פורסם 2003 במאי 2822 שנים וול חברה לאור דרישה מקהל מצומצם אך גדל אני נאלץ לפרסם סקר דעת קהל לגבי איזה משחקים אתם רוצים לשחק בלאן פארטי שתתקים אצלנו זה אומר לא סתם להצביע אם אתם ממש לא מתכוונים לבוא כי זה סתם מזיק (באמת!) ויהרוס למי שכן רוהצ לבוא ולהנותאז תודה בכל מקרהקישור לדיון המקוריhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=7;action=display;threadid=37861
פורסם 2003 ביוני 322 שנים וורקראפט משחק מעפן!!! שיחקת פעם בסטארקראפט ברוד וור?????? אין כמו סטארקראפט! פשוט משחק גאוני.
פורסם 2003 ביוני 322 שנים וורקראפט משחק מעפן!!! שיחקת פעם בסטארקראפט ברוד וור?????? אין כמו סטארקראפט! פשוט משחק גאוני.אכן אבל הוא כבר פאסה ווארקראפט לא מעפן בבקשה ממך אל תגיד שטויות.
פורסם 2003 ביוני 322 שנים אני משחק BW כבר שנים... יותר מ-5000 משחקים עד היום... הוא ללא ספק אחד ממשחקי האסטרטגיה הטובים ביותר שיצאו (ולטעמי הטוב ביותר). מצד שני WC3 הולך וצובר פופולאריות בקרב שחקני BW כך שגם הוא כנראה משחק משובח...... נכון להיום אני נשאר עם BW (בעיקר בגלל שב-WC שיחקתי עם עותק לו חוקי ולכן אין לי SERIAL ל-BNET אבל בקרוב אני אקנה אותו ואז נראה מה הוא שווה) כי סוס מנצח לא מחליפים... ;D
פורסם 2003 ביוני 322 שנים אני משחק BW כבר שנים... יותר מ-5000 משחקים עד היום... הוא ללא ספק אחד ממשחקי האסטרטגיה הטובים ביותר שיצאו (ולטעמי הטוב ביותר). מצד שני WC3 הולך וצובר פופולאריות בקרב שחקני BW כך שגם הוא כנראה משחק משובח...... נכון להיום אני נשאר עם BW (בעיקר בגלל שב-WC שיחקתי עם עותק לו חוקי ולכן אין לי SERIAL ל-BNET אבל בקרוב אני אקנה אותו ואז נראה מה הוא שווה) כי סוס מנצח לא מחליפים... ;Dride on!!!מה שכן חכה קצת אם אתה מתכוון לקנות עותר מקורי תקנה כבר את הFROZEN THRONE שיוצא עוד פחות מחודש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.