עבור לתוכן

כלבים vs חתולים

Featured Replies

פורסם

יומן של כלב

8:00 : בונזו! הדבר שאני הכי אוהב!

9:30 : נסיעה באוטו! הדבר שאני הכי אוהב!

9:40 : טיול בפארק! הדבר שאני הכי אוהב!

10:30 : מלטפים אותי! הדבר שאני הכי אוהב!

12:00 : קיבלתי עצם! הדבר שאני הכי אוהב!

13:00 : שיחקתי בחצר! הדבר שאני הכי אוהב!

15:00 : כשכשתי בזנב! הדבר שאני הכי אוהב!

17:00 : ארוחת ערב ! הדבר שאני הכי אוהב!

19:00 : נתנו לי לשחק בכדור! הדבר שאני הכי אוהב!

20:00 : וואו! ראיתי טלוויזיה עם האנשים! הדבר שאני הכי אוהב!

23:00 : לישון על מיטה! הדבר שאני הכי אוהב!

יומן של חתול

יום מספר 947 בשבי

השובים שלי המשיכו לענות אותי עם חפצים מרצדים מוזרים.

הם סועדים ברעבתנות בשר נא, בזמן שאני ושאר האסירים מקבלים סוג של גרגרים יבשים.

למרות שאני מוחה בבירור נגד הקצבת המזון, אני חייב לאכול כדי לשמור על הכח שלי.

הדבר היחיד שמחזיק אותי זה החלומות על הבריחה. בניסיונות להגעיל אותם, אני מקיא על השטיח שוב.

היום ערפתי את ראשו של עכבר וזרקתי את הראש לרגליהם, בתקווה זה יצליח להכניס פחד ללבבות שלהם, מכיון שזה מראה בבירור את היכולות שלי.

למרות זאת, הם בסך הכל העירו הערה מתנשאת על איזה "פנתר קטן" אני, הנבלות.

היתה סוג של אסיפה של משתפי הפעולה שלהם.

הכניסו אותי לבידוד לאורך כל הפגישה, אבל יכלתי לשמוע את הקולות והריח של האוכל.

הצלחתי לדלות שהמאסר שלי היה מכורח "אלרגיות". אני חייב ללמוד מה זה אומר, ולנצל את זה לטובתי.

היום כמעט הצלחתי להתנקש בחיי אחד המענים שלי על ידי הסתובבות סביב רגליו כשהוא הולך.

עליי לנסות שוב מחר, אבל בקצה המדרגות

אני משוכנע שהאסירים האחרים הם שטינקרים עלובים. הכלב מקבל פריבילגיות מיוחדות.

הוא משוחרר לעתים קרובות, אך נראה מרוצה בהחלט לחזור. הוא בלי ספק מפגר. הציפור כנראה שתולה.

אני מסתכל עליה מתקשרת עם השומרים על בסיס קבוע. אני בטוח שהיא מדווחת על כל צעד שלי.

השובים שמו אותה בתא מוגן ומוגבה, אז היא בטוחה, בינתיים

פורסם

ענק! :lol: :lol:

פורסם

:nono:

זה יחסית יצא מוצלח, אבל המקור הרבה יותר טוב. אני משער שמי שלא מבין אנגלית נאלץ להסתפק בזה בלית ברירה :nixweiss:

פורסם

יש לך את המקור? :D

פורסם

קטע דומה (תרגום שלי):

כלב:

בני האדם מאכילים אותי, נותנים לי בית חם, דואגים לי ולכל צרכי=>בטח הם אלוהים

חתול

בני האדם מאכילים אותי, נותנים לי בית חם, דואגים לי ולכל צרכי=>בטח אני אלוהים

פורסם
:lol: :lol: :lol:
פורסם

חזק! :lol:

פורסם

הכלב מקבל פריבילגיות מיוחדות.

הוא משוחרר לעתים קרובות, אך נראה מרוצה בהחלט לחזור. הוא בלי ספק מפגר

ענק=]

למישהו יש את המקור?

פורסם

למישהו יש את המקור?

+1

פורסם

חחחחח ענק!!!

כל כך נכון!!!

פורסם

חחחחח ענק!!!

כל כך נכון!!!

+1.

ענק!

מה עם המקור???

פורסם

:lol: :lol: :lol: חחחח

בהתחלה חשבתי שזה איזה תארד מפגר שמשווים בין כלבים לחתולים .

מה עם המקור???
פורסם

אגב:

(רק מי שאי פעם גידל חתול יכול להבין).

איך לתת גלולה לחתול

הרם חתול וערסל אותו בכיפוף של ידך הימנית, כמו שמחזיקים תינוק. הצב אצבע ואגודל בשני צידי פה של חתול, ובעדינות החל ללחוץ על לחיים בעודך מחזיק גלולה בצד ימין. כשחתול פותח פיו, הכנס גלולה לתוך פה. הנח לחתול לבלוע.

השב גלולה מריצפה וחתול מאחורי ספה. ערסל חתול ביד שמאל וחזור על תהליך.

השב חתול מחדר שינה וזרוק גלולה ספוגת רוק הרחק.

קח גלולה חדשה מעטיפת אלומיניום, ערסל חתול ביד שמאל תוך החזקת רגליים אחוריות בחוזקה ביד שמאלית. אלץ לסתות להיפתח ודחוף גלולה לחלק האחורי של פה עם אצבע ימין. החזק פה סגור לספירה עד 10.

השב גלולה מקערה של דג זהב וחתול מגג ארון בגדים. הזעק בן זוג מחצר.

כרע ברך על ריצפה עם חתול תקוע בתקיפות בין בירכיים, החזק כפות רגליים קדמיות ואחוריות. התעלם מנהמות נמוכות שיוצאות מחתול. בקש מבן זוג להחזיק ראש בגסות בעודך דוחף סרגל עץ בכוח לתוך פה. השמט גלולה במורד סרגל ושפשף גרון במרץ.

השב חתול ממסילת ווילון, קח גלולה נוספת מעטיפת אלומיניום. ציין לעצמך לקנות סרגל חדש ולתקן וילונות. טאטא בזהירות פיסלונים מנופצים ואגרטלים מן אח והצב בצד שני להדבקה מאוחר יותר.

עטוף חתול במגבת גדולה ושדל בן זוג לשכב על חתול עם ראש כמעט בולט מתחת בית שחי. שים גלולה בקצה של קש שתיה, הכרח פה להיפתח עם עיפרון ונשוף במורד קש שתיה.

בדוק תוית כדי לוודא שגלולה לא מסוכנת לבני אדם. שתה בירה אחת כדי להרחיק טעם. החל פלסטר על זרוע בן זוג והסר דם משטיח עם מים קרים וסבון.

השב חתול ממחסן של שכן. השג גלולה נוספת. פתח בירה נוספת. שים חתול בתוך ארון וסגור דלת| על צוואר בכדי להשאיר ראש גלוי. אלץ פה להיפתח עם כפית לפתן. הפלק גלולה במורד גרון עם גומייה.

השג מברג ממוסך ושים דלת ארון בחזרה על צירים. שתה בירה. השג בקבוק וויסקי. מזוג מנה, שתה. החל תחבושת קרה על לחי ובדוק רישומים עבור זריקת טטנוס אחרונה. החל תחבושת וויסקי על לחי בשביל חיטוי. נסה ניסיון נוסף. זרוק חולצת טי הרחק והשג חדשה מחדר שינה.

הזמן מכבי אש להשבת חתול ארור מעץ מעבר לכביש. התנצל בפני שכן שהתנגש בגדר בעודו סוטה בכדי להתחמק מחתול. קח גלולה אחרונה מעטיפת אלומיניום.

קשור רגליים קדמיות של דבר מקולל לרגליים אחוריות עם חוט משיכה, וקשור בחוזקה לדלת של שולחן. מצא כפפות גיזום לעבודות קשות במחסן. דחוף גלולה לתוך פה, מלווה בחתיכה גדולה של סטייק פילה. תהיה קשוח עם זה. החזק ראש במאונך ומזוג 50 מ"ל של מים במורד גרון בכדי לשטוף גלולה מטה.

צרוך שאריות וויסקי. שדל בן זוג להסיע אותך לחדר מיון. שב במנוחה בזמן שרופא תופר אצבעות ואמת יד ומסיר שאריות גלולה מעין ימין. צלצל לחנות רהיטים בדרך הביתה בכדי להזמין שולחן חדש.

הסדר אצל אגודת צער בעלי חיים לאסוף חתול מוטנטי מהגהינום והתקשר לחנות חיות מקומית כדי לשאול אם יש להם אוגרים.

איך לתת גלולה לכלב

עטוף גלולה בסטייק.

פורסם

קטע דומה (תרגום שלי):

כלב:

בני האדם מאכילים אותי, נותנים לי בית חם, דואגים לי ולכל צרכי=>בטח הם אלוהים

חתול

בני האדם מאכילים אותי, נותנים לי בית חם, דואגים לי ולכל צרכי=>בטח אני אלוהים

:lol:

אוי זה כ"כ גדול, גם הקטע הראשון עם השבי הרג אותי :lol:

פורסם

אגב:

(רק מי שאי פעם גידל חתול יכול להבין).

פשוט ענק.

ד"א, תרגמת את זה עם איזה תוכנת תרגום, או שמי שכתב את זה הוא רוסי כבד מאד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים