודה רבה על ההתייחסות, אם אני מסכם עפ"י הבנתי בהנחה אני מזניח את נושא הארגונומיה וציפוי המסך, עדיף דווקא ללכת על ASUS בכל הקשור לביצועים

על-פני ה-סמסונג האם נכון הדבר או שבכל מקרה עדיף להיצמד להמלצה הראשונה של הסמסונג?

אם אכן משחקים הם בראש מעיינך ואין בחדר שבו ימוקם המסך תאורה שעלולה להשתקף בו, ה-ASUS הוא אכן בחירה טובה מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים